RÅTHĒMÃN کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 126 پسندها پسندها 919 امتیازها امتیازها 133 سکه 276 6/30/25 #1 سایفر: می دونم به چی فکر می کنی چون خودمم الان دارم به همون فکر می کنم. حقیقتش اینه که از وقتی به اینجا اومدم بهش فکر کردم که چرا قرص آبی رو نخوردم!
سایفر: می دونم به چی فکر می کنی چون خودمم الان دارم به همون فکر می کنم. حقیقتش اینه که از وقتی به اینجا اومدم بهش فکر کردم که چرا قرص آبی رو نخوردم!
RÅTHĒMÃN کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 126 پسندها پسندها 919 امتیازها امتیازها 133 سکه 276 6/30/25 #2 نئو: تا به حال این حس رو داشتی که ندونی بیدار شدی یا هنوز خوابی؟ چوی: همیشه … اسمش مسکالینه، تنها راه پرواز کردنه
نئو: تا به حال این حس رو داشتی که ندونی بیدار شدی یا هنوز خوابی؟ چوی: همیشه … اسمش مسکالینه، تنها راه پرواز کردنه
RÅTHĒMÃN کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 126 پسندها پسندها 919 امتیازها امتیازها 133 سکه 276 6/30/25 #3 نئو: من به این مردم چیزی رو که تو نمی خواهی ببینن نشون می دم، دنیای بدون قوانین و کنترل، بدون مرز و محدودیت. دنیایی که همه چیز توی اون ممکنه
نئو: من به این مردم چیزی رو که تو نمی خواهی ببینن نشون می دم، دنیای بدون قوانین و کنترل، بدون مرز و محدودیت. دنیایی که همه چیز توی اون ممکنه
RÅTHĒMÃN کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 126 پسندها پسندها 919 امتیازها امتیازها 133 سکه 276 6/30/25 #4 مورفئوس: تو قرص آبی رو می خوری و داستان تموم می شه، توی رختخوابت بیدار می شی و هر چیزی که بخوای باور کنی رو باور می کنی
مورفئوس: تو قرص آبی رو می خوری و داستان تموم می شه، توی رختخوابت بیدار می شی و هر چیزی که بخوای باور کنی رو باور می کنی
RÅTHĒMÃN کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 126 پسندها پسندها 919 امتیازها امتیازها 133 سکه 276 6/30/25 #5 مورفئوس: تو قرص قرمز رو می خوری و توی سرزمین عجایب می مونی و من به تو نشون می دم که سوراخ خرگوش چقدر عمیق می شه
مورفئوس: تو قرص قرمز رو می خوری و توی سرزمین عجایب می مونی و من به تو نشون می دم که سوراخ خرگوش چقدر عمیق می شه
RÅTHĒMÃN کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 126 پسندها پسندها 919 امتیازها امتیازها 133 سکه 276 6/30/25 #6 ترینیتی: نئو من دیگه نمی ترسم. اوراکل بهم گفت عاشق می شم و اون مرد … مردی که من عاشقش می شم همون مرد برگزیده ست
ترینیتی: نئو من دیگه نمی ترسم. اوراکل بهم گفت عاشق می شم و اون مرد … مردی که من عاشقش می شم همون مرد برگزیده ست
RÅTHĒMÃN کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 126 پسندها پسندها 919 امتیازها امتیازها 133 سکه 276 6/30/25 #7 نئو: من درباره آینده چیزی نمی دونم، اینجا نیومدم به تو بگم این مسئله چطور تموم می شه، اومدم بگم چطور شروع می شه
نئو: من درباره آینده چیزی نمی دونم، اینجا نیومدم به تو بگم این مسئله چطور تموم می شه، اومدم بگم چطور شروع می شه