عجیب‌ترین میوه‌های دنیا

انگور برزیلی


عجیب ترین میوه های جهان (+عکس)

میوه این درخت طوری‌ست که گویی باغبانی خوش‌ذوق برای شگفت‌زده کردن همسایه ها، آنها را به درخت چسبانده است. ولی واقعاً میوه های درخت جابوتی کابا، به جای شاخه‌ها، بر روی تنه اصلی درخت می رویند؟ نام دیگر این درخت، انگور برزیلی «Jabuticaba»ست. این گیاه، بومی آمریکای جنوبی است و در کشورهایی مانند پاراگوئه، آرژانتین و برزیل می‌روید. این میوه به رنگ بنفش براق است و می توان آن‌ را مستقیما از درخت چید و مصرف کرد. نگهداری آنها در باغ، به مراقبت زیادی نیاز دارد و سالها طول می‌کشد تا درخت میوه بدهد ولی وقتی به سن بلوغ برسد به میزان انبوه میوه تولید می‌کند.




عجیب ترین میوه های جهان (+عکس)

شکوفه ها در محلی رشد می کنند که قرار است ساقه جدیدی از آن خارج شود. خود میوه تا چهار سانتی متر قطر دارد و درون آن چهار هسته بزرگ وجود دارد. این میوه علاوه بر کاربرد غذایی، برای مرطوب کردن پوست و درمان آسم و اسهال نیز کاربرد دارد. اگر لوزه‌هایتان متورم شده باشد، از آن می‌توانید برای کاهش و التیام تورم استفاده کنید. با توجه به اینکه چندین ترکیب ضد سرطانی در آن یافت شده است شاید در آینده از آن برای درمان سرطان نیز استفاده شود.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
میراکل(میوه جادویی)

میوه میراکل «Miracle fruit» یا میوه جادویی، خاصیت جالبی دارد. پس از خوردن این میوه، چیزهای ترش طعم شیرین به خود می‌گیرند. اگر به عنوان مثال یک دانه از این میوه را بجوید، حتی لیمو برای شما طعم بسیار شیرینی، مانند آب نبات پیدا می‌کند. اثر آن یک یا دو ساعت باقی می‌ماند. این میوه یکی از شیرین کننده‌های قابل توجه طبیعی بوده و تقریبا در دنیای واقعی به قدر کافی شناخته نشده است. همان‌طور که از نام آن پیداست، میراکل فروت محتوی میراکولین است، نوعی گلیکوپروتئین که هنگام خوردن میوه جوانه‌های چشایی را می‌پوشاند.

عجیب ترین میوه های جهان (+عکس)



میراکل گیاهی کند رشد بوده و ارتفاع آن در مناطق بومی تا 18 فوت و در غیر اینصورت تا 5 فوت می‌رسد. گل‌ها گوچک هستند و رنگ آنها سفید می‌باشد. این میوه دربرگیرنده‌ی یک دانه می‌باشد. اگرچه میوه شیرین نیست اما هنگامی‌ که گوشت تازه میوه خورده شده و کاملا در دهان احساس شد، اثر قابل توجه آن اتفاق می‌افتد. مثل خوردن یک لیمو که با میراکل شیرین شده که همان طعم مرکبات را می دهد.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
فیجوآ



عجیب ترین میوه های جهان (+عکس)



فیجوآ میوه‌ای است که در برزیل به وجود آمده است. این میوه به افتخار گیاه‌شناس برزیلی، «خوا داسیلوا فیجو» نام گذاری شده است. همانطور که از نام پیداست، این میوه تلفیقی از طعم آناناس و گوآوا دارد. همینطور با نام گواواستین شناخته می‌شود، فیجوآ میوه‌ی درخت کوچکی به نام فیجوآ سلوویانا است.

این میوه‌ی بیضی‌شکل، پوستی سبزرنگ و گوشتی دانه‌ای، آبدار و خوش‌عطر دارد. این میوه به طور متوسط ۳۰ دانه‌ی ریز در هر پالپ دارد. گوشت شیرین ممکن است طعمی مایل به ترش داشته باشد و پوست خام آن معمولا پیش از مصرف جدا و دور انداخته می‌شود. میوه‌های رسیده لطیف و حساس هستند و با افتادن از روی درخت ضربه می‌بینند. بنابراین باید میوه‌ها پیش از اینکه خود از روی درخت بیافتند، چیده شوند.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
نوشته‌ها
نوشته‌ها
4,729
پسندها
پسندها
12,865
امتیازها
امتیازها
323
سکه
334
سیب آکی


عجیب ترین میوه های جهان (+عکس)

آکی «Ackee» که به نام سیب آکی نیز نامیده می‌شود، میوه بومی کشورهای غرب آفریقا و درختی همیشه سبز است. این میوه را ابتدا کاپیتان william Bligh از جامائیکا به شهر کیف و باغ سلطنت کشاورزی منتقل کرد و در سال 1793 در انگلیس آن را به جامعه علمی کشاورزی معرفی نمود. احتمالا این میوه توسط کشتی بردگان از افریقای غربی به جامائیکا (در دریای کارائیب میان دو قسمت قاره امریکای شمالی و جنوبی) آورده شده است. بلندی درخت این میوه حدود 10 متر است و از خانواده لیچی می‌باشد که در آسیای جنوب شرقی رشد می‌کند. این میوه متعلق به درختی به نام «Blighia sapida» از خانواده‌ی سرخالوها و چشالوها است. از میوه این درخت در غذاهای جاماییکایی استفاده می کنند. از خود میوه، هسته ها، برگ ها و حتی تنه درخت برای موارد دارویی هم میشه استفاده کرد.

عجیب ترین میوه های جهان (+عکس)

آریل پوششی است که هنگام رشد اطراف دانه‌ی میوه به وجود می‌آید و در آکی بخش خوردنی میوه محسوب می‌شود. وقتی میوه می‌ر‌‌سد، گوشت میوه از هم جدا شده و دانه های دو رنگ مشکی و سفید آن ها دیده می‌شوند که بافت نرم و اسفنجی و وزنی حدود 100 الی 200 گرم دارند. اگر پوسته گلابی‌ مانند این میوه پیش از آنکه کامل برسد خورده شود، فرد به دلیل داشتن ماده‌ی سمی به نام هیپوگلیسین با مرگی دردناک مواجه خواهد شد. به همین دلیل آبی که میوه با آن پخته شده را دور می‌ریزند. برای استفاده از این میوه خوشمزه و مفید، باید صبر کرد تا میوه به رنگ قرمز یا نارنجی درآید و گوشت اسفنجی آن از دانه‌های مشکی سمی درون آن کاملا جدا شود. سپس آن را جوشاند و خشک کرد. از گوشت میوه آن با آرد ،کره، شیر، نمک، فلفل، سس وورسترشایرسوفله درست میکنند.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین