مصاحبه « سری دوم زنگِ مصاحبه|PerS!aN »

3,007
پسندها
پسندها
5,359
امتیازها
امتیازها
453
سکه
110
درودی داغ خدمت هم‌کافه‌ای های جیگر خودم :aiwan_light_hi:
می‌دونم دلتون برای الهه جذابیت که من باشم تنگ شده بود برای همین معطل نکردم و با یه مصاحبه داغ‌تر از درودم اومدم خَدمَتِتان:aiwan_light_kiss3:
مصاحبه با کابویِ دیس‌لایک و پوکر به دست و اخمو و خودشاخ پندارِ انجمن رو باهم شروع کنیم؟:aiwan_light_gamer4:
@PerS!aN
تگشون می‌کنیم و
شروع میکنیم :دی
۱- درود خدمت سلطانِ پوکر و دیس‌لایکِ انجمن، چطوری ستون؟ خوش میگذره با واکنشای مورد علاقت؟ :buitre:​
سلام مدیر زی زی گولوی ارشددد...مهاجر اشغالگرع مشهددد-2-37-​
دوستان همه شاهدین که خودشون سر شوخی رو باز کردن دیگه نه؟!
۲- چیشد که تصمیم گرفتی این راه مزخرف واکنشِ زشت دادنو در پیش بگیری؟ از بزرگترای انجمن خجالت نکشیدی؟​
تنها امتیاز انجمن با ادمین جدید همین اضافه شدن دیسلایک بوده که کاربر میتونه اوج حس و نظر خودشو به یک پست ابراز کنه-2-37-​
شما فعلا میتونی اوج حس و نظر خودت رو با آبنبات ابراز کنی :buitre: -53-
۳- آیا در کودکی تجربه بدی از این دیس و دیس بازی داشتی الان داری سر ما خالی می‌کنی؟​
اینجا باید با این سوال به این اشاره کنم که پسری که پا به پای یه دختر دیس و دیس بازی کنه برای من تو همون دیتِ اول کنکله👎🏻
در کودکی اینقدر امکانات پیشرفته نبود و جای دیسلایک نهایتا با نقل شکلک دس تو دماغ می فرستادیم-2-37-​
یعنی اعتراف کردن که در طفولیت خودشون دست در دماغ می‌کردن و جیگیلی در می‌کردن؟ چه کار زشتی!! :aiwan_light_punish:
۴- خصومت شخصی با دوستان و اطرافیان عزیزت من جمله @Zizi و @تمنای واژگان و @سادات.۸۲ داری مورد حمله قرارشون میدی؟​
مظلومیت اگه سوال بود🤲🏻 (گَمگینم مثه دیس‌لایک‌هایی که تنها تو واکنش‌های ما سه نفر گیر کردن)
تقصیر خودشونه که دیس جذب کن هستن و با اعمال و رفتار خودشون بیشتر از سایرین مفتخر به دیس های من میشن-2-37-​
و اینجا متوجه میشین که چرا بنده اول اشاره کردم با فرد دیس پوکر بده و خودشاخ‌پندار مصاحبه داریم 2-28-
۵- شنیدیم قبلاً ارشد بخش سرگرمی بودین زی‌زیِ گدرتمند اومد این رنگو ازتون اِستوند (گرفت) برای همین پر فشار دکمه پوکر و دیس لایکو میزنی آره؟ -2-37-​
همیشه در جلوی کفر و استکبار جهانی وایستادن تبعات و تحریم هایی داره که من این آزادگی رو به جون(رنگ ارشد) خریدم-2-37-​
عزیزانم از طرز جواب دادنشون کُرکاتون نریزه ایشون مثل اینکه قبلا کاندیدای شورای دانش‌آموزی بودن فاز روشون مونده🙏🏻
۶- اون قدیم ندیما که پروفت شلوغ بود و ارشدی بودی برای خودت چجور شخصیتی داشتی برادر؟​
باثباتی و خاکی بودن شعار همیشگی ما در تمامی رنگ ها و منصب هاست-2-37-​
پیشنهاد میشه یه سر به پروفایل ایشون بزنید17t_:(

۷- چرا از ازدواج فراری هستی؟ (من که می‌دونم بهت زن نمیدن ولی خب برای مخاطبای گرامی یکمی قُپی بیا!:sisi1​
متاسفانه دختران سرزمینم در انجام عبادات و دعا برای یافتن شوهر همه چی تموم کم کاری میکنن و مقصر من نیستم..گر گدا کاهل بود تقصیر صاحب خانه چیست-2-37-​
خب دیگه قُپی هات رو اومدی وقتشه خودت باشی🤌🏻
۸- دیده شده در پروفت شخص ناشناسی بهت گفته رئیس با یک عالمه (!!!!) چه سرّی باهم دارین خدا لعنت نکرده ها؟-2-08-( مدیونی فکر کنی خودم فضولم)​
نمیدانم اطلاعی ندارم-2-37-​
ما اینجا نمی‌دونم و اطلاعی ندارم و گردن نمی‌گیرم و از این حرفا نداریم، الحمدالله که بدون مدرکم حرف نمی‌زنیم16t_:(:
m487_IMG_20240410_213144_331.jpg
۹- قول میدی بچه خوبی باشی این عادتِ زشت پوکر و دیس‌لایک زنیت رو در این سال جدید کنار بذاری بچه‌ها نترسن بخوریشون بیان یه حالی ازت بپرسن پیرمرد؟!​
از من دلسوزتر و مهربون‌تر میخواست کجا پیدا کنه؟ (پوزخند)
در سال جدید نیز از لایک و قلب دادن های ظاهری و نمایشی دوری جسته و کاربران محترم را با حقایق رو به رو میکنم-2-37-​
خب بچه‌ها به قول خودشون با حقایق آشناتون کردم، سمت این آقا نرین گاز می‌گیره
۱۱- حالا که تا اینجا اومدی یه بیوگرافی هم از خودت بده ما جز اینکه می‌دونیم مذکری دیگه اطلاعاتی ازتون نداریم جناب ساواکی!!17t_:(
اهل بابلسرم..روزگارم بد نیست ....تكه نانی دارم ... ظاهری و باطنی دارم که میگویند فتبارک الله احسن الخالقین-2-37-​
اینجا دیگه جایز نیست بگیم خودشاخ‌پندار باید بگیم لا اله الا الله خداوند ما رو از گناه دور بدار بگذار دهانمان را با الفاظ زشت چیز نکنیم-106-10t_:(
۱۲- چیشد که انقد گوشه‌‌گیر شدی رفتی تو پروف خودت گیر کردی در نیومدی دوست جدید برای خودت پیدا کنی پسرم؟14t_:((مامان نگرانته!)​
مشغلیات زندگی و 2 تا زن و 4 تا بچه فرصت رسیدگی به دوستان قدیمی هم تا حدودی ازم گرفته-2-37-​
آره واقعا، آخه نکه روز نزده میزنی بیرون تا بوغ سگ کار می‌کنی.. یه پشت میز می‌شینی بازی بازی می‌کنی دیگه، آشنایان گرانقدر از این به بعد ایشون نیومد ازتون حالی بپرسه از بی‌معرفتیشه:aiwan_light_cray:
۱۳- دوستای دور و برت همه رنگ و رویی برای خودشون دارن چرا مشکی ساده رو برای در کنار اون‌ها بودن انتخاب کردی بی‌چِلاس؟​
رنگ و رو وقتی بالذات باشه دیگه نیاز به رنگ و روهای دنیوی نیست..رنگ و روی نچرال باید داشت:دی -2-37-​
یک کلام از مادر عروس
۱۰- حرف آخرت به دوربین چیست؟​
به پدر مادر خود نیکی کنید و برای یک حسین نامی در مشهد آرزوی صبر و تحملی بی پایان-2-37-​
خوشبختیم کورت کرده!-2-42-

امیدوارم لذت برده باشید، مخلصتون
Zizi
ارشد سرگرمی
":smiley

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین