معرفی فیلم و سریال برای طرفدارای هری پاتر

Hermione Jean Granger

جادوگر سپید
کاربر انجمن
35
پسندها
پسندها
61
امتیازها
امتیازها
18
سکه
5
t74598_mov_5393_1-b.jpg

اگه طرفدار مجموعه فیلم های هری پاتر هستی این تاپیک رو دنبال کن. سریال ها و فیلم‌های سینمایی با ژانر فانتزی بهت معرفی می‌کنم که وایب هری پاتر دارن.

k48409_images-.jpeg

d19664_images.jpeg

پرسی جکسون

داستان پسری به نام پرسی جکسون که متوجه میشه یه پسر عادی نیست و یه دورگه‌‌س. پسر یک الهه باستانی. این مجموعه به صورت یک سریال جدید ساخته شده و فیلم قدیمیش هم در دو قسمت ساخته شده.

s662434_images-.jpeg

جانوران شگفت انگیز و زیستگاه آنها

فعلا سه قسمت از این مجموعه منتشر شده. داستان پسری به نام نیوت اسکمندر هست که یک جادوگر با علاقه‌ی زیاد به موجودات جادوییه. این مجموعه مستقیماً با مجموعه هری پاتر در ارتباطه. در اصل در گذشته‌ی هری پاتر اتفاق میوفته. داستان جنایتکار مشهور گریندلوالد و دامبلدور رو به نمایش می‌ذاره

a27800_The-Witcher-2019-1-500x700.webp

سریال ویچر

این سریال پر از جادو هست. ماجرای یک جادوگر، یک انسان با قدرت‌های جادویی به نام ویچر و دختری با نیروهایی جادویی. من که عاشق این سریال شدم. چهار فصل داره و هر فصل ۸ قسمت.

q713155_images-.jpeg

خاطرات یک خون‌آشام

از اسم سریال مشخصه داستان بر محوریت خون‌آشام ‌ها، گرگینه‌ها و شکارچی‌ها می‌چرخه. داستان دختری به نام الینا گیلبرت که یک همزاده و دوبرادر خون‌آشام به نام دیمن و استیفن سالواتور که با این دختر آشنا میشن.
سریال نسبتا طولانیه ولی ارزش دیدن داره.

s359656_mov_srl_15891_1-b.jpg

سریال اصیل‌ها

داستان درمورد خانواده‌ی مایکلسون هست که خون‌آشام ‌های اصیل هستن. این مجموعه مربوط به سریال خاطرات یک خون‌آشام هست و درستش اینه بگم ادامه‌ی اون سریاله ولی درمورد شخصیت های دیگه‌ای فیلمه. این به نظرم با این که نسبت به خاطرات یک خون‌آشام مشهور نیست ولی هم توی نظرسنجی‌ها طرفدار بیشتری داشته، هم جدیدتره و به نظر خودمم جذاب تر بود.

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 1)
عقب
بالا پایین