?تولدت مبارک عشق دلم ?

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دوستی با تو مثل اکسیژن می مونه که بدون اون نمی تونم زندگی کنم
تولدت مبارک مهسای قشنگم
@Mahsa72
مشاهده فایل‌پیوست 41021
اولین بار وقتی دیدمت تو مینی بوس بودیم تو پشت یه نفر نشسته بودی و اون نفر هم خیلی شیطون بود ? ? خودت میدونی کی رو میگم. بعدش نیمه های راه تو کوه بود که انگار یه انرژی عجیب اومد وسط و خواهر بودن ما از همون جا شروع شد! بعدش اصلا نفهمیدم زمان چجوری گذشت و چجوری شدی همه چیم... چقدر آدمها تو زندگیمون بودن که با وجود سالها دوستی فکر می‌کردیم دوستمون هستن و آخرش همه شون رفتن کنار و من موندم و تو.... چه وقتایی که اعصاب مون خورد شد و رفتیم کافه و دو نفری حسابی حرف زدیم... چه وقتایی که داغون تر از همیشه بودم و جلوت اشک ریختم و دیدم که چقدر دلگیر شدی... یه وقتایی که تصمیم هایی گرفتم و تو همیشه پشتم بودی پایه ی همه چی هم شدیم.
و اینکه تعداد پیتزا هایی که با هم خوردیم از دست مون در رفته.??? یه وقتایی به خودم میام و میگم من اگر با این حجم از درد تورو نداشتم زندگیم چی میشد ? گاهی این قدر دلم برات تنگ میشه که فقط می‌خوام جلو چشمام باشی. عاشق اون لحظاتی ام که میپرسی کجایی کتایون؟! با وجود همه ی دلگیری های زندگیم، خداروشکر که هستی و دارمت. تولدت خیلی خیلی مبارک باشه عشق دلم مهسای قشنگم بهترین آبجی دنیا ??❤
یه تولد حضوری قشنگ هم انتظارت رو میکشه قول! ??
مشاهده فایل‌پیوست 41022

کادوت رو هم که قبلا بهت دادم اساسی ???
و سر آخر اینکه آرزو میکنم همیشه بخندی و دلت بی غم باشه و سایه ات از سرم کم نشه و دوستیمون سال‌های سال ادامه داشته باشه خواهر قشنگم.
دلیل زندگی کردنم همیشه خوب باش ?????

مشاهده فایل‌پیوست 41023
مشاهده فایل‌پیوست 41024

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تبریک?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Zizi
تبریک میگم...

آخرین ویرایش:
تبریک?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mahsa72
مرسی عزیزم واقعا فوق العاده زیبا بود همیشه بمونی برام?♥♥
با اینکه اشتباه ریپلای کردی( میدونم یکم کار با انجمن سخته برات ??) اما این کمترین کاری بود که می‌شد کرد ❤️❤️❤️قابلی نداشت بهترین خواهر دنیا

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مبارکه...♥️?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تبریک ????

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین