هعی هعی هعی زحمت تاپیک رو ارشد جان کشیدن منم که مظلوم جرعت اعتراض ازم سلب شده[بغض]
دوست کتابخون از لذتهای دنیویه دا البته اون جنبش که بغض میکنی اون کتاب جدید میخونه ولی تو نه بده[بغضX2]
سن 18 سالگی یه سن خاصه! میتونی بری گواهینامه بیگیری بعد میتونی صداتو بندازی تو گلوت بگی منننن دیگه بزرگ شدم?
البت البت خوبیای دیگهای هم داره که بهت میگم?
اصن من این کیکو دیدم دلم خواست :_)
برای کادوی روز تولدتم یه کتاب خاص بهت معرفی میکنمکه سطحش خیلی از رکانهای که خوندیم بالاتره...
ختم کلوم هم... برات آرزوی تن سالم و دل خوش دارم... اشالله تو همه درجات زندگیت موفق و باشی و خلاصه اون بالا بالاها ببینمت
تولدت مبارک??
@تِلـمـآ
عه دستم خورد عکست لو رفت ?
این کوچولعه برا زدن تو صورتت
اینم برا شیکممون که قهر نکنه
خلاصه که دارم روزیو میبینم شما خانم پرستار شدی دیگه کسیو محل نمیدی... هعی هعی هعی به داوش پیرت سر بزن جوجه جان
کادوی شماهم اولین روزی که رفتی شیفت بیمارستان واستی یه دونه ازینا
کلوم آخرم اینکه میدونم موفق میشی تو راهی که انتخاب کردی ولی باز برات کلی آرزوی موفقیت میکنم... اون بالاها ببینمت
تولدت مبارک??
@بهار نارنج
دوست کتابخون از لذتهای دنیویه دا البته اون جنبش که بغض میکنی اون کتاب جدید میخونه ولی تو نه بده[بغضX2]
سن 18 سالگی یه سن خاصه! میتونی بری گواهینامه بیگیری بعد میتونی صداتو بندازی تو گلوت بگی منننن دیگه بزرگ شدم?
البت البت خوبیای دیگهای هم داره که بهت میگم?
اصن من این کیکو دیدم دلم خواست :_)
برای کادوی روز تولدتم یه کتاب خاص بهت معرفی میکنمکه سطحش خیلی از رکانهای که خوندیم بالاتره...

ختم کلوم هم... برات آرزوی تن سالم و دل خوش دارم... اشالله تو همه درجات زندگیت موفق و باشی و خلاصه اون بالا بالاها ببینمت
تولدت مبارک??
@تِلـمـآ

عه دستم خورد عکست لو رفت ?

این کوچولعه برا زدن تو صورتت
اینم برا شیکممون که قهر نکنه

خلاصه که دارم روزیو میبینم شما خانم پرستار شدی دیگه کسیو محل نمیدی... هعی هعی هعی به داوش پیرت سر بزن جوجه جان
کادوی شماهم اولین روزی که رفتی شیفت بیمارستان واستی یه دونه ازینا

کلوم آخرم اینکه میدونم موفق میشی تو راهی که انتخاب کردی ولی باز برات کلی آرزوی موفقیت میکنم... اون بالاها ببینمت
تولدت مبارک??
@بهار نارنج
آخرین ویرایش توسط مدیر: