این چیزا شجاعت نداره که مثلا من تنهام هیچ کس نیست فلان، اینا اصلا مسائلی نیست که بگن تو چقدر قوی آفرین تو چقدر شجاعی آفرین! نه مردم بد نگاه می کنن مردم بد فکر می کنن مردم اون طوری فکر نمی کنن که تو فکر می کنی این رو یادت نره هیچ وقت پشت اون حرفایی که می شنوی واقعیت رو نمی شنوی همه برای خوشامد تو یه سری حرفا رو می زنن و باید خیلی مراقب باشی و باید همیشه یه قدم جلوتر از دیگران باشی باید فقط به آبروت فکر کنی به سلامتیت فکر کنی به اینکه آسیب نبینی فکر کنی چون تو باید باشی رو پای خودت وایسی که بتونی زندگی کنی و بتونی پشتیبانی دیگران رو بکنی اگر تو آسیب ببینی و از پا دربیایی نمی تونی هیچ کدوم این کارا رو بکنی و من به تو قول می دم قول می دم اگر غیر از این بود بیا منو پیدا کن و به راحتی بگو که تو حرف مفت به ما زدی بهت قول می دم اگر روزی خدای نکرده خدا اون روز رو برای هیچ انسانی تو این دنیا نخواد کسی زمین گیر بشه کسی محتاج کس دیگه ای بشه که حتی فکرش رو نمی کنه که این آدم بخواد اذیتش کنه اگر اون روز برسه همون آدم طوری اذیتش می کنه که فقط یه چشمش اشکه یه چشمش خون. برای یه لیوان آب که بخوان دستت بدن جونت رو می گیرن روحت رو تیکه و پاره می کنن اعتماد به نفستو از بین می برن تحقیرت می کنن باورت شاید نشه ولی می کنن این کارا رو، من دارم اینجا مثل یه نمونه تحقیقاتی باهات صحبت می کنم که اینا سرش اومده. انقدر ساده بودم انقدر خوش باور بودم هنوزم هستم البته و این اصلا چیز خوبی نیست ما قدیما فکر می کردیم آدمای ساده آدمای خوش باور آدمایی که صداقت دارن خیلی آدمای خوبی اند ولی این اصلا امتیازات خوبی نیست دور و زمونه عوض شده و اینا الان امتیاز محسوب نمی شه آپشن حساب نمی شه اینا ضعف حساب می شه