چ چَڪاوڪِ سِـپید؛ اخراجی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 6,459 پسندها پسندها 21,134 امتیازها امتیازها 868 سکه 703 3/6/24 #1 نام اثر: من ملکه این زندگی هستم نوع اثر: وبتون ژانر اثر: عاشقانه، فانتزی، درام مترجم: تمنای واژگان طراح وبتون: @Narges_7 خلاصه: با وجود ارادت آریادنه به پادشاه جدید، اعتمادش با خیانت او و درنهایت خواهرش که قصد ملکهشدن دارد، از بین میرود!
نام اثر: من ملکه این زندگی هستم نوع اثر: وبتون ژانر اثر: عاشقانه، فانتزی، درام مترجم: تمنای واژگان طراح وبتون: @Narges_7 خلاصه: با وجود ارادت آریادنه به پادشاه جدید، اعتمادش با خیانت او و درنهایت خواهرش که قصد ملکهشدن دارد، از بین میرود!
چ چَڪاوڪِ سِـپید؛ اخراجی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 6,459 پسندها پسندها 21,134 امتیازها امتیازها 868 سکه 703 3/7/24 #2 | قسمت اول |
چ چَڪاوڪِ سِـپید؛ اخراجی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 6,459 پسندها پسندها 21,134 امتیازها امتیازها 868 سکه 703 3/13/24 #3 مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید)
مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید)