دفتر تمرین دفتر تمرین نویسندگی | malihe

یاسمن بهادرییاسمن بهادری عضو تأیید شده است.

مدرس
مـدرس
ژورنالیست
تیم تگ
صداپیشـه
شاعـر
مقام‌دار آزمایشی
مدیر بازنشسته
مقام‌دار برتر سال
2,565
پسندها
پسندها
3,519
امتیازها
امتیازها
678
♡بسم‌تعالی♡

با سلام.
این تاپیک دفتر نویسندگی و داستان نویسی، متعلق به @malihe است و هیچکس به غیر از شخص ذکر شده و مدرس اجازه‌ی ارسال اسپم در آن را ندارد.
در این تاپیک، تمامی فعالیت‌های مربوط به کارگاه، توسط شخص ذکر شده بارگذاری خواهد شد که شامل تمامی تمارین، پرسش‌ها و ... می‌باشد.

• rose
واکنش‌ها[ی پسندها]: malihe
آخرین ویرایش:
جلسه‌ی دوم: آشنایی با ژانر‌ها و زاویه دید، گرامر، لحن و سبک​
عالی بود!🌱✨
مطالعه شد!✅🌹

نقد رمان در حصار یک رویا

..........​

۲.ژانر اثر
در ابتدای شروع رمان متوجه دختری شدم که در منطقه امن کنار پدر و برادرش زندگی میکند و رویای او این است که از این منطقه امن دور شده و با یک سری موجودات مبارزه کند و ...
در ابتدای امر از ژانر فانتزی استفاده کردید؛ ژانر فانتزی مربوط به کاراکتری است که به دنبال رفتن به دنیای دیگر است؛ اما من در ابتدا متوجه شدم که دختر در پی چیزی است؟! بهتر بود ژانر معمایی در ابتدا تعریف شود سپس از ژانر فانتزی استفاده شود؛ چون رویارویی با آن موجودات پس از رویای دختر اتفاق افتاده است.
نکته: ژانر ماجراجویی جزو ژانر های فیلم سازی است و در مورد رمان از این ژانر استفاده نمیشود.
......
✒️ فقط یه سوالی داشتم، من ژانر رمانم رو ماجراجویی گذاشتم اما در نقد اولیه به من گفتن ژانر ماجراجویی صحیح نیست‌ و برای رمان کاربرد نداره. می‌‌خواستم بدونم الان ژانر ماجراجویی صحیح یا خیر آخه رمانم چیزی شبیه به در جست و جوی گنج نیست.
✒️و این که ترتیب انتخاب این ژانر‌ها اهمیت دارن؟

آخرین ویرایش:
✒️ فقط یه سوالی داشتم، من ژانر رمانم رو ماجراجویی گذاشتم اما در نقد اولیه به من گفتن ژانر ماجراجویی صحیح نیست‌ و برای رمان کاربرد نداره. می‌‌خواستم بدونم الان ژانر ماجراجویی صحیح یا خیر آخه رمانم چیزی شبیه به در جست و جوی گنج نیست.
درود عزیزدلم.
این ژانر مثل ژانر درام در انجمن ما مورد تایید نیست ولی در کل چنین ژانری وجود داره.
✒️و این که ترتیب انتخاب این ژانر‌ها اهمیت دارن؟
اینکه ژانرها صحیح ذکر بشن مهمه

• Love
!تکلیف شماره یک!

درود.
برای هر یک از موضوعات ذکر شده‌ی زیر، تا دوشنبه و یا نهایتا پایان هفته بعد موارد نگاشته شده را برای اثر خود ارسال کنید.
🛑توجه!
نیازی به انتخاب عنوان نیست.

1- نقشه ذهنی:

نام شخصیت‌ها، مکان‌ها و رویدادهای کلیدی را بنویسید و با خطوط به هم وصل کنید.

2- جدول داستانی:

یک جدول ساده ایجاد کنید که شامل آغاز، میانه و پایان داستان باشد.

3- نمودار جریان:

سیر اتفاقات مهم را به شکل نموداری ترسیم کنید تا روند داستان مشخص شود.

4- تصویرسازی هنری:

اگر به هنر علاقه دارید، یک نقاشی یا تصویر گرافیکی از فضای کلی داستان بسازید.

🛑نکته:
ارسال تمامی موارد فوق به جز مورد چهارم ضروری است.

• Like
!تکلیف شماره یک!

درود.
برای هر یک از موضوعات ذکر شده‌ی زیر، تا دوشنبه و یا نهایتا پایان هفته بعد موارد نگاشته شده را برای اثر خود ارسال کنید.
🛑توجه!
نیازی به انتخاب عنوان نیست.

1- نقشه ذهنی:

نام شخصیت‌ها، مکان‌ها و رویدادهای کلیدی را بنویسید و با خطوط به هم وصل کنید.

2- جدول داستانی:

یک جدول ساده ایجاد کنید که شامل آغاز، میانه و پایان داستان باشد.

3- نمودار جریان:

سیر اتفاقات مهم را به شکل نموداری ترسیم کنید تا روند داستان مشخص شود.

4- تصویرسازی هنری:

اگر به هنر علاقه دارید، یک نقاشی یا تصویر گرافیکی از فضای کلی داستان بسازید.

🛑نکته:
ارسال تمامی موارد فوق به جز مورد چهارم ضروری است.
سلام عزیزم، باید یدونه اثر جدید باشه، یا رمان درحال تایپ خودمون رو هم میشه به صورت جدول بنویسیم؟

• cool
واکنش‌ها[ی پسندها]: ArMMaN
تحویل تمرین اول

1. نقشه‌ی ذهنی
الف) نام اشخاص

کاوه: راوی یا شخصیت اصلی داستان دارای تیپ شخصیتی(ISTP) درونگرا، منطقی و واقع بین، مشاهده‌گر تحلیل‌گر، علاقه‌مند به فضای شخصی و مستقل، محتاط در ابراز احساسات، بحران‌گرا یعنی بیشتر روی حل مسأله تمرکز داره تا بروز هیجان، آسیب دیده از یک رابطهی تاکزیک و البته مملو از احساس گناه برای ترک لادن...
پیمان: نزدیک ترین شخص به کاوه، دارای تایپ شخصیتی(ESFP)برونگرا، اجتماعی و عاشق جلب توجه و پرحرفی، شوخ سرزنده...

لادن: در زمان حال حضور فیزیکی ندارد؛ اما تقریبا محور اصلی داستان را شکل می‌دهد، مبتلا به OCD شدید با عشقی جنون آمیز...
لنا:نقش کاتالیزور برای کشف حقایق پنهان، خودمحور و سرسخت است
ب) مکان‌ها
خانه( پلان از اتاق خواب و رخت های چرک نماد بهم ریختگی ذهن کاوه)
فرودگاه( روبه رو شدن با یه سری مسائل نماد گذشته و حال)
آگاهی( یک اجبار برای روبه روشدن با حقایق فراموشش شده)
مطب دکتر (نقطه ی پایانی و لحظه تصمیم گیری)

ج) رویدادهای کلیدی
A.تماس لنا با کاوه
B.شنیدن خبر گم شدن لادن
C.بازگشت به ایران

2. جدول داستانی
الف) آغاز

آغاز با یک فلش بک کوتاه از جدایی کاوه و لادن، پلان دوم بیدار شدن کاوه در اتاقش و دیدن تماس های لنا!
ب) میانه
ترکیبی از فلش بک‌ها و خاطرات کاوه از گذشته و نشان دادن وسواس‌های لادن و روشن شدن دلایل جدایی آنها، وسواس و ocd یکی از آن دلایل بوده.
ج) پایان
پایان باز در حالی که لادن همچنان پیدا نشده و کاوه رو داریم که مشغول صحبت با دکتر روانشناس هست.

3. نمودار جریان
A [تماس لنا] --> B(بازگشت کاوه به ایران)
B --> C{جست‌وجو با پیمان}
C --> D[کشف یادداشت‌های لادن]
D --> E[فلش‌بک: زندگی مشترک و OCD]
F --> G[پایان باز: انتخاب کاوه]

4. تصویر گرافیکی

b8aed79645cd14a4ec1cce4327dee492.jpg

پ.ن: سلام یاسمن جان من چون قصد داشتم این داستان رو توی سایت بنویسم زیاد جزئیات اضافه نکردم تا داستان لو نره. امیدوارم درست باشه.c54c27_25ndke-hanghead:two_hearts:

آخرین ویرایش:
عقب
بالا پایین