سلام :_:
امروز میخوایم به سریال های کرهای 2024 بپدازیم و با اجازهی شما نظر خودم رو درموردشون میگم :aiwan_light_hi:
زیاد حرف نمیزنم فقط اینکه پخش این سریال ها تموم شده و سریال های درحال پخش رو تو یه تایپک دیگه براتون میزارم
مرسی که لایک میکنید:aiwan_light_kiss3:
سریال شماره یک:
خانه شیرین: فصل 3 (Sweet Home: Season 3)
نام فارسی: خانه شیرین فصل سوم
نام انگلیسی: 2024 Sweet Home Season 3
دیگر عناوین: Sweet Home 3 , Seuwiteuhom Sijeun 3 , Seuwiteuhom 3 , 스위트홈3
محصول کشور: کره جنوبی
شبکه: netflix
ژانر: اکشن _ درام _ ترسناک _ علمی-تخیلی
قسمت ها: 8 قسمت
سال تولید: 2024
کارگردان: Lee Eung Bok
بازیگران:Song Kang,Lee Jin Wook,Lee Do Hyun,Lee Si Young,Go Min Si,Yoo Oh Sung
خلاصه:در فصل سوم دنیای هیولاها به پایان و بشریت جدیدی آغاز می شود جایی که انسان ها ناامیدانه برای زنده ماندن تلاش می کنند و با انتخاب های دشواری روبرو می شوند…
حالا نظر بنده: راستش من ندیدمش اما خیلی تعریفش رو شنیدم و میگن که تو ژانر خودش خوب عمل کرده و همونطور که میبینید بازیگراش خوشگل موشگلن و برید ببینید ولی اول فصل 1 و 2
دیگر عناوین: The Best of Tomorrow , Run Away With Sun Jae on Piggyback , Run Away With Seon Jae on Piggyback , Tomorrow’s #1 , Tomorrow’s Number One , Time Walking on Memory , Carry Sun Jae and Run , Lovely Runner , Loverly Runner , Tomorrow’s Best , Gieokeul Geodneun Sigan , Seonjae Eobgo Twieo , Naeileui Euddeum , Sunjae Eobgo Tweeeo , 내일의 으뜸 , 기억을 걷는 시간
محصول کشور: کره
شبکه: tvN
ژانر:کمدی، فانتزی و عاشقانه
قسمت ها: 16 قسمت
نویسنده: Lee Shi Eun
کارگردان: Boo Sung Chul,Yoon Jong Ho,Kim Tae Yeong
بازیگران: Byeon Woo Seok,Kim Hye Yoon,Lee Seung Hyub,Song Geon Hee,Yang Hyuk,Song Ji Ho
مدت زمان: 1 ساعت 10 دقیقه
خلاصه:ایم سول در زمان های سختی که بعد از تصادفش موقع کودکی داشته، به آهنگ های ریو سون جه گوش میداده و اون آهنگ ها باعث آرامشش میشده و از اونموقع طرفدار پر و پا قرص ریو سون جه بوده. ریو سون جه از زمان دبیوش خیلی پرطرفدار بوده اما در صنعت سرگرمی زمان سختی رو میگذرونه. یه روز ایم سول خبر خودک*شی ریو سون جه رو میشنوه و بعد از مدتی با ناراحتی زیاد خوابش میبره. وقتی بیدار میشه ۱۵ سال به گذشته سفر کرده و ریو سون جهی ۱۹ ساله رو توی دبیرستان میبینه و میخواد کاری کنه که جلوی اون حادثهی غم انگیز رو بگیره.
و اینک نظر بندههههه:afro::ببینید بچه ها خیلییییییییییییییییی قشنگ و زیبا و سیر داستانی ملایمی رو داره که عاشقش میشی ولی من خودم دراپش کردم حالا یعنی چی
یعنی اینکه تا اخرش رو ندیدم ولی دلیل من شخصیه من نمی تونیستم با بازیگری زن نقش اول ارتباط بگیرم شما شاید اینطوری نباشید پس ببینید :)
پسرم ماههههههههه ماه-shadi_
نام انگیلسی: دانلود سریال کره ای خرپول و بازرس 2024 Flex X Cop
دیگر عناوین: Gold Spoon , Chaebol X Detective , FlexxCop , Goldeuseupun , ChaebolXHyeongsa , 골드스푼
محصول کشور:
شبکه: SBS
ژانر: معمایی، عاشقانه، درام
اصلا نظر شخصی خودم نیست:|
نویسنده: Kim Ba Da
کارگردان: Kim Jae Hong
بازیگران: Ahn Bo Hyun,Park Ji Hyun,Kang Sang Jun,Kim Shin Bi,Jang Hyun Sung,Kwon Hae Hyo
خلاصه داستان:
جین یی سو از خانواده ای ثروتمند و آدمی با رفتار بچه گانه و خوش گذران است؛ اما او بعدا کارآگاه یک تیم جرایم خشن می شود و با رهبر گروه، لی کانگ هیون همکاری می کند. جین یی سو سعی می کند با استفاده از ثروت عظیم، ارتباطات شخصی و هوش درخشان خود، مجرمان را از بین ببرد…
مدت زمان: 1 ساعت 10 دقیقه
نظر بنده:naughty2::معلومه که عاشقشم معلومه که مجبورید ببینید
خب جدا از شوخی بچه ها خیلی عالیه ژانر خودش رو حفظ کرده ما شاهد یه عاشقانه زیر پوستی بیدیم
بازیگراش عالین هم از لحاظ ظاهری و هم بازیشون
فضا سازی و روند داستان عالیه پس
به شدت پیشنهاد میشه
احتمال اینکه فصل2 ساخته بشه زیاده حالا اخراش میدونید چرا
پس ببینید حتما بعدش منو دعا کنیدhappy:))-
یک داستان عاشقانه معجزه آسا است که در آن زوج متاهل بک هیون وو و هونگ هه این دچار بحران می شوند. بک هیون وو به عنوان مدیر حقوقی گروه کوئینز کار می کند. او موفق ترین فردی است که از زادگاهش ، روستای یونگدو ری آمده است و افتخار آن روستا است. بهترین سریال های عاشقانه ی کره ای منتشر شده در سال 2024
بک هیون وو با هانگ هه این ازدواج کرده است که دختر خانواده ای است که مالک و اداره کننده گروه کوئینز است. او به عنوان “ملکه مغرور” در فروشگاه بزرگ کوئینز شناخته می شود. بهترین سریال های عاشقانه ی کره ای منتشر شده در سال 2024
خب ببینید مردم دارن خودشون رو جر میدن واسه این سریال در سراسر جهان و واقعا عالیه و زیباس پس ببینید پشیمون نمیشید16t_
نام انگلیسی: دانلود سریال کره ای آتلیه عکاسی نیمه شب 2024 The Midnight Studio
دیگر عناوین: Photo Studio Limited In Night , Nightly Photo Studio , Sexy Photo Studio , Midnight Photo Studio , Night Photo Studio , Yahan Sajingwan , 야한 (夜限) 사진관
محصول کشور:
شبکه: ENA – Genie TV
ژانر: Romance – Drama – Fantasy
روزهای پخش: دوشنبه – سهشنبه
نویسنده: Kim Yi Rang
کارگردان: Song Hyun Wook
بازیگران: Joo Won,Kwon Na Ra,Yoo In Soo,Eum Suk,Han Groo,Ahn Chang Hwan
مدت زمان: 60 دقیقه
خلاصه داستان:
سو می جو یه استدیوی عکاسی داره که فقط مختص به روح هاست و اون هفتمین صاحب این استدیو ئه
هان بوم وکیلیه که عاشق کارشه و طی یه اتفاقاتی مجبور میشه با می جو و دوتا کارمند هاش همکاری کنه
زیبا جالب واسه موقع های که کلافه و بی حوصله اید پیشنهاد میشه5t_