محتوای مصاحبه!
۱_ با سلام، لطفا در ابتدا خودتون رو به مخاطب های ما معرفی کنید.
حمیده حضرتی هستم. فرهنگی و بسیار علاقمند به خواندندو نوشتن داستان. یکسالی میشه عضو انجمن کافه نویسندگان شدم و بسیار از این بابت خوشحال و راضی هستم. ولی حقیقتا هنوز خودم رو نویسنده نمیدونم.
۲- ممنون از معرفی بسیار خوبتون، لطفا آثار خودتون رو نیز برای شناخت بیشتر معرفی کنید .
داستانک یاس سیاوش، دلنوشتهی تلاطم متروک، مجموعه اشعار نقش تقدیر(منتشر شده)
رمان ستارگان تبهکار، دلنوشتهی تبسم افگار، قصههای مجید سوزوکی و مجموعه اشعار خونابههای مغرب ( در حال تایپ)، داستان کوتاه تجدد مسری( در حال بررسی)
۳- بسیار عالی، ایدههای رمان یا داستان هاتون رو از کجا پیدا می کنید؟
تحت تاثیر کتابهایی که میخونم، فیلمهایی که دیدم و حوادثی که در زندگی باهاشون روبهرو میشم.
۴- کدوم شخصیت از رمانتون رو دوست دارید؟ چرا؟ نیکیتا، بخاطر شخصیت خاصی که داره
۵- نوشتن رو از کی شروع کردید؟ فکر میکردید یک روز به اینجا برسید؟
از زنگ انشا دوران ابتدایی. انشاهایی که مینوشتم خیلی مورد توجه دوستان و معلمم قرار میگرفت و تقریبا تمام معلمهام این نظر رو داشتن که در آینده نویسنده میشم. تصوری از آینده نداشتم فقط میدونستم نوشتن بخشی از منه
۶- نویسنده و کتاب مورد علاقه تون کی و چی هستن؟ عقل و احساس( جین آستن)
۷- نویسندگی الویت چند شماست؟ اولویت اول
۸- کدوم ژانر رو برای نوشتن ترجیح میدید؟ چرا؟ اجتماعی، به نظرم ملموستر هستش
۹- پیشنهادتون برای نویسندههایی که تازه تصمیم به نوشتن گرفتن، چی هست؟ مطالعه و تمرین نوشتن
۱۰- چه طور فهمیدید که اهل نوشتن هستید؟ از وقتی عضو کافه نویسندگان شدم
۱۱- نویسندگان و شاعران قاعدتا دفترچه یادداشت همیشه به همراه دارند، (دفترچه مجازی) شما چطور؟ بله من هم داخل تلفن همراه یادداشت میکنم
۱۲- نوشته هاتون رو چه مقدار بازنویسی میکنید؟ بارها
۱۳- آیا آثار خودتون رو نقد می کنید؟ معمولا به دیگران واگذار میکنم.
۱۴- نظرتون درمورد شروع داستان یا رمان چیست؟ شروع ایدهای که در ذهن داریم به مراتب دشوارتر از پایان دادن به اون هست
۱۵- نام داستان یا رمان خودتون رو کی و چگونه انتخاب میکنید؟ پیش از آغاز نوشتن
۱۶- آیا در داستان موقعیتی رو تشریح کرده اید که تجربه درستی از آن نداشته باشید؟ بله، داستان رو از دید یک مرد روایت کردم
۱۷- چند درصد بالایی از نوشتههایتان بر تجربه شخصی استوار است؟ سی درصد
۱۸- شیوه شما برای تبدیل یک شخصیت واقعی به یک شخصیت داستانی چگونه است؟ الگوبرداری و بکارگیری تخیل
۱۹- در حین نوشتن تا چه اندازه مسائل فنی داستان نویسی رو رعایت می کنید؟ سعی میکنم تمام موارد رو رعایت کنم و درصدد هستم موارد فنی که نمیدونم آموزش ببینم
۲۰- تا چه اندازه با نوآوری در ادبیات موافق هستید؟ بسیار زیاد
۲۱- به نظر شما چه تفاوتی بین یک نویسنده و یک فرد عادی وجود دارد؟ از لحاظ تخیل و چگونگی تحلیل رویدادها
۲۲- در نوشتن چقدر از روان شناسی کمک می گیرید؟ معمولا زیاد
۲۳- عکس العمل شما نسبت به نقد های کوبنده آثارشما چیست؟ و چگونه نقدی بوده است؟ معمولا از نقد منطقی استقبال میکنم اما نقد کوبنده اثری جز ناامید کردن نویسنده نداره
۲۴- معمولا کجا مینویسید؟ هر جایی که فرصت داشته باشم
۲۵- عادتهای خاصی هم برای نوشتن دارید؟ معمولا صبح زود مینویسم چون طول روز فرصت زیادی ندارم
۲۶- آیا تا به حال بازخورد جالبی از مخاطبهای کتابتون داشتهاید که برای خودتون پررنگ باشد؟ بله اینکه مخاطبی پیگیر ادامه داستان میشه بسیار برام لذ*ت بخش هست
۲۷- الان در حال خواندن چه کتابی هستید؟ در هوای رقیق
۲۸- کلام آخرتون رو لطفا بگید. از شما و دوستان عزیزم در کافه نویسندگان سپاسگزارم.