سینما **فیلم های تام هاردی**

مشاهده فایل‌پیوست 16778
به مناسبت تولد یکی از بازیگرای خفن هالیوود و یکی از کراش های اعظم سینمای جهان امروز من میخوام چندتا فیلم خفن ازش معرفی کنم.
البته که اکثر فیلم های ایشون خفن هستش اما خب با این حال من میخوام از اون ها بهتر رو معرفی کنم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مشاهده فایل‌پیوست 16779
اولین فیلم خفن ایشون از نگاه من Madmax هستش که این از نگاه من نیست کلا همه اینو قبول دارن. این فیلم که قبلا هم معرفی کردم یک اکشن پسا رستاخیزی خفن و جذاب با بازی شارلیز ثرون هستش که واقعا جز فیلم های خوب اکشن جهان محسوب میشه. این فیلم با امتیاز 8.1 در سال 2015 ساخته شده و یکی از فیلم های به شدت خوب تام هاردی هستش.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مشاهده فایل‌پیوست 16780
فیلم بعدی یک فیلم کراش ضدابرقهرمانی هستش که اسمش Venom هست. که اکثر این فیلم رو دیدن برای کسایی که ندیدن میگم این فیلم راجع به یک انگل سیاه فضایی هستش که وارد بدن یک خبرنگار میشه و سعی داره که با کمکش یک کاری کنه. Venom یکی از همون فیلم هایی هست که آدم بعد از فیلم های ابرقهرمانی رو مخ احتیاج داره ببینه چون بعضی وقتا نجات جهان اینا مهم نیست. خلاصه این فیلم خیلی خوب محصول سال 2018 هستش و قسمت دومش هم در دست ساخت میباشد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ReiHan

کاربر حــامی
کاربر انجمن
1,873
پسندها
پسندها
9,908
امتیازها
امتیازها
253
سکه
43
مشاهده فایل‌پیوست 16781
این فیلم یکی از فیلم های مورد علاقه من هست که تام هاردی هم داخلش نقش یه ویلن( آدم بد) رو داره فیلم Dark Knight یکی از جذاب ترین فیلم های اکشن هست. این فیلم با امتیاز 8.4 جز فیلم های خفن داخل سایت IMDb هستش و اینکه با بازی کریستین بیل، آن هثوی و گری اولدمن و کلی بازیگر خفن اصلا هیچ حرفی برای ندیدن نداره چون ممکن نیست کسی ندیده باشه اما با این حال به معرفی ریز میرم این فیلم یکی از سری فیلم های بتمن هستش که توسط نولان ساخته شده و اینکه راجع به بین(تام هاردی) یکی از تروریست هایی که به گاثم سیتی حمله میکنه و حالا دوباره نوبت بتمن هستش که بیاد و شهر رو نجات بده

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین