آخرین ویرایش توسط مدیر:
مچکرم عسل بانو?مشاهده فایلپیوست 53339مبارک مبارک تولدت مبارک ?❤?
خیلی خیلی خیلی خیلی ممنون زهرا.. فول فول شارژ شدم اصن?این همه مهربونی نکن بهمممم... تو جبرانش عاجزم دا??اهم اهم خب تولدت خیلی مبارک باشه متاسفم که نمیتونم مثل تولدی که برا منو فاطی گرفتی اینجا خوشکل کنم و میدونی که توی نوشتن استعدادی ندارم پس پوزش این بنده حقیر رو بپذیر?(نپذیرفتی هم به بند کفشم)
خب یه اهنگ محشرررر???
![]()
امیدوارم هر لحظه زندگیت مثل را*بطه دوستی مون شگفت انگیز و جذاب باشه
تولدت مبارکک :aiwan_light_kiss3: :aiwan_light_flirt:
مشاهده فایلپیوست 53327
توی این فکر بودم که یه هدیه عالی و جالب و شگفت انگیز برات بخرم
که یهو یادم اومد
تو همین الان هم منو توی زندگیت داری کسی که خیلیا ندارن پس شکر گذار باش!???
![]()
یه کیک خوشمل???
![]()
هعی کسی هم نیست واقعیشو بخره بیا با همین ذوق کن عزیزوم??
تو که خود خود عشقی تولدت مبارک تو هدیه بهشتی تولدت مبارک??(موهای دختر بچه رو دیدم یاد تو افتادم?)
کادو اصلی رو هم میفرستم نمایت بزار کاملش کنم یکم کار داره??
بازم تولدت مبارک ابجی کوچیکه امضای خدا پای تک تک ارزوهات?
تبریک شما فاقد اعتبار است??داشتم فکر میکردم باید توی چه تمی تبریک بگم... گفتم اگر خیلی مهربون باشم حتما کلم رو میکنی، اگرم که خنثی باشم... خب کسی نمیتونه توی تولد کسی که براش یک از خاص ترین هاست خنثی باشه. خلاصه گفتم بذار هرجوری که قلمم ترجیح میده باشم.
الان که دارم مینویسم چند ساعتی تا اینکه نسترن کوچولو به دنیا بیاد مونده. چند ساعتی تا به دنیا اومدن مهربون ترین دختر خشمگین دنیا... و من به یه نقطه خیرم...
یادم میاد اولین باری که دیدمت توی چت بود. باید اعتراف کنم اون موقع ها واقعا ازت می ترسیدم، یکی که حتی اسمش رو هم نمیگفت و مجبور بودی شکارچی صداش بزنی، ترسناک نبود؟ بود. ولی هرچی که گذشت، هرچقدر که بیشتر باهات آشنا شدم، بیشتر باهات خندیدم، بیشتر باهات جنگیدم، فهمیدم خود واقعیت صد و هشتاد درجه فرق داره.
ولی خب مثل امروز این بانوی ناشناس به دنیا میاد.
زیاد با پر حرفیام حوصلت رو سر نبرم چون که میدونم همیشه زیر حوصلت زیاده و هر لحظه ممکنه سر بره اما خب چکار کنم که زیاد حرف میزنم... تولدت مبارک گل وحشی، نسترن آرزوها: )
البته اصلش رو پیویت دادم?
تولدت مبارک?