اخبار روبن آموریم: مورینیو الگوی اصلی من است؛ او ۱۰ سال از بقیه جلوتر بود

امین141

کاربر خودمانی
کاربر انجمن
252
پسندها
پسندها
610
امتیازها
امتیازها
133
سکه
313
طرفداری | روبن آموریم، سرمربی منچستریونایتد، از اهمیت ژوزه مورینیو برای مربیان پرتغالی صحبت کرده و همچنین از رابطهٔ صمیمانه و ماندگارش با سرمربی هم‌وطن و استاد سابقش سخن گفته است.

به گزارش TNT Sports، آموریم در سال ۲۰۱۷ زمانی که برای دریافت مدارک مربیگری خود در حال تحصیل بود، مدتی را در مرکز تمرینی کرینگتون کنار مورینیو گذراند. حالا هشت سال بعد، این مربی ۴۰ ساله خود در دفتر سرمربی یونایتد در جنوب غربی شهر منچستر نشسته است.

در سال‌های اخیر، فوتبال پرتغال به‌ طور چشمگیری در تولید مربیان بزرگ موفق بوده است؛ در این میان چهره‌هایی چون آموریم، مارکو سیلوا و نونو اسپیریتو سانتو در لیگ برتر انگلستان نقش‌های مهمی بر عهده گرفته‌اند.

پیش‌تر نیز مربیانی چون آندره ویاش بواش و خود مورینیو هدایت تیم‌هایی همچون چلسی و تاتنهام را بر عهده داشتند و در خارج از لیگ برتر نیز مربیانی مانند ژرژ ژسوس و سرجیو کونسیسائو عملکرد موفقی ارائه کرده‌اند.

آموریم که تیمش این شنبه باید در دیداری حساس مقابل تاتنهام قرار گیرد، در گفت‌وگو با TNT Sports دربارهٔ راز موفقیت مربیان پرتغالی گفت:

اول از همه، ما عاشق فوتبال هستیم. کشورهای زیادی هستند که فوتبال را دوست دارند، اما ما یک نفر داشتیم به نام ژوزه مورینیو که درها را برایمان باز کرد و کمک بزرگی برای ما بود.
او در آن زمان، در همه چیز ۱۰ سال از دیگران جلوتر بود؛ در شیوهٔ تمرین، در طراحی تمرینات، در جزئیات… واقعاً جلوتر از زمان خودش بود و همین به ما در شکل‌گیری‌ شخصیت‌مان به‌ عنوان مربی کمک کرد؛ زیرا ما آن اطلاعات را از او داشتیم.
در پرتغال باید خیلی خلاق باشی. باید از بازیکنان جوان استفاده کنی، بعد آن‌ها را بفروشی و دوباره در یک یا دو سال تیمی تازه بسازی.
این فرآیند به تو یاد می‌دهد چطور با مشکلات زیاد کار کنی و چطور دربارهٔ فوتبال به روش‌های مختلف فکر کنی؛ زیرا همیشه بازیکنی با ویژگی‌های مشخص نداری. شاید سال بعد بازیکنی شبیه نفر قبلی نداشته باشی و باید به شکلی دیگر بازی کنی.
وقتی می‌گویم «به شکلی دیگر»، منظورم تغییر سیستم نیست، بلکه تغییر در نوع بازی است. فکر می‌کنم همه‌ چیز به محیط، شرایطی که در آن رشد می‌کنیم و البته استعداد ما در پرتغال برای کار در حوزهٔ فوتبال برمی‌گردد.
آموریم همچنین دربارهٔ ارتباط فعلی خود با مورینیو گفت:

من از مربیان زیادی یاد گرفتم، اما مورینیو همیشه برایم یک مرجع بود. نه فقط برای مربیان پرتغالی، بلکه در سراسر جهان. او مخصوصاً در آغاز دوران کاری‌ خودش، همیشه برنده بود.
در شیوهٔ ارتباطش با رسانه‌ها و مردم متفاوت بود و یادم می‌آید اینجا در انگلیس همه او را دوست داشتند. ما همیشه با هم در ارتباط بودیم. حالا او در بنفیکا است و جالب است که انگار ما فقط جای کشور و باشگاه‌هایمان را عوض کرده‌ایم! او همیشه برایم یک الگو بوده است و گاهی با هم پیام رد و بدل می‌کنیم، اما بیش از آن نه.
دورهٔ مربیگری آموریم در منچستریونایتد، آزمونی برای تاب‌آوری و ثبات بوده است. نخستین سال حضورش با چالش‌های فراوانی همراه بود، اما در ماه اکتبر او تیمش را به سه پیروزی پیاپی در لیگ رساند و نخستین عنوان «مربی ماه لیگ برتر» خود را کسب کرد.

او دربارهٔ حفظ آرامش خود در فراز و فرودهای فوتبال گفت:

از همان ابتدا می‌دانستم در لیگ برتر چه چیزی در انتظارم است. از زمانی که در پرتغال مربیگری را شروع کردم، مطالعهٔ زیادی داشتم، فوتبال انگلیس را دنبال کردم و می‌دانستم چه اتفاقاتی ممکن است برای یک مربی رخ دهد. به همین خاطر، تلاش می‌کنم همیشه متعادل بمانم. زندگی ساده‌ای دارم و این به حفظ آرامش کمک می‌کند. زندگی خانوادگی هم نقش بزرگی در این زمینه دارد. اما مهم‌ترین چیز این است که احساس می‌کنم افراد حاضر در اینجا مرا می‌خواهند.
حمایت همه را به‌ ویژه در روزهای سخت، احساس می‌کنم. این همان نکتهٔ کلیدی برای حفظ تعادل درونی است؛ اینکه بدانی این مسیر زمان می‌برد، اما اطرافت آدم‌هایی هستند که کمکت می‌کنند. این فقط شامل اعضای کادر فنی یا بازیکنان نمی‌شود، بلکه هواداران هم در این میان نقش دارند. حمایت آن‌ها در لحظات بسیار سخت فصل گذشته و امسال برای من حیاتی بود تا بتوانم احساساتم را در این دوره‌ها کنترل کنم.

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 1)
عقب
بالا پایین