اخبار ستاره منچسترسیتی، شیفته گواردیولا: وقتی پپ حرف می‌زند، از خود بیخود می‌شوم

امین141

کاربر انجمن
کاربر انجمن
182
پسندها
پسندها
483
امتیازها
امتیازها
63
سکه
234
جانلوییجی دوناروما می‌گوید همکاری با پپ گواردیولا بهتر از آن چیزی است که انتظار داشت و تأکید کرده که به‌ سرعت در زندگی جدیدش در منچسترسیتی جا افتاده است.

بنابر گزارش beIN Sports، دوناروما که در پایان پنجرهٔ نقل‌ و انتقالات تابستانی، پاری‌ سن‌ ژرمن را به مقصد منچسترسیتی ترک کرد، در اتحاد عملکردی درخشان داشته است. او تاکنون در ۴ بازی، ۲ کلین‌ شیت ثبت کرده و تنها ۲ گل دریافت کرده است؛ همچنین از ۸ شوت در چارچوب، ۶ مهار توپ را به نام خود زده است.

این دروازه‌بان ایتالیایی خیلی زود جایگاه خود را به‌ عنوان سنگربان شمارهٔ یک جدید سیتی پس از جدایی ادرسون تثبیت کرده و از حضورش در لیگ برتر ابراز رضایت کرده است.

او در گفت‌وگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت:

هرچند مدت زیادی از انتقالم نگذشته است، در سیتی احساس می‌کنم که در خانه‌ هستم. آن‌ها به طور جدی مرا می‌خواستند، باعث شدند احساس مهم بودن کنم و حالا مرا یکی از خودشان می‌دانند.
وقتی به او (گواردیولا) گوش می‌دهی، واقعاً از خود بیخود می‌شوی. فکر می‌کردم چنین باشد، اما واقعیت حتی از انتظاراتم بهتر است. امیدوارم برای مدت زمان طولانی در منچستر بمانم و تجربه‌ای واقعاً منحصر به‌ فرد داشته باشم.
دوناروما که دوران حرفه‌ای خود را از میلان آغاز کرد و در ژوئن ۲۰۲۱ به‌ صورت آزاد به پاری‌ سن‌ ژرمن پیوست، در ادامه به تفاوت‌های میان سری آ و لیگ برتر نیز اشاره کرد:

خوش‌شانس بوده‌ام که از دو زاویهٔ کاملاً متفاوت به فوتبال نگاه کرده‌ام؛ یکی در لیگ یک (فرانسه) و دیگری در لیگ برتر. با نگاهی از دور، می‌توانم بگویم فوتبال «ما» از بقیه پایین‌تر نیست.
در انگلستان از لحظهٔ آغاز تا پایان بازی، بازیکنان با شدت زیادی می‌دوند. در فوتبال ما چنین نیست، اما این به معنی بهتر یا بدتر بودن نیست؛ فقط سبک‌ها فرق دارد.

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 2)
عقب
بالا پایین