میخوام اولش یه سخن کوتاهی با شما داشته باشم؛
اکثرا معتقدن که انیمه مختص بچهها هستش، ولی خب من میگم هر کی با دنیای انیمه آشنا میشه، میفهمه که با یه دنیای متنوع پُر از کارکترهای خفن روبرو هستش که هر کدوم داستان خودشون رو دارن..
اتفاقا دنیای انیمه ژانری تحت عنوان "سینن" داره که مختص ۱۸ تا ۴۰سالهها و بالاتر هستش.. نه اینکه حاوی صحنههای فلانی باشه، نه.. این ژانر از لحاظ ریتم، موضوع و حتی شخصیت پردازی توسط این رنج از افراد بهتر درک میشه و براشون جذابتره نسبت به افراد زیر ۱۸سال
من خودم فن انیمههایی هستم که شاهکارن ولی کمتر دیده شدن، یعنی اینجا قراره انیمههایی رو بهتون معرفی کنم که اسمشون به ندرت توو سایتهای معرفی پیدا میشه و انیمههای معروف و پر سر و صدایی مثل وان پیس، اتک آن تایتان، بلیچ و ... رو کاری باهاشون ندارم! چون خودمم ندیدمشون!
هروخ تمایل به دیدن هرکدوم داشتید، بهم پیام بدید تا بگم از کجا میتونید پیداشون کنید، با ترجمه محشر و کیفیت عالی!
یه انیمهی درام و یخورده تراژدی
یه قسمته و دو ساعته تمومش میکنید
داستان در مورد پسری ۲۲ساله به نام سونئو هستش که داره سخت تلاش میکنه تا به دانشگاهی توو مکزیک بورسیه شه و در رشته زیست شناسی تحصیل کنه، در این میان طی اتفاقی با دختری به اسم جوزه آشنا میشه (یه دختر معمولی ولی بسیار متفاوت با هر دختری که تا الان توو انیمهها دیدید)، جوزه دچار فلج مادرزاد هستش و همین باعث شده که زیاد با محیط بیرون تعامل نداشته باشه، اکثرا کتاب میخونه یا نقاشی میکشه و به ندرت از خونه بیرون میاد، حالا زیاد اسپویل نمیکنم همین قدر بگم که سونئو خدمتکار جوزه میشه و این دو در ابتدا اصلا باهم کنار نمیان ولی به مرور شرایط فرق میکنه و....
و حالا بحث اصلی در مورد جوزه و سونئو
همونطور که گفتم جوزه یه دختر فوقالعاده معمولیه و همیشه آرزو داشته که اقیانوس رو از نزدیک ببینه! ناتوانی جسمی داره، پدر و مادر خودشو از دست داده و فقط با مادربزرگش زندگی میکنه که بعدها سونئو هم به عنوان خدمتکار به جمعشون اضافه میشه.. سونئو که قدرت همدلی بالایی داره، رفته رفته جوزه رو درک میکنه و میفهمه که جوزه برخلاف ترحمی که همه نسبت بهش دارن، شخصیت شکست ناپذیری داره..
کلا این دوتا یکی از کاپلای دوسداشتنی هستن! و همدلی و رفاقتی که بینشون هس، باعث میشه اصلا ازشون خسته نشین!
من خودم جوزه رو خیلی خیلی دوس دارم
با اینکه اشکمو درآورد ولی بیشتر به خاطر جوزه هستش که این انیمه رو به خیلیا پیشنهاد میکنم