ꕥ تـولـدت مبــــارک نـــسـتـیِِ جـانــــم ꕥ

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Lidiya
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: KAFKA
آخرین ویرایش توسط مدیر:
مبارکش باشه?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اهم اهم خب تولدت خیلی مبارک باشه متاسفم که نمیتونم مثل تولدی که برا منو فاطی گرفتی اینجا خوشکل کنم و میدونی که توی نوشتن استعدادی ندارم پس پوزش این بنده حقیر رو بپذیر?(نپذیرفتی هم به بند کفشم)

خب یه اهنگ محشرررر???
989164112897_status_cfe79c5f0a474ceabd20138c8d59365d.jpg

امیدوارم هر لحظه زندگیت مثل را*بطه دوستی مون شگفت انگیز و جذاب باشه
تولدت مبارکک :aiwan_light_kiss3: :aiwan_light_flirt:
مشاهده فایل‌پیوست 53327
توی این فکر بودم که یه هدیه عالی و جالب و شگفت انگیز برات بخرم
که یهو یادم اومد
تو همین الان هم منو توی زندگیت داری کسی که خیلیا ندارن پس شکر گذار باش!???
micimousa0.jpg

یه کیک خوشمل???
5553582910448312832_iranve_com.jpg

هعی کسی هم نیست واقعیشو بخره بیا با همین ذوق کن عزیزوم??

تو که خود خود عشقی تولدت مبارک تو هدیه بهشتی تولدت مبارک??(موهای دختر بچه رو دیدم یاد تو افتادم?)
کادو اصلی رو هم میفرستم نمایت بزار کاملش کنم یکم کار داره??
بازم تولدت مبارک ابجی کوچیکه امضای خدا پای تک تک ارزوهات?
خیلی خیلی خیلی خیلی ممنون زهرا.. فول فول شارژ شدم اصن?این‌ همه مهربونی نکن بهمممم... تو جبرانش عاجزم دا??
قربون مهربونیات اصن
این پروف خوشگلو تقدیم قهوه شیرین چشات??مشاهده فایل‌پیوست 53341

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
داشتم فکر می‌کردم باید توی چه تمی تبریک بگم... گفتم اگر خیلی مهربون باشم حتما کلم رو می‌کنی، اگرم که خنثی باشم... خب کسی نمی‌تونه توی تولد کسی که براش یک از خاص ترین هاست خنثی باشه. خلاصه گفتم بذار هرجوری که قلمم ترجیح میده باشم.
الان که دارم می‌نویسم چند ساعتی تا اینکه نسترن کوچولو به دنیا بیاد مونده. چند ساعتی تا به دنیا اومدن مهربون ترین دختر خشمگین دنیا... و من به یه نقطه خیرم...
یادم میاد اولین باری که دیدمت توی چت بود. باید اعتراف کنم اون موقع ها واقعا ازت می ترسیدم، یکی که حتی اسمش رو هم نمیگفت و مجبور بودی شکارچی صداش بزنی، ترسناک نبود؟ بود. ولی هرچی که گذشت، هرچقدر که بیشتر باهات آشنا شدم، بیشتر باهات خندیدم، بیشتر باهات جنگیدم، فهمیدم خود واقعیت صد و هشتاد درجه فرق داره.
ولی خب مثل امروز این بانوی ناشناس به دنیا میاد.
زیاد با پر حرفیام حوصلت رو سر نبرم چون که میدونم همیشه زیر حوصلت زیاده و هر لحظه ممکنه سر بره اما خب چکار کنم که زیاد حرف می‌زنم... تولدت مبارک گل وحشی، نسترن آرزوها: )

البته اصلش رو پیویت دادم?
تولدت مبارک?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
داشتم فکر می‌کردم باید توی چه تمی تبریک بگم... گفتم اگر خیلی مهربون باشم حتما کلم رو می‌کنی، اگرم که خنثی باشم... خب کسی نمی‌تونه توی تولد کسی که براش یک از خاص ترین هاست خنثی باشه. خلاصه گفتم بذار هرجوری که قلمم ترجیح میده باشم.
الان که دارم می‌نویسم چند ساعتی تا اینکه نسترن کوچولو به دنیا بیاد مونده. چند ساعتی تا به دنیا اومدن مهربون ترین دختر خشمگین دنیا... و من به یه نقطه خیرم...
یادم میاد اولین باری که دیدمت توی چت بود. باید اعتراف کنم اون موقع ها واقعا ازت می ترسیدم، یکی که حتی اسمش رو هم نمیگفت و مجبور بودی شکارچی صداش بزنی، ترسناک نبود؟ بود. ولی هرچی که گذشت، هرچقدر که بیشتر باهات آشنا شدم، بیشتر باهات خندیدم، بیشتر باهات جنگیدم، فهمیدم خود واقعیت صد و هشتاد درجه فرق داره.
ولی خب مثل امروز این بانوی ناشناس به دنیا میاد.
زیاد با پر حرفیام حوصلت رو سر نبرم چون که میدونم همیشه زیر حوصلت زیاده و هر لحظه ممکنه سر بره اما خب چکار کنم که زیاد حرف می‌زنم... تولدت مبارک گل وحشی، نسترن آرزوها: )

البته اصلش رو پیویت دادم?
تولدت مبارک?
تبریک شما فاقد اعتبار است??‍♂️

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین