همگانی حافظ خوانی(ویژه شب یلدا🍉)

1,123
پسندها
پسندها
8,238
امتیازها
امتیازها
453
سکه
721
به نام شقایق تنها گل عاشق
سلام و عرض ادب خدمت تمام کاربران عزیز انجمن کافه نویسندگان
شب یلداتون مبارک!!!
(پیشاپیش البته)

امیدوارم که در این شب عزیز و طولانی دل‌هاتون به زیبایی یک عشق بتپه و آسمون‌ روح‌تون پرستاره باشه
ایام به کام و برکت و نعمت تو زندگی‌تون سرازیر باشه
از خدا می‌خوام که تو این شب طولانی هرچی که آرزوش رو دارین خدا تو دفتر تقدیرتون بنویسه

عزیزان من به رسم هر شب یلدایی که تو خونه‌هاتون می‌گیرید ما هم تو خونه‌ی عزیزمون یعنی انجمن کافه نویسندگان قصد داریم که این رسم آیینی و زیبا رو زیر کرسی محبت و شور و عشق شما اجرا کنیم
بله

فال حافظ
دوستان عزیزم ابتدا با زبان دل‌تون به خدای خودتون پناه ببرین و بسم الله الرحمن الرحیم رو با صدای جان به معشوق حقیقی برسونید
سپس اونچه که در ضمیر ذهن‌تون هست رو نیت کنید
در آخر لسان‌الغیب، پادشاه غزل‌های شیرین و فال‌های نغز رو قسم بدین
قسم بدین به معشوقه‌ی عزیزش، صاحب دیوان حافظش، شاخه نبات جان:
ای حافظ شیرازی! تو محرم هر رازی! تو را به خدا و شاخه نباتت قسم می‌دهم که هر چه صلاح و مصلحت می‌بینی، برایم آشکار و آرزوی مرا برآورده سازی!

ختم فاتحه و صلوات برای حضرت حافظ فراموش نشه عزیزان
حالا بین شماره‌های ۱ تا ۴۰ یک عدد رو انتخاب کنید و فالی که حضرت عشق برای شما مهیا کرده رو بخونید🌹♥️

فال 9 نمی‌دونم چش بود کپی نمی‌شد منم ول کنش شدم😂
جا داره تشکری کنم از ملیکای عزیزم که زحمت متن و همه چیز این تاپیک رو کشیده🌱💙
من فقط ارسال کنندش بود.
عزیزان هرکس که برای خودش یه فال رو خوند می‌تونه دوستش رو هم برای این کار دعوت کنه.

برای خودم این اومد:
فرصت های خوبی در راه است که نباید از آن ها غافل شوید. اگرچه مسیر رسیدن به اهداف مشکلات و سختی های زیادی دارد اما ترس به دل راه ندهید که مشکلات به زودی حل خواهد شد.

برای رفع سریع مشکلات باید با درایت و پشتکار عمل کرده و از مشورت بزرگان و افراد مورد اعتماد بهره بگیرید.

@mahdiyeh_81

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین