گپ و گفت گفت و گوی رمان | ادوارد کلاه به سر۲

یاسمن بهادرییاسمن بهادری عضو تأیید شده است.

مدرس
مـدرس
ژورنالیست
تیم تگ
صداپیشـه
شاعـر
مقام‌دار آزمایشی
مدیر بازنشسته
مقام‌دار برتر سال
2,565
پسندها
پسندها
3,519
امتیازها
امتیازها
678
سلام و خسته نباشید خدمت نویسنده عزیز انجمن.
زین پس در این تاپیک می‌توانید، خاطرات خود دررابطه با رمان را با ما به اشتراک بگذارید و کاربران عزیز می‌توانید نظرات خود را درباره رمان بنویسید.
لطفاً قبل از ارسال پست، قوانین ساب را مطالعه فرمایید.
لینک رمان:
نویسنده: @ساعت دار

سلام عزیزم
در وهله‌ی اول به خاطر ایده بهت تبریک میگم
اگه ادوارد ۱ همون طوری می‌موند یه جورایی به سمت کلیشه کشیده میشد ولی ادوارد ۲ انگار روح این کالبده و داره خیلی زیبا نقشش رو بازی میکنه
اینکه داری این بار گروه ربلز رو نقد میکنی فوق‌العاده کار محشریه و اثر رو خیلی جذاب‌‌تر و دوست‌داشتنی‌تر و صد البته آموزنده و موثرتر میکنه
قلمت رو هم باید بگم که به شدت از زمان دیو بیگانه تغییر و پیشرفت کرده و خیلی بیشتر از قبل به دل میشینه
انگار که کاملا میشه خودت رو جای تک تک شخصیت ها گذاشت

قلمت مانا عزیزم

سلام عزیزم
در وهله‌ی اول به خاطر ایده بهت تبریک میگم
اگه ادوارد ۱ همون طوری می‌موند یه جورایی به سمت کلیشه کشیده میشد ولی ادوارد ۲ انگار روح این کالبده و داره خیلی زیبا نقشش رو بازی میکنه
اینکه داری این بار گروه ربلز رو نقد میکنی فوق‌العاده کار محشریه و اثر رو خیلی جذاب‌‌تر و دوست‌داشتنی‌تر و صد البته آموزنده و موثرتر میکنه
قلمت رو هم باید بگم که به شدت از زمان دیو بیگانه تغییر و پیشرفت کرده و خیلی بیشتر از قبل به دل میشینه
انگار که کاملا میشه خودت رو جای تک تک شخصیت ها گذاشت

قلمت مانا عزیزم
ممنون از نظر زیبات🤍

سلام آیناز جان
این دو تا پارت جدید واقعا کولاک بود
خیلی فوق‌العاده به احساسات افرادی که باعث و بانی انقلاب بودن و پر از تردید بودن پرداخته شده بود

سلام آیناز جان
این دو تا پارت جدید واقعا کولاک بود
خیلی فوق‌العاده به احساسات افرادی که باعث و بانی انقلاب بودن و پر از تردید بودن پرداخته شده بود
خیلی خوشحالم دوست داشتی😍
بیشتر طرف ویلیامی یا فیلیپ؟😂

اولا بگم من اصلا نقد بلد نیستم. من ادوارد یک رو نخوندم. ولی ادوارد دو من و با جنگیدن برای آزادی و انقلاب جذب خودش کرد. انصافاً ایده‌ی خیلی جالب و تازه‌ای بود، هرچند درک صحنه‌ها برام آسون نیست شاید چون ادوارد یک رو نخوندم ولی واقعا دوسش دارم. اصلا اول لایک می‌کنم بعد می‌خونمش🦋🦋

اولا بگم من اصلا نقد بلد نیستم. من ادوارد یک رو نخوندم. ولی ادوارد دو من و با جنگیدن برای آزادی و انقلاب جذب خودش کرد. انصافاً ایده‌ی خیلی جالب و تازه‌ای بود، هرچند درک صحنه‌ها برام آسون نیست شاید چون ادوارد یک رو نخوندم ولی واقعا دوسش دارم. اصلا اول لایک می‌کنم بعد می‌خونمش🦋🦋
خیلی خوشحال شدم خوشتون اومده🤍
ادوارد یک هم لینکش تو تاپیک هست دوست داشتید بخونید

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: malihe
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین