س ستاره سربییستاره سربیی عضو تأیید شده است. منتقد منتقد تیم تگ نویسنده رسمی ادبیات شاعـر مدیر بازنشسته مقامدار برتر سال فرشته زمینی برتر سال نوشتهها نوشتهها 456 پسندها پسندها 1,212 امتیازها امتیازها 203 4/14/24 #1 « دفتر کار ناظر رمان @ژولیتژولیت عضو تأیید شده است. » ناظر: @ژولیتژولیت عضو تأیید شده است. در این تاپیک رمانهای تحت نظارت خود را در قالب گزارش وضعیت رمان قرار میدهد. ضمن تشکر از حضور شما، تقاضا داریم نهایت همکاری را با ناظر رمان خود به عمل بیاورید. با تشکر | مدیریت تالار رمان |
« دفتر کار ناظر رمان @ژولیتژولیت عضو تأیید شده است. » ناظر: @ژولیتژولیت عضو تأیید شده است. در این تاپیک رمانهای تحت نظارت خود را در قالب گزارش وضعیت رمان قرار میدهد. ضمن تشکر از حضور شما، تقاضا داریم نهایت همکاری را با ناظر رمان خود به عمل بیاورید. با تشکر | مدیریت تالار رمان |
ژولیتژولیت عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 1,114 پسندها پسندها 2,489 امتیازها امتیازها 273 4/14/24 #2 ستاره منظورت رمان هایی که تایید میکنم و تاپیک واسه شون ایجاد میکنم هست؟ چون من ناظر همراه نیستم جانا. خلاصه که متوجه منظورت نشدم آخرین ویرایش: 4/15/24
ستاره منظورت رمان هایی که تایید میکنم و تاپیک واسه شون ایجاد میکنم هست؟ چون من ناظر همراه نیستم جانا. خلاصه که متوجه منظورت نشدم