اخبار فشاگری رضاییان؛ استقلال درباره تمدید قرارداد تماس نگرفت

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع امین141
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

امین141

کاربر انجمن
کاربر انجمن
143
پسندها
پسندها
381
امتیازها
امتیازها
63
سکه
54
یکسری صحبت‌ها وجود داشت که هواداران درباره آن از من سؤال می‌پرسیدند، ولی نه تکذیب کردم و نه تأیید. برخی‌ها گفتند رضاییان قرارداد دو ساله بسته است یا به من گفتند دو ساله ببندم، ولی یک ساله قرارداد بسته‌ام. وظیفه خودم می‌دانم به هواداران بگویم تا امروز کسی از باشگاه استقلال با من یا مدیربرنامه‌هایم صحبتی نکرده است. این موضوع حرفه‌ای است و ایرادی نمی‌گیرم، ولی خواستم توضیح بدهم تا هواداران در جریان باشند.
بازیکن استقلال تهران درباره تعیین تکلیف برخی بازیکنان در ماندن یا نماندن دیگر بازیکنان گفت:

چند سالی است در فوتبال ایران باب شده که برخی از بازیکنان به خودشان اجازه می‌دهند به مدیریت بگویند فلان بازیکن باشد یا نباشد. من خودم را مثال می‌زنم تا به کسی برنخورد. وقتی من موفقیتی برای استقلال نداشته‌ام حتی 20 گل هم زده باشم به درد نمی‌خورد. وقتی با استقلال برای قهرمانی نمی‌جنگیم یا جامی نداریم نباید به خودم اجازه بدهم که با مدیریت صحبت کنم. اگر دستاوردی هم داشته باشیم نباید به خودم اجازه بدهم در این موضوع دخالت کنم. مدیریت باشگاه هم نباید به بازیکن اجازه دهد درباره بازیکنی دیگر دخالت کند. امیدوارم در استقلال این مسائل وجود نداشته باشد. در باشگاه‌های بزرگ، هواداران صاحبان اصلی تیم هستند. در استقلال، هواداران من را نخواهند مطمئن باشید در این تیم نمی‌مانم. هواداران هفته‌ها می‌آیند و می‌روند و با یک باخت یا برد ناراحت و خوشحال هستند.
من خواهشی از بازیکنانی دارم که قرار است برای فصل آینده به استقلال بیایند یا بمانند. صبر هواداران تمام شده است و باید برای قهرمانی به استقلال بیایید. این هواداران بامعرفت هستند. من در باشگاه‌های بزرگ دیگری بازی کردم و می‌بینم که به یکسری بازیکنان توهین می‌شود، اما در استقلال ندیدم به بازیکنی حرف بد بزنند یا بگویند بالای چشمت ابروست. هواداران استقلال جنتلمن و باشخصیت هستند و دم‌شان گرم. برای فصل آینده نباید بهانه بیاوریم و بگوییم بدنسازی نکرده‌ایم یا فلان بازیکن پایش مصدوم بوده یا نبوده است. صبر هواداران تمام شده است. برخی‌ها درباره سن و سالم صحبت کردند، در صورتی که مصدومیت کتف من از نوع گرید سوم بود، ولی با درد خودم را رساندم. تا امروز هیچ گله‌ای نکردم و در بیشتر مسابقات کنار تیم بودم. افتخار این را دارم که در روزهای باخت کنار تیم بودم.

طرفداری

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 3)
عقب
بالا پایین