روزنامـه روزنامه بهمن ماه 1404 | شماره 1

1,788
پسندها
پسندها
15,664
امتیازها
امتیازها
598
سکه
2,280
سلام به همگی -118-"{}

به نمایندگی از تیم خبرنویس کافه ژورنال، خیلی خوشحالم که برگشتیم.
می‌دونم که یه هزار سالی از آخرین روزنامه میگذره...
ولی بعد از اینکه قطعی اینترنت‌ها درست شد و انجمن شروع به کار کرد،
من انگار مثل اصحاب کهف تازه از غار بیرون اومده بودم یکمی طول کشید تا با دنیای جدید سازگار بشم.-2-35-

امیدوارم از خوندن روزنامه جدید لذت ببرید.

( بعضی از اخبار یکم قدیمی شده اما مطمئنم که خوشتون میاد -53-؟"_} )

آخرین ویرایش:
|.جنگِ نمایه‌ها.|

درمیانِ کشورهای سرزمینِ کافه نویسندگان جنگِ بزرگی به راه افتاده بود به نامِ جنگِ نمایه‌ها! همه‌ی کشورها در این مورد رقیبِ هم شده بودند و هر کدام تمام همت خود را به کار می گرفتند تا رقم نمایه‌شان از دیگری جلو بزند. این ارقام برای رقابت‌های سیاسی و بازی‌های پشت پرده‌ی سیاست‌مداران بسیار تاثیرگذار بود. در صدر جدول ملکه سونی قدرت‌نمایی می‌کرد و پس از او رقیبانی چون آسمان و... با ارقام نزدیک بر یک‌دیگر می‌تاختند. پادشاه سرزمین کوچک همان‌مهرداد آرام روزنامه‌ی اخبار را ورق زد. با تمام شدن سیگارش آن را در جاسیگاری خاموش کرد و وزیرش را فراخواند. با غرور نیشخندی زد و گفت:
- نشانشان دهید یک من ماست چقدر کره دارد.
پس وزیر به پیش مشاورها رفته و با کمک آنها نقشه‌ای طرح کردند بدین صورت که چند فرمانده‌ی حرفه‌ای را در پوششِ نفوذی(ساختگی) به نمایه‌ی کشور خودشان پی در پی حمله برده و به این‌شکل آمار نمایه را بالا بردند که خب... جواب داد!
در طی چند شب بازدید نمایه‌ی سرزمین کوچکِ همون مهرداد بالغ بر ۳۰۰۰تا شاید هم بیشتر افزایش یافت‌. ملکه سونی و باقی کشورها آه از نهادشان برخاست. باید چه می‌کردند؟ ناچار برای همیشه صدر جدول را به آن کشور بخشیده و حالا برای کسب مقام دوم بازدید نمایه ها سخت باهم می جنگند...

ژورنالیست: @NAHIT

(سخن سردبیر: این خبر مربوط به پیش از اتفاقات بوده؛ طوفان اصلی را در خبر بعد بخوانید.)​

عقب
بالا پایین