مصاحبه مصاحبه با نویسنده ادبی | ستاره سربی

یاسمن بهادرییاسمن بهادری عضو تأیید شده است.

مدرس
مـدرس
ژورنالیست
تیم تگ
صداپیشـه
شاعـر
مقام‌دار آزمایشی
مدیر بازنشسته
مقام‌دار برتر سال
2,565
پسندها
پسندها
3,519
امتیازها
امتیازها
678
محتوای مصاحبه!

۱_ با سلام، لطفا در ابتدا خودتون رو به مخاطب های ما معرفی کنید.
حمیده‌ حضرتی هستم. فرهنگی و بسیار علاقمند به خواندندو‌ نوشتن داستان. یکسالی میشه عضو انجمن کافه نویسندگان شدم و بسیار از این بابت خوشحال و راضی هستم. ولی حقیقتا هنوز خودم رو نویسنده نمیدونم.
۲- ممنون از معرفی بسیار خوبتون، لطفا آثار خودتون رو نیز برای شناخت بیشتر معرفی کنید .
داستانک یاس سیاوش، دلنوشته‌ی تلاطم متروک، مجموعه اشعار نقش تقدیر(منتشر شده)
رمان ستارگان تبهکار، دلنوشته‌ی تبسم افگار، قصه‌های مجید سوزوکی و مجموعه اشعار خونابه‌های مغرب ( در حال تایپ)، داستان کوتاه تجدد مسری( در حال بررسی)

۳- بسیار عالی، ایده‌های رمان یا داستان هاتون رو از کجا پیدا می کنید؟
تحت تاثیر کتاب‌هایی که می‌خونم، فیلم‌هایی که دیدم و حوادثی که در زندگی باهاشون روبه‌رو میشم.
۴- کدوم شخصیت از رمانتون رو دوست دارید؟ چرا؟ نیکیتا، بخاطر شخصیت خاصی که داره
۵- نوشتن رو از کی شروع کردید؟ فکر می‌کردید یک روز به اینجا برسید؟
از زنگ انشا دوران ابتدایی. انشاهایی که می‌نوشتم خیلی مورد توجه دوستان و معلمم قرار می‌گرفت و تقریبا تمام معلم‌هام این نظر رو داشتن که در آینده نویسنده میشم. تصوری از آینده نداشتم فقط میدونستم نوشتن بخشی از منه
۶- نویسنده و کتاب مورد علاقه تون کی و چی هستن؟ عقل و احساس( جین آستن)
۷- نویسندگی الویت چند شماست؟ اولویت اول
۸- کدوم ژانر رو برای نوشتن ترجیح می‌دید؟ چرا؟ اجتماعی، به نظرم ملموس‌تر هستش
۹- پیشنهادتون برای نویسنده‌هایی که تازه تصمیم به نوشتن گرفتن، چی هست؟ مطالعه و تمرین نوشتن
۱۰- چه طور فهمیدید که اهل نوشتن هستید؟ از وقتی عضو کافه نویسندگان شدم
۱۱- نویسندگان و شاعران قاعدتا دفترچه یادداشت همیشه به همراه دارند، (دفترچه مجازی) شما چطور؟ بله من هم داخل تلفن همراه یادداشت می‌کنم
۱۲- نوشته هاتون رو چه مقدار بازنویسی می‌کنید؟ بارها
۱۳- آیا آثار خودتون رو نقد می کنید؟ معمولا به دیگران واگذار می‌کنم.
۱۴- نظرتون درمورد شروع داستان یا رمان چیست؟ شروع ایده‌ای که در ذهن داریم به مراتب دشوارتر از پایان دادن به اون هست
۱۵- نام داستان یا رمان خودتون رو کی و چگونه انتخاب می‌کنید؟ پیش از آغاز نوشتن
۱۶- آیا در داستان موقعیتی رو تشریح کرده اید که تجربه درستی از آن نداشته باشید؟ بله، داستان رو از دید یک مرد روایت کردم
۱۷- چند درصد بالایی از نوشته‌هایتان بر تجربه شخصی استوار است؟ سی درصد
۱۸- شیوه شما برای تبدیل یک شخصیت واقعی به یک شخصیت داستانی چگونه است؟ الگوبرداری و بکارگیری تخیل
۱۹- در حین نوشتن تا چه اندازه مسائل فنی داستان نویسی رو رعایت می کنید؟ سعی می‌کنم تمام موارد رو رعایت کنم و درصدد هستم موارد فنی که نمیدونم آموزش ببینم
۲۰- تا چه اندازه با نوآوری در ادبیات موافق هستید؟ بسیار زیاد
۲۱- به نظر شما چه تفاوتی بین یک نویسنده و یک فرد عادی وجود دارد؟ از لحاظ تخیل و چگونگی تحلیل رویدادها
۲۲- در نوشتن چقدر از روان شناسی کمک می گیرید؟ معمولا زیاد
۲۳- عکس العمل شما نسبت به نقد های کوبنده آثارشما چیست؟ و چگونه نقدی بوده است؟ معمولا از نقد منطقی استقبال می‌کنم اما نقد کوبنده اثری جز ناامید کردن نویسنده نداره
۲۴- معمولا کجا می‌نویسید؟ هر جایی که فرصت داشته باشم
۲۵- عادت‌های خاصی هم برای نوشتن دارید؟ معمولا صبح زود می‌نویسم چون طول روز فرصت زیادی ندارم
۲۶- آیا تا به حال بازخورد جالبی از مخاطب‌های کتابتون داشته‌اید که برای خودتون پررنگ باشد؟ بله اینکه مخاطبی پیگیر ادامه داستان میشه بسیار برام لذ*ت بخش هست
۲۷- الان در حال خواندن چه کتابی هستید؟ در هوای رقیق
۲۸- کلام آخرتون رو لطفا بگید. از شما و دوستان عزیزم‌ در کافه نویسندگان سپاسگزارم.

از همکاری شما نهایت تشکر را داریم.
در سایه‌ی ایزد منان باشید.

پایان مصاحبه
|مدیریت تالار نویسندگان|

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین