yeganeh_bayat مدرس توسعه فردی مـدرس نوشتهها نوشتهها 43 پسندها پسندها 329 امتیازها امتیازها 53 سکه 417 امروز در 16:05 #21 سارا مرتضوی گفت: آفلاین میشه بود من نی نی دارم که هماهنگ نمیشه باهام کلیک کنید تا گسترش یابد... تدریس که همینجا صورت میگیره میتونید هر وقت خواستید ببینید
سارا مرتضوی گفت: آفلاین میشه بود من نی نی دارم که هماهنگ نمیشه باهام کلیک کنید تا گسترش یابد... تدریس که همینجا صورت میگیره میتونید هر وقت خواستید ببینید
yeganeh_bayat مدرس توسعه فردی مـدرس نوشتهها نوشتهها 43 پسندها پسندها 329 امتیازها امتیازها 53 سکه 417 امروز در 16:05 #22 marym گفت: درود اعلام آمادگی کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام مریم عزیزم فردا ساعت هفده آنلاین باشید
marym تدوینگر آزمایشی منتقد رمانخـور نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی پرسنل کافهنـادری محبوب پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 451 پسندها پسندها 4,575 امتیازها امتیازها 258 سکه 2,551 امروز در 16:08 #23 yeganeh_bayat گفت: سلام مریم عزیزم فردا ساعت هفده آنلاین باشید کلیک کنید تا گسترش یابد... تو این تایپک کلاس رو میذارین؟
yeganeh_bayat گفت: سلام مریم عزیزم فردا ساعت هفده آنلاین باشید کلیک کنید تا گسترش یابد... تو این تایپک کلاس رو میذارین؟
سارا مرتضوی مترجم آزمایشی رمانخـور نویسنده افتخاری مقامدار آزمایشی فرشته زمینی محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 1,477 پسندها پسندها 4,785 امتیازها امتیازها 328 سکه 2,353 امروز در 16:28 #24 yeganeh_bayat گفت: تدریس که همینجا صورت میگیره میتونید هر وقت خواستید ببینید کلیک کنید تا گسترش یابد... پس من اگ اون ساعت تونستم میام اگر نه حتما میخونم و سوالی بود میپرسم خدا بهتون برکت بده
yeganeh_bayat گفت: تدریس که همینجا صورت میگیره میتونید هر وقت خواستید ببینید کلیک کنید تا گسترش یابد... پس من اگ اون ساعت تونستم میام اگر نه حتما میخونم و سوالی بود میپرسم خدا بهتون برکت بده
yeganeh_bayat مدرس توسعه فردی مـدرس نوشتهها نوشتهها 43 پسندها پسندها 329 امتیازها امتیازها 53 سکه 417 امروز در 18:03 #25 سارا مرتضوی گفت: پس من اگ اون ساعت تونستم میام اگر نه حتما میخونم و سوالی بود میپرسم خدا بهتون برکت بده کلیک کنید تا گسترش یابد... عزیزی
سارا مرتضوی گفت: پس من اگ اون ساعت تونستم میام اگر نه حتما میخونم و سوالی بود میپرسم خدا بهتون برکت بده کلیک کنید تا گسترش یابد... عزیزی