Z zeinabh.n کاربر جدید کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 1 پسندها پسندها 4 امتیازها امتیازها 3 سکه 0 5/16/25 #1 شمع تولدم را باشادی فوت میکنم امید است با خاموش شدن شمع تولدم خدا شمع دیگری از آرزوهایم را برایم روشن سازد
شمع تولدم را باشادی فوت میکنم امید است با خاموش شدن شمع تولدم خدا شمع دیگری از آرزوهایم را برایم روشن سازد
آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است. مدیر روابط عمومی +مدیر تالار کافه ژورنال پرسنل مدیریت مدیر روابط عمومی مدیر رسـمی تالار ژورنالیست تیمتعیینسطح داور آکادمی خانم نمونه بررسی مدیریتی از تالار اقدام شاخص خلاقیت پشتکار خیلی خوب رتبه اول مسابقات طراحی و گرافیست حمایت رتبه دوم مسابقات محبوب مدیر رسمی برتر سال مدیر روابط عمومی نوشتهها نوشتهها 1,384 پسندها پسندها 11,215 امتیازها امتیازها 523 سکه 3,334 5/16/25 #2 zeinabh.n گفت: شمع تولدم را باشادی فوت میکنم امید است با خاموش شدن شمع تولدم خدا شمع دیگری از آرزوهایم را برایم روشن سازد کلیک کنید تا گسترش یابد... تولدت مبارک :) لحظه لحظهی عمرت لبریز از خوشبختی باشه پن: من دخترم به نمایهم توجه نکن
zeinabh.n گفت: شمع تولدم را باشادی فوت میکنم امید است با خاموش شدن شمع تولدم خدا شمع دیگری از آرزوهایم را برایم روشن سازد کلیک کنید تا گسترش یابد... تولدت مبارک :) لحظه لحظهی عمرت لبریز از خوشبختی باشه پن: من دخترم به نمایهم توجه نکن
malihe مدیر رسمی تالار رمان پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی فعال مدیر رسمی با پشتکار عالی خلاقیت محبوب بررسی مدیریتی از تالار خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 1,521 پسندها پسندها 12,940 امتیازها امتیازها 523 سکه 8,666 5/16/25 #3 zeinabh.n گفت: شمع تولدم را باشادی فوت میکنم امید است با خاموش شدن شمع تولدم خدا شمع دیگری از آرزوهایم را برایم روشن سازد کلیک کنید تا گسترش یابد... تولدت مبارک جانیم
zeinabh.n گفت: شمع تولدم را باشادی فوت میکنم امید است با خاموش شدن شمع تولدم خدا شمع دیگری از آرزوهایم را برایم روشن سازد کلیک کنید تا گسترش یابد... تولدت مبارک جانیم
سمانه مدیر تالار تصویر + گوینده آزمایشی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مقامدار آزمایشی خانم نمونه محبوب خلاقیت پشتکار خیلی خوب پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,748 پسندها پسندها 5,788 امتیازها امتیازها 388 سکه 3,039 5/16/25 #4 تولدت مبارک زینب جان سلامت وموفق باشی❤