کمیک شروران دنیای سینمایی مارول + رده بندی

1,012
پسندها
پسندها
3,436
امتیازها
امتیازها
328
سکه
377
مشاهده فایل‌پیوست 297966

تو طول پونزده سال و سی و سه فیلم، جهان سینمایی مارول (MCU) بارها و بارها موانع بزرگ سر راه قهرماناش قرار داده و چند باری هم شخصیت‌هاش رو به صف کشیده و در برابر اتفاقاتی آخرالزمانی گذاشته که باید با اونا دست و پنجه نرم کنن و جهان و خودشون رو نجات بدن.

همه این‌ها زیر سر شرورای جهانه؛ دانشمندای دیوونه، مامورای دولتی شرور، اربابای جنگ فضایی خشن، سرمایه دارای بی‌اخلاق، خدایان و هیولایان و ما بینشون، شرورای جهان مارول هر چیزی می‌تونن باشن.

بعضی‌هاشون، متاسفانه به خاطر کلیشه‌ای بودن، فیلمنامه‌ای که به خوبی بهشون نپرداخته یا به خاطر بازی بازیگراشون مورد قضاوت بد قرار گرفتن به ضعیف‌ترین بخش‌های فیلم‌هایشون تبدیل شدن در حالی که دیگر شخصیت‌ها، بیشتر از شخصیت‌های اصلی داستان به به یادموندنی‌ترین شخصیت فیلم تبدیل شدن.

معمولاً چندین شخصیت منفی تو هر فیلم مارول وجود داره ولی سعی ما بر این بوده که رو یکی از اونا

تمرکز کنیم، به جز زمان‌هایی که یه شخصیت منفی دوباره ظاهر شه یا بیشتر از یه شرور تو فیلمی ابرقهرمانای ما رو تهدید کنه.

تو این موردا، تمرکز روی شرورا یا مغز متفکرانی بوده که چندین و چند نقشه شرورانه تو طول داستان چیدن.

معیار رده بندی این تاپیک بر اساس میزان تهدیدیه که این شرورا برای ابرقهرمانای به شدت با استعداد ما که به طرز معجزه‌آسایی قوی هستن، صورت گرفته.

همچنین به خلاقیت‌هایی که تو نقشه‌های شرورانه بزرگشون وجود داره و میزان شرارتی که از خودشون نشون می‌دن هم توجه شده.

آخرین ویرایش:
۳۱- میلکیث

مشاهده فایل‌پیوست 297967
الگریم، به میراث من بنگر. من زمانی قبل از روشنایی را به یاد نمی‌آورم.

کدام فیلم؟Thor: The Dark World

بازیگر: کریستوفر اکسلتون

۳۰- ایوان ونکو/ویپلش

مشاهده فایل‌پیوست 297968
تو ازخانواده دزدان و قاتلان اومدی و مانند هر مرد گناهکاری، میخوای تاریخت رو خودت بازنویسی کنی

کدام فیلم؟Iron Man 2

بازیگر: میکی رورک

۲۹- امیل بلانسکی/ابامینیشن

مشاهده فایل‌پیوست 297969
اگه من چیزی که الان هستم رو برمی‌داشتم و میذاشتم توی بدنی که ده سال پیش داشتم، چیزی می‌شد که خودمم نمی‌خوام باهاش مبارزه کنم

کدام فیلم؟The Incredible Hulk

بازیگر: تیم راث

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین