اگه یه زندگی جدید بهت داده میشد چیکار میکردی؟

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع DEL'ᵃʳᵃᵐ
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اگه خدایی نکرده بمیرید و خدا بابت یکی از کارای خوبتون یه فرصت زندگی جدید
بهتون هدیه بده 974.gif
اون کار خوب چیه و
ایا همینطور که تا حالا زندگی کردید زندگی میکنید؟
یا برخی از اشتباهات زندگیتونو هرگز نمی کردید؟اونا چین و چرا عوضشون میکنین؟
اسپم ممنوع​

آخرین ویرایش:
کار خوب زیاد دارم.. بگم ریا میشه..
اما خب خدا بخاطر یکیشون زندگی دوباره میداد دگ بهم.. شاید بخاطر اینکه دل بزرگ و مهربونی دارم و همون کارای خوبی ک کردمو نمیگم ، انجام دادم.
بلی Hmmm. Gif S2037. Gif
آمممم.. توو زندگی جدیدم ب مامانم اجازه میدادم بچه‌دار شه :/ چون من مقصر بودم که الان تک فرزندم ?
و اینکه هرگز با پریا و آیلین آشنا نمیشدم.
و نویسندگیمو زودتر شروع میکردم ..

آخرین ویرایش توسط مدیر:
جوری زندگی میکردم که همیشه از خودم و رفتارام راضی باشم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
من تو زندگیم سعی کردم اشتباه نکنم تا جایی که یادمه کسی رو اونقدر تو زندگیم ناراحت نکردم که بعدش بگم پشیمونم ولی اگر دست خودم بود دو نفر رو همون اول زندگیم حذف میکردم چون مطمئنم بدون اونا بهتر میتونم زندگی کنم و خودم باشم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
همین زندگیمو میکنم فقط تنها اشتباه زندگیمو نمیکنم
پیانو ول نمیکردم که الان به غلط کردن بیوفتم مثل قدیم بزنم 994.gif

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: melikaaam
زندگی میکردم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اهوم همینجوری زندگی کردم؛ینی والدینم نمیزارن کارهایی جز چیزایی که خودشون میپسندن کنم.
اگر بهم یه زندگی دیگه داده میشد دوست داشتم یجوری زندگی کنم که کسی نتونه توش دخالت کنه و همیشه سعی میکردم رو پای خودم وایسم؛و این لطف و خدا هیچوقت بهم نمیکنه.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
طوری زندگی میکردم که بهتر از قبلم باشم که حسرت هیچ چیزو نخورم و حالا که خدا بهم یه فرصت تازه داده سعی میکردم با انجام کارای خوب و بهتر این فرصتو جبران کنم :) و به هرکسی هم اعتماد نمیکردم .

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کار خاصی بازم نداشتم بکنم..شاید تغیر رشته!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
خب نمیدونم چه کار خوبی کردم که خدا به خاطرش میتونه یه زندگی دیگه بهم بده . شاید کمک کردن به بقیه باشه . اما اگه برگردم به زندگی سعی میکنم زیاد به خودم سخت نگیرم و بیشتر لذت ببرم . و اینکه یه اشتباهی کردم قبلنا که کل زندگیم رو تحت تاثیر قرار داد اونو دیگه انجام نمیدم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

DEL'ᵃʳᵃᵐ

کاربر خودمانی
کاربر انجمن
454
پسندها
پسندها
1,996
امتیازها
امتیازها
203
خوبیم اینه که زیادی مهربون و بخشندم و از هر لحاظ خاصم:aiwan_light_girl_sigh:"بله ما اینیم دیه"
باید بگم از زندگی الانم راضیم اما میدوسم دنیا رو از یه دید دیگ ببینم برای همین یه جور دیه زندگی میکنم!..=)
اشتباهم؟؟؟ منو اشتباه؟? من اصا اشتبی ندارم ک بزارم کنار عزیزوم! حالا بزار از درو وریام بپرسم بت میگم994.gif

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین