H Hanieh_M کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 2,244 پسندها پسندها 4,346 امتیازها امتیازها 328 سکه 56 1/17/24 #1 انجمن رمان نویسی کافه نویسندگان زیارتنامه مخصوصو امام رضا (ع) آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
H Hanieh_M کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 2,244 پسندها پسندها 4,346 امتیازها امتیازها 328 سکه 56 1/17/24 #2 هنگامى كه خواستى به زيارت امام رضا عليه السلام در طوس بروى، پيش از آن كه از ديار و سراى خود بيرون شوى، در حالى كه اين دعا را مىخوانى، غسل كن: اللَّهُمَّ طَهِّرْنِی وَ طَهِّرْ لِی قَلْبِی وَ اشْرَحْ لِی صَدْرِی وَ أَجْرِ عَلَى لِسَانِی مِدْحَتَکَ وَ الثَّنَاءَ عَلَیْکَ بارالها مرا پاک کن و دلم را طاهر گردان و سینه ام را بگشا و بر زبانم مدح و ستایش بر تو را جارى گردان آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
هنگامى كه خواستى به زيارت امام رضا عليه السلام در طوس بروى، پيش از آن كه از ديار و سراى خود بيرون شوى، در حالى كه اين دعا را مىخوانى، غسل كن: اللَّهُمَّ طَهِّرْنِی وَ طَهِّرْ لِی قَلْبِی وَ اشْرَحْ لِی صَدْرِی وَ أَجْرِ عَلَى لِسَانِی مِدْحَتَکَ وَ الثَّنَاءَ عَلَیْکَ بارالها مرا پاک کن و دلم را طاهر گردان و سینه ام را بگشا و بر زبانم مدح و ستایش بر تو را جارى گردان
H Hanieh_M کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 2,244 پسندها پسندها 4,346 امتیازها امتیازها 328 سکه 56 1/17/24 #3 فَإِنَّهُ لاَ قُوَّةَ إِلاَّ بِکَ اللَّهُمَّ اجْعَلْهُ لِی طَهُوراً وَ شِفَاءً زیرا که نیرویى نباشد جز به وجود تو پروردگارا آن را وسیله پاکى و درمانم قرار ده آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
فَإِنَّهُ لاَ قُوَّةَ إِلاَّ بِکَ اللَّهُمَّ اجْعَلْهُ لِی طَهُوراً وَ شِفَاءً زیرا که نیرویى نباشد جز به وجود تو پروردگارا آن را وسیله پاکى و درمانم قرار ده
H Hanieh_M کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 2,244 پسندها پسندها 4,346 امتیازها امتیازها 328 سکه 56 1/17/24 #4 * و مى گویى در وقت بیرون رفتن: بِسْمِ اللَّهِ وَ بِاللَّهِ وَ إِلَى اللَّهِ وَ إِلَى ابْنِ رَسُولِ اللَّهِ به نام خدا و به ذات خدا و بسوى خدا و بسوى فرزند رسول خدا آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
* و مى گویى در وقت بیرون رفتن: بِسْمِ اللَّهِ وَ بِاللَّهِ وَ إِلَى اللَّهِ وَ إِلَى ابْنِ رَسُولِ اللَّهِ به نام خدا و به ذات خدا و بسوى خدا و بسوى فرزند رسول خدا
H Hanieh_M کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 2,244 پسندها پسندها 4,346 امتیازها امتیازها 328 سکه 56 1/17/24 #5 حَسْبِیَ اللَّهُ تَوَکَّلْتُ عَلَى اللَّهِ اللَّهُمَّ إِلَیْکَ تَوَجَّهْتُ وَ إِلَیْکَ قَصَدْتُ وَ مَا عِنْدَکَ أَرَدْتُ بس است مرا خدا بر خدا توکل کردم بارالها بسوى تو رو کردم و بسوى تو آهنگ نمودم و آنچه را نزد توست خواسته و اراده کردم. آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
حَسْبِیَ اللَّهُ تَوَکَّلْتُ عَلَى اللَّهِ اللَّهُمَّ إِلَیْکَ تَوَجَّهْتُ وَ إِلَیْکَ قَصَدْتُ وَ مَا عِنْدَکَ أَرَدْتُ بس است مرا خدا بر خدا توکل کردم بارالها بسوى تو رو کردم و بسوى تو آهنگ نمودم و آنچه را نزد توست خواسته و اراده کردم.
H Hanieh_M کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 2,244 پسندها پسندها 4,346 امتیازها امتیازها 328 سکه 56 1/17/24 #6 * پس، چون بیرون روى بر در خانه خود بایست و بگو: اللَّهُمَّ إِلَیْکَ وَجَّهْتُ وَجْهِی وَ عَلَیْکَ خَلَّفْتُ أَهْلِی وَ مَالِی وَ مَا خَوَّلْتَنِی وَ بِکَ وَثِقْتُ بارالها بسوى تو روى خود را نمودم و بر عهده تو اهل خانه و مالم و آنچه بمن دادى بجا نهادم و به تو اطمینان و وثوق دارم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
* پس، چون بیرون روى بر در خانه خود بایست و بگو: اللَّهُمَّ إِلَیْکَ وَجَّهْتُ وَجْهِی وَ عَلَیْکَ خَلَّفْتُ أَهْلِی وَ مَالِی وَ مَا خَوَّلْتَنِی وَ بِکَ وَثِقْتُ بارالها بسوى تو روى خود را نمودم و بر عهده تو اهل خانه و مالم و آنچه بمن دادى بجا نهادم و به تو اطمینان و وثوق دارم
H Hanieh_M کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 2,244 پسندها پسندها 4,346 امتیازها امتیازها 328 سکه 56 1/17/24 #7 فَلاَ تُخَیِّبْنِی یَا مَنْ لاَ یُخَیِّبُ مَنْ أَرَادَهُ وَ لاَ یُضَیِّعُ مَنْ حَفِظَهُ پس مرا تهى دست مساز اى که هر که او را اراده کرد تهى دستش نسازد و آن را که در حفظ خود دارد ضایع نسازد صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ (وَ آلِهِ) وَ احْفَظْنِی بِحِفْظِکَ فَإِنَّهُ لاَ یَضِیعُ مَنْ حَفِظْتَ درود فرست بر محمد و آل محمد و مرا در پناه حفظ خود نگهدارى فرما زیرا که هر که را تو نگهدارى فرمودى ضایع نشود. آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
فَلاَ تُخَیِّبْنِی یَا مَنْ لاَ یُخَیِّبُ مَنْ أَرَادَهُ وَ لاَ یُضَیِّعُ مَنْ حَفِظَهُ پس مرا تهى دست مساز اى که هر که او را اراده کرد تهى دستش نسازد و آن را که در حفظ خود دارد ضایع نسازد صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ (وَ آلِهِ) وَ احْفَظْنِی بِحِفْظِکَ فَإِنَّهُ لاَ یَضِیعُ مَنْ حَفِظْتَ درود فرست بر محمد و آل محمد و مرا در پناه حفظ خود نگهدارى فرما زیرا که هر که را تو نگهدارى فرمودى ضایع نشود.
H Hanieh_M کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 2,244 پسندها پسندها 4,346 امتیازها امتیازها 328 سکه 56 1/17/24 #8 * پس هر گاه رسیدى به سلامت إن شاء الله پس هر گاه خواهى به زیارت بروى غسل بکن و بگو در وقتى که غسل مى کنى: اللَّهُمَّ طَهِّرْنِی وَ طَهِّرْ لِی قَلْبِی وَ اشْرَحْ لِی صَدْرِی بارالها مرا پاک ساز و قلب و دلم را طاهر گردان و سینه ام را بگشا آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
* پس هر گاه رسیدى به سلامت إن شاء الله پس هر گاه خواهى به زیارت بروى غسل بکن و بگو در وقتى که غسل مى کنى: اللَّهُمَّ طَهِّرْنِی وَ طَهِّرْ لِی قَلْبِی وَ اشْرَحْ لِی صَدْرِی بارالها مرا پاک ساز و قلب و دلم را طاهر گردان و سینه ام را بگشا
H Hanieh_M کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 2,244 پسندها پسندها 4,346 امتیازها امتیازها 328 سکه 56 1/17/24 #9 * پس هر گاه رسیدى به سلامت إن شاء الله پس هر گاه خواهى به زیارت بروى غسل بکن و بگو در وقتى که غسل مى کنى: اللَّهُمَّ طَهِّرْنِی وَ طَهِّرْ لِی قَلْبِی وَ اشْرَحْ لِی صَدْرِی بارالها مرا پاک ساز و قلب و دلم را طاهر گردان و سینه ام را بگشا آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
* پس هر گاه رسیدى به سلامت إن شاء الله پس هر گاه خواهى به زیارت بروى غسل بکن و بگو در وقتى که غسل مى کنى: اللَّهُمَّ طَهِّرْنِی وَ طَهِّرْ لِی قَلْبِی وَ اشْرَحْ لِی صَدْرِی بارالها مرا پاک ساز و قلب و دلم را طاهر گردان و سینه ام را بگشا
H Hanieh_M کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 2,244 پسندها پسندها 4,346 امتیازها امتیازها 328 سکه 56 1/17/24 #10 وَ أَجْرِ عَلَى لِسَانِی مِدْحَتَکَ وَ مَحَبَّتَکَ وَ الثَّنَاءَ عَلَیْکَ فَإِنَّهُ لاَ قُوَّةَ إِلاَّ بِکَ و بر لسان و زبان من مدح و ثناى و محبت خود را جارى گردان زیرا که هیچ نیرو و قوتى جز به تو نخواهد بود آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
وَ أَجْرِ عَلَى لِسَانِی مِدْحَتَکَ وَ مَحَبَّتَکَ وَ الثَّنَاءَ عَلَیْکَ فَإِنَّهُ لاَ قُوَّةَ إِلاَّ بِکَ و بر لسان و زبان من مدح و ثناى و محبت خود را جارى گردان زیرا که هیچ نیرو و قوتى جز به تو نخواهد بود