اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,076 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/7/26 #831 لازم نیست هیچوقت کسی را نرنجانید تا آدم خوبی باشید. بعضی وقتها لازم است آدمها برنجند، چون چیزی که از شما میخواهند منطقی نیست. از زندگی چه میخواهی - والری تیبریوس
لازم نیست هیچوقت کسی را نرنجانید تا آدم خوبی باشید. بعضی وقتها لازم است آدمها برنجند، چون چیزی که از شما میخواهند منطقی نیست. از زندگی چه میخواهی - والری تیبریوس
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,076 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/7/26 #832 - ادامه دادن داره سختتر میشه. + پس هر قدمی که برمیداری، یه پیروزی بزرگتره. پسرک، موش کور، روباه و اسب - چارلی مکسی
- ادامه دادن داره سختتر میشه. + پس هر قدمی که برمیداری، یه پیروزی بزرگتره. پسرک، موش کور، روباه و اسب - چارلی مکسی
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,076 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/7/26 #833 برای رفتن نه خداحافظی میخواستم نه راه و نه چمدان؛ در سرم دری باز بود بستم و رفتم. - جمال ثریا
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,076 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/7/26 #834 میدونم مرده! خیال میکنی حواسم نیست؟ ولی هنوزم میتونم دوسش داشته باشم، نمیتونم؟ چون یکی مرده دلیل نمیشه که دیگه دوسش نداشته باشی... مخصوصا اگر هزار بار از جماعت زنده بهتر باشه. ناطور دشت - جی.دی. سلینجر
میدونم مرده! خیال میکنی حواسم نیست؟ ولی هنوزم میتونم دوسش داشته باشم، نمیتونم؟ چون یکی مرده دلیل نمیشه که دیگه دوسش نداشته باشی... مخصوصا اگر هزار بار از جماعت زنده بهتر باشه. ناطور دشت - جی.دی. سلینجر
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,076 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/7/26 #835 انسان بلاخره به همهچیز عادت میکند. بیگانه - آلبر کامو
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,076 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/7/26 #836 کاش میشد از بوها از صداها از جای خالی آدمها برای روزهای دلتنگی عکس گرفت. - شکری ارباش
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,076 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/7/26 #837 وقتی کسی شما را دوست دارد، اسمتان را بهشکل متفاوتی صدا میزند؛ طوریکه میدانید جای اسمتان در دهان او امن است. محکم در آغوشم بگیر - سمانه پرهیزکاری
وقتی کسی شما را دوست دارد، اسمتان را بهشکل متفاوتی صدا میزند؛ طوریکه میدانید جای اسمتان در دهان او امن است. محکم در آغوشم بگیر - سمانه پرهیزکاری
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,076 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/7/26 #838 به گذشته که نگاه میکنم متوجه میشوم سخت ترین بخش زندگی سروکله زدن با آدمهاست. خاطرات یک آدمکش - کیم یونگها
به گذشته که نگاه میکنم متوجه میشوم سخت ترین بخش زندگی سروکله زدن با آدمهاست. خاطرات یک آدمکش - کیم یونگها
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,076 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/7/26 #839 یه چیزی هست که میخوام بدونی. من از خدا نمیترسم؛ از آدمها میترسم. صداهایی از چرنوبیل - سوتلانا آلکسیویچ
یه چیزی هست که میخوام بدونی. من از خدا نمیترسم؛ از آدمها میترسم. صداهایی از چرنوبیل - سوتلانا آلکسیویچ
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,076 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/7/26 #840 شاید به همین دلیل دیگر چشم دیدنش را نداشتم، چون شبیه کسی نبود که من تصور کرده بودم. عقاید یک دلقک - هاینریش بل
شاید به همین دلیل دیگر چشم دیدنش را نداشتم، چون شبیه کسی نبود که من تصور کرده بودم. عقاید یک دلقک - هاینریش بل