سینما **خفن ترین فیلم 2020 و هر چیز که باید راجع به این فیلم جذاب بدونید! **

سلام امروز در حال معرفی کردن یه فیلم به شدت مورد انتظار به اسم Tentهستم.
این فیلم یکی از آثار خفن کریستوفر نولان هستش که قرار 26 آگوست یعنی چهارم شهریور ماه امسال اکران عمومی بشه.**)
خب اول از همه میگم که ژانر این فیلم اکشن و علمی تخیلی هستش مثل اکثر فیلم های کریستوفر نولان و بازیگرای اصلیش
دیوید واشینگتون، رابرت پتینسون، الیزابت دبیکی، مایکل کین و... هستند.
خاب جدایی از معرفی اثر میریم که دلایل دیدن این فیلم رو بگیم. %)

آخرین ویرایش:
خاب اولین دلیل این فیلم امتیاز های هستش که از Rotten Tomatoes و metacritic گرفته است.
که خب میدونیم هر کدوم چقدر معمولا امتیاز های پایینی نثار فیلم ها میکنند اما این دفعه ما شاهد امتیاز
71 از metacritic و امتیاز 87 از Rotten Tomatoes
هستیم که امتیاز بالایی محسوب میشه برای فیلم جدیدی که قرار هستش اکران عمومی بشه و البته جدای از این امتیاز ها نقد و بررسی چندسایت معتبر رو هم باهم دیگه میبینیم.

انجمن رمان نویسی کافه نویسندگان
جوردن فارلی | توتال فیلم
۱۰۰ از ۱۰۰

فیلم تنت یک معرفی مجدد تقریبا کامل و بی‌نقص با پرده نقره‌ای است. حالا اینکه مخاطبان آماده (در عین مراقب بودن) هستند که در این آشفته بازار به سینماها بازگردند، یک بحث جدایی است. مطمئنا می‌توان گفت که فیلم تنت یک اثر بسیار چالش‌برانگیز است و شاید خیلی‌ها بعد از یک غیبت پنج ماهه نتوانند به خوبی آن را هضم کنند. اما از طرفی هم برای این فیلمساز حرفه‌ای خیلی نادر است که بخواهد همه چیز را برای شما روی میز قرار دهد، آن هم بدون اینگه دیدگاه خودش در معرض خطر قرار بگیرد. خطر و ریسک هیچوقت تا این اندازه بالا نبوده است؛ اما فیلم تنت دقیقا همان چیزی است که سالن‌های سینما به آن نیاز دارند.

جسیکا کیانگ | نیویورک تایمز
۸۰ از ۱۰۰

اصلا نمی‌توان منکر این شد که چقدر این فیلم لذت‌بخش است. اما بزرگی گیج‌کننده آن فقط باعث می‌شود که هوشمندانه بودن و شجاعت جذاب آن بیشتر به چشم بیاید.

لزلی فلپرین | هالیوود ریپورتر
۷۰ از ۱۰۰

فیلم Tenet باعث می‌شود که شما احساس کنید که شناور هستید و هیپنوتیزم شدید اما در عین حال هم تا حدی به‌خاطر تصاویر زیبای آن آرامش می‌گیرید. این فیلم آنقدر سؤال‌های مختلف را در ذهن شما به وجود می‌آورد که تنها گزینه مقابل شما این است که آرامش داشته باشید و اجازه دهید که مغزتان درست مانند یک بادکنک که نسیم ساحلی و هوای گرم می‌ترکد، منفجر شود.مشاهده فایل‌پیوست 14296

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ReiHan

کاربر حــامی
کاربر انجمن
1,873
پسندها
پسندها
9,907
امتیازها
امتیازها
253
سکه
42
انجمن رمان نویسی کافه نویسندگان
دومین دلیل میتونه فکت یا دانستی های و یا تئوری خفنی باشه که از این فیلم بیرون اومده:
1* اولیش این هست که طبق گفته فیلم بردار این فیلم بازیگران دو تا برداشت داشتن یکی نرمال و عادی و یکی هم همون کارا رو برعکس انجام میدن.
خاب این فکت خودش به تنهایی خفن بودن این فیلم رو نشون میده و باعث میشه که یه سری از تئوری های کاربرا نقش پررنگ تری بگیرند.
2* دومیش این هست که خود کریستوفر نولان به جای جلو های ویژه واقعا یه هواپیمای بوئینگ رو منفجر کرده.

اگه این واقعا باعث نشده از تعجب بمیرید باید اضافه کنم که جلوه های ویژه بسی گرون تر از ترکوندن هواپیمای واقعی هستش و اینکه این کار اصلا به صورت معمول انجام نمیشه اما توی این فیلم شده.
3* مدت زمان پخش فیلم سینمایی تنت، 2 ساعت و 29 دقیقه و 59 ثانیه‌ به طول می‌انجامد.
عاقا من قبول دارم خیلی طولانی اما این باعث میشه فک کنم که قرار نیست یه فیلم کوتاه الکی باشه که وقتمون رو هدر بده.
4* یه سری منابع گفتن که داستان فیلم امکان داره که راجع به سفر در زمان باشه.

در این قسمت باید اضافه کنم که کریستوفر نولان با ساختن فیلم میان ستاره ای ثابت کرد که میتونه یه فیلم به شدت خفن رو داخل ژانر علمی تخیلی با مقوله ی زمان و نسبیت بسازه.

تیزر فیلم tenet

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین