سینما فیلم چی ببینیم؟

حسین یحیائی

ناظر اثـر
70
پسندها
پسندها
100
امتیازها
امتیازها
33
سکه
257
سلام و درود خدمت تمامی دوستان مخصوصا عاشقان فیلم و سریال و انیمیشن حسین هستم از مجله مگ مووی
با اجازه مدیران محترم این تاپیک رو به همراه دو تاپیک دیگر (سریال چی ببینیم؟ و انیمیشن چی ببینیم؟) در بخش‌های مربوطه ایجاد کردم تا به معرفی بهترین فیلم‌ها و سریال‌ها و انیمیشن‌های تاریخ سینما بپردازم.
امیدوارم معرفی آثار مطرح شده در تاپیک‌ها نظر شما عزیزان رو جلب کند.

بنام خدا

حسین هستم از مجله مگ مووی

با معرفی و نقد و بررسی یک یا چند فیلم در خدمتتتون هستم، امیدوارم بعد از تماشای فیلم‌ها نظرتون رو در همین تاپیک مطرح بفرمائید.

من عاشق ژانر علمی-تخیلی، فانتزی و جنایی هستم. این سه دسته تمام دنیای سینمایی من را تحت تاثیر قرار داد بطوری که با دیدن فیلمی که در ادامه پست معرفی میکنم عاشق ژانر علمی-تخیلی شدم این علاقه بحدی بود که تمام دوران عشق به نویسندگی هم ژانر علمی-تخیلی پایه و اساس نوشته‌ها و ایده‌های من شدند و حتی اکشن فیگور آرنولد رو هم برای خودم گرفتم.

تریلر فیلم ترمیناتور 2:

معرفی فیلم: Terminator 2: Judgment Day ( نابودگر 2: روز داوری)

برنده چهار جایزه اسکار:

ژانر: علمی-تخیلی

کارگردان: جیمز کامرون

بازیگران
آرنولد شوارتزنگر
لیندا همیلتون
رابرت پاتریک

موسیقی: برد فیدل

سال پخش: 1991

معرفی: فیلم ترمیناتور 2 از نظر خودم بهترین فیلم در بین سری فیلمهای ترمیناتور هستش.
با اینکه 34 سال از ساخت این فیلم میگذرد خود من بارها و بارها این فیلم را دیدم و هر زمانی که فرصت کنم میبینم.
این فیلم در زمان اکران بخاطر ایده جذاب و بازی بازیگران و جلوه‌های ویژه فوق‌العاده‌اش بقدری موفق بود که در دنباله آن قسمت‌های ششم هم ساخته شد ولی هیچکدام به اندازه این قسمت تاثیرگذار نبود.

در این قسمت اولین بار یک نابودگر T1000 (با بازی رابرت پاتریک) ساخته شده از جیوه به دنبال نابود کردن یکی از شخصیت‌های اصلی (جان کانر) فیلم هستش که یک ربات T800 (با بازی آرنولد) ساخته شده از فلز با فن‌آوری بالا همزمان برای نجات جان کانر از آینده ای دور فرستاده شده.
من معتقدم شخصیت‌هایی در بسیاری از فیلم‌ها و سریال‌ها هستن که اگر همان بازیگری که نقش را ایفا کرد نبود اون شخصیت هرگز اینقدر به یاد ماندنی نمیشد مثل آرنولد در نقش نابودگر T800، هیث لجر در نقش جوکر، کریستین بیل در سه گانه بتمن اثر کرستوفر نولان، جک نیکلسون در شاینینگ، تام هنکس در مسیر سبز و خیلی شخصیت‌های دیگر

سری فیلمهای ترمیناتور:
نابودگر به کارگردانی جیمز کامرون محصول ۱۹۸۴
نابودگر ۲: روز داوری به کارگردانی جیمز کامرون محصول ۱۹۹۱
نابودگر ۳: خیزش ماشین‌ها به کارگردانی جاناتان موستو محصول ۲۰۰۳
نابودگر: رستگاری به کارگردانی جوزف مک‌گینتی نیکول محصول ۲۰۰۹
نابودگر: جنسیس به کارگردانی آلن تیلور محصول ۲۰۱۵
نابودگر: سرنوشت تاریک به کارگردانی تیم میلر محصول ۲۰۱۹

یک سریال تلویزیونی هم ساخته شد که به یکبار دیدنش می‌ارزد.

نابودگر: ماجراهای سارا کانر که در سال‌های ۲۰۰۸ و ۲۰۰۹ در دو فصل از شبکه فاکس پخش شده‌است.

موسیقی این فیلم و سریال بازی تاج و تخت سالهاست که زنگ‌خور گوشیهای من هستش حتما به موسیقی‌اش هم دقت کنید.

پیشنهاد من برای دیدن این فرانچایز شروع از قسمت اول هستش که شما در جریان کامل ایده داستانی و روند پیشرفت فیلم قرار بگیرید ولی اگر حوصله نداشتید به ترتیب زیر ببینید که بنظرم به ترتیب بهترین های این سری هستش

ترمیناتور 2
ترمیناتور 4
ترمیناتور 5
ترمیناتور 3 ( ورود اولین ترمیناتور زن به مجموعه)
ترمیناتور 1
ترمیناتور 6

باز هم تاکید میکنم از قسمت اول ببینید اگر به این ژانر علاقمند هستید

براتون بهترین‌ها را آرزو میکنم
موفق باشید و سربلند
حسین یحیائی از مجله فیلم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Farzane
بنام خدا

با معرفی و نقد و بررسی یک یا چند فیلم در خدمتتتون هستم، امیدوارم بعد از تماشای فیلم‌ها نظرتون رو در همین تاپیک مطرح بفرمائید.

تصویر فیلم:

تریلر فیلم:

ژانر: درام - رمانتیک - عاشقانه

کارگردان: تیا شاروک

بازیگران
امیلیا کلارک در نقش لوییزا کلارک
سم کلفلین در نقش ویلیام ترینر
جنا کولمن در نقش کاترینا کلارک
جانت مک‌تیر در نقش کامیلا ترینر
چارلز دنس در نقش استیون ترینر
متیو لوئیس در نقش پاتریک
برندن کویل در نقش برنارد کلارک
ونسا کربی در نقش آلیسیا
استیو پیکاک در نقش نیتن
سامانتا اسپیرو در نقش جوزی کلارک
جوانا لامبی در نقش مری راولینسون
بن لوید-هیوز در نقش روپرت کالینز

موسیقی: کریگ آرمسترانگ

سال پخش: 2016

معرفی: فیلم

فیلم «« من پیش از تو »» یک فیلم درام - رمانتیک آمریکایی است. فیلم شاید ایده تکراری داشته باشد ولی به سبب کارگردانی و بازی خوب بازیگرانش آن را در این بخش آوردم. این فیلم داستان جذاب و روند خوبی دارد که مطمئنم از دیدنش پشیمان نخواهید شد.

موفق باشید و سربلند
حسین یحیائی از مجله فیلم

آخرین ویرایش:
بنام خدا

پوستر فیلم:

تریلر فیلم:

ژانر: درام-فانتزی

کارگردان: فرانک دارابونت

بازیگران
تام هنکس
دیوید مورس
بانی هانت
مایکل کلارک دانکن
بری پپر
جیمز کرامول
داچ هاچینسن
پاتریشا کلارکسون
کیث سارابایکا

موسیقی: توماس نیومن

سال پخش: 1999

معرفی: فیلم

فیلم مسیر سبز نه فقط بخاطر بازی زیبای تام هنکس بلکه بخاطر بازی تمامی بازیگرانش محبوب من هستش فیلم بسیار بسیار بسیار زیباست حتی وقتی متوجه شدم همان سال نامزد چهار جایزه اسکار شد و هیچیک را کسب نکرد و رقابت را به فیلم زیبای آمریکایی با بازی کوین اسپیسی باخت باز هم برای من جایگاه ویژه‌ای دارد.

خلاصه فیلم:
پل(با بازی تام هنکس) با یک مرد سیاه‌پوست قوی هیکل ولی با رفتاری آرام به نام جان کافی که به اتهام تجاوز و قتل دو دختر بچه محکوم به اعدام شده‌است، آشنا می‌شود. جان به دل و یک اعدامی دیگر به نام ارلین بیترباک که کمی بعد اعدام می‌شود، می‌پیوندد. افسران ناچارند با یک بیمار روانی اعدامی جدید به نام ویلیام وارتون (ملقب به بیل وحشی) که مدام به افسران زندان تعرض و به جان توهین نژاد پرستانه می‌کند، دست و پنجه نرم کنند و مجبور می‌شوند بارها او را در سلول انفرادی زندانی کنند.

موفق باشید و سربلند

حسین یحیائی از مجله فیلم

برای آخر این هفته معرفی فیلم‌های زیر رو داریم:

آخرین موهیکان - The Last of the Mohicans - تاریخی-جنگی-عاشقانه - با بازی دانیل دی‌لوئیس - مادلین استو

شکستگی - Fracture - جنایی-معمایی- با بازی استاد آنتونی هاپکینز - رایان گسلینگ

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Farzane
عقب
بالا پایین