سمانه مدیر تالار تصویر + گوینده آزمایشی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مقامدار آزمایشی خانم نمونه محبوب خلاقیت پشتکار خیلی خوب پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,739 پسندها پسندها 5,698 امتیازها امتیازها 388 سکه 2,927 6/5/25 #1 دل تنگ ها... دل تنگ ها را خوب می فهمند ... حسرت به دل ها... حال ما را خوب می فهمند ! سوسن_درفش
سمانه مدیر تالار تصویر + گوینده آزمایشی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مقامدار آزمایشی خانم نمونه محبوب خلاقیت پشتکار خیلی خوب پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,739 پسندها پسندها 5,698 امتیازها امتیازها 388 سکه 2,927 7/13/25 #2 امشب... نفسم برای بوسیدن صدایت... به شماره افتاده است ... زنگ بزن! من بدون شنیدن "دوستت دارم " های تو... به صبح نمی رسم ! سوسن درفش
امشب... نفسم برای بوسیدن صدایت... به شماره افتاده است ... زنگ بزن! من بدون شنیدن "دوستت دارم " های تو... به صبح نمی رسم ! سوسن درفش
سمانه مدیر تالار تصویر + گوینده آزمایشی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مقامدار آزمایشی خانم نمونه محبوب خلاقیت پشتکار خیلی خوب پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,739 پسندها پسندها 5,698 امتیازها امتیازها 388 سکه 2,927 9/3/25 #3 رنگ صدای تو را دوست دارم... رنگ صدای تو سپید است... سپیدِ مایل به عشق با رگه هایی از آفتاب و باران... حرف بزن ! من به ملودی خوش آب و رنگِ صدای تو دل بسته ام !
رنگ صدای تو را دوست دارم... رنگ صدای تو سپید است... سپیدِ مایل به عشق با رگه هایی از آفتاب و باران... حرف بزن ! من به ملودی خوش آب و رنگِ صدای تو دل بسته ام !