من اخیراً این جواهر کوچک را برای سومین بار از زمان انتشارش در ۲۰ سال پیش دوباره تماشا کردم و با اینکه تقریباً تمام نکات داستانی را از بر میدانم اما سریال «وایر» یکی از دقیقترین سریالهای پلیسی/درام ساخته شده تاکنون است. باور کنید یا نه، در طول این سالها با افراد زیادی برخورد کردهام که واقعاً فکر میکردند این سریال دقیقاً به همین دلیل خستهکننده است. من کاملاً مخالفم. به نظرم فوقالعاده است و تقریباً هر نکته داستانی باعث میشد که در تمام مدت زمان هر قسمت، من را به صفحه تلویزیون میخکوب کند.
به طور خلاصه، دلیلی وجود دارد که مردم همیشه «وایر» را در کنار «سوپرانوها» و «بریکینگ بد» در فهرست بهترین سریالهای تلویزیونی تمام دوران قرار میدهند. این سریال ۱۰۰٪ شایسته هر تعریف و تمجیدی است که تاکنون دریافت کرده است. این سریال بدون شک امتیاز۷/۱۰ ستاره دارد و اگر تا به حال شانس دیدنش را نداشتهاید، یا حتی تا الان اسمش را هم نشنیدهاید، پس حسابی خوشتان آمده!.
یکی از بهترین پایانهای تمام دوران، عاشق این بودم که چطور جیمی روی میز نقش مرده را بازی میکرد و ما دو یا سه صحنه از آن صحنههای بار را دیدیم که در آن میدیدیم که آنها برای یک افسر پلیس مرده در بار جشن میگیرند. عاشق این بودم که چطور آن را خاص و در عین حال خندهدار هم ساخته بودند.
سریال در چند قسمت افت و خیزهایی داشت، اما بیشتر اوقات اوج میگرفت. هر چه بیشتر پیش میروید، بیشتر درگیر سریال میشوید، سریال حول شخصیتها تکامل مییابد و از از دست دادن برخی از شخصیتهای محبوبش به خاطر خود سریال نمیترسد.
بازیگران و کارگردانی همانطور که انتظار میرفت شگفتانگیز بودند. و آهنگ مقدمه سریال را فراموش نکنید! کار فوقالعادهای با همان آهنگ که توسط خوانندگان مختلف و موسیقیهای مختلف خوانده شده است. نمیدانم اولین باری بود که به این شکل استفاده میشد یا نه، اما قطعاً برای من اولین بار بود.
و پنج دقیقهای که سریال را تمام کرد، وقتی جیمی بالای ماشینش میایستد و لری هم داخل ماشین است. به غیر از بزرگراه، میبینیم که همه چیز به حالت قبل از شروع فصل اول برمیگردد.
آخرین ویرایش: