اول از همه یچیزی بگم بچها...
شماها انقدر خوبین انقدر دلبرین و تبریکای قشنگ قشنگ گفتین که منِ احساسی واقعا اشک تو چشام جمع میشه و بغض راه گلوم رو میگیره موقع اومدن به تاپیک(_:
وقتِ جواب دادن که میرسه احساس شرمندگی عمیقی میکنم میدونید چرا؟
چون هیچی،هیچی تو این دنیا به قشنگی شماها نیست تا بشه ازتون تشکر کرد
شما خانوادهی منید خانواده ای که بیشتراز خانوادهی خودم هوامو داشتن و شریک لحظه هام بودن گاهی ذوقهام رو دیدین و از خوشحالی من خوشحال شدین گاهی گوش سپردین به غرغرام، گاهی با حرفهای قشنگ تون با قلب مهربون تون اشکهام رو از روی صورتم پاک کردین و پردههای تاریک زندگیم رو زدین کنار و روزای عافتابی و قشنگ رو برام به وجود آوردین
شماها انقدر نقش تون دو زندگی من پر رنگه که میتونم تا آخر عمرم با فکرکردن بهتون به این لحظه ها شاد و خوشحال زندگی رو سپری کنم تو دنیایی که ذرهای حال خوب به زور پیدا میشه شماها خیلی خوبین لنتیا من نمیتونم مث شما انقدر دلبرونه تشکر کنم? مشاهده فایلپیوست 114755 @آتـریـسـا @حوسار @نازلـی @ری رآ @Sarkook @TELMA @آراه @Dr.sampash @کامیشا @Noraidits @Araliya @Sana.mid @نیوآ @Arezoo مشاهده فایلپیوست 114756مشاهده فایلپیوست 114757 خیلییییییییییییی دوستوووووووون داررررررررررررمممممممم، بمونید برام ??
اصن به قول کریم یک حال کفاصدیه نمیدونم چجوری با چه توصیفی ازتون تشکر کنمممممم??
امروز ۵ تیرماه تولد یه دختر هنرمنده جذاب خوشقلم و به قول مطهره لعنتیِ که نمیشه رابطمون رو با کلمات توصیف کنم. رفیقمه آبجیمه زنمه و مکمل جذاب منه! :)
دو سال و نیم خیلیه برا دوستی های مجازی :)
و خوشحالم که تونستم رابطم رو باهات حفظ کنم این همه مدت. خیلی ها بودن سنگ انداختن جلو راهمون، شکست خوردیم، گریه کردیم، صدبار ویرایش کردیم و آخرش بی نتیجه بود. خندیدیم قهقهه زدیم ذوق کردیم حسادت کردیم و... زندگی کردیم کنار هم! خانواده جذابِ من! ?
میدونم گفتی برات تاپیک نزدیم و گپ بزنیم تا صبح غیبت و اینا ولی ارزش تو بیشتر از یه گپه زودگذره. این تاپیک میمونه تا هر وقت انجمن پا برجاست. برا روزهایی که شاید نباشیم ولی خاطراتمون، دوستیهامون و خانواده بزرگمون پایداره:) مشاهده فایلپیوست 114043
??
اَتَکِ منِ پاک کنندهی غمو غصه از دل مننننن?
خیلی ماهی خیلی مرسییی قشنگ من گل کاشتی فوقالعادهست اشکم لنتیییی??
چند روزع مث چیییی دارم فک میکنم چجوری ازت تشکر کنم مخم رد داد آقا ایشالا جشن امضاتو گل بکارم رو سرت? مشاهده فایلپیوست 114758
بمونی برام خواهر من، رفیق من، شوعرررررم، تاج سرم، در نهایت بودون به مرتضی رضا، به موسی بن جعفر به هرکی که تو این آهنگای سمی که مخمو تحت کنترل گرفته شده خیلی دوستت میدااااارررررررم
تویی که مکمل منی همه چیزمی عاره دو نیم سال زیاده ولی گمچو من تا آخرش هستم حتی وقتی که موهامون شبیه دندونامون شد هستم دیگه از شر من نجات پیدا نمیکنی بهشت و جهنمم بازم میام و دستتو میگیرم میگم بت دیدی گفتم تا اخرش هستم؟ ??
خیلی خیلی خوشحالم از داشتنت خیلی
تو دیگه خانواده ی منی، یکی ولی برای من همهای منِ غیر قابل تحمل رو تحمل کردی و موندی کنارم کم نذاشتی برام اخه چجوری دورت بگردم من، چجوری ازت بابت وجود قشنگت بابت اینکه به زندگیم اومدی و تاریکی هارو دور کردی و امید و آرزو رو وارد زندگیم کردی تشکر کنم لنتیییی??
ببین قد تموم دنیا که کمه قد تموم کهکشان دوست دارم و برام عزیزی???
???به حدی بغضم گرفته با خوندن حرفای قشنگ و تبریک قشنگت که نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم?
مهربون من، نازلی قلب من حامی من بتییتیدیدبدیتید?خیلی خیلی خوشحالم از اینکه دارمت و رفیقمی???
الهی مسیر جادهی زندگیت همیشه سبز باشه و حال دلت خوب ??
??نوه جان منننننننننننن شرمندم کردی که??خیلی دوست دارم دورت بگردم
جدا از اینکه نوهام صدات میزنم تو رفیق خوشگل و کیوت و نویسندهی خفن و مربای خودمی??از اسمتم عسلتری انقدر شیرین و دوست داشتنی هستی که از حرف زدن باهات سیر نمیشم قشنگ من ایشالا جشن امضای توعم جبران کنم ??ننه خیلی خیلی دوست داره اینو یادت نره
??????همزاددددمممممم
یوپیپبپیپپیپبپبپبپبپقنقنمقثثفکقث
خدااااا قلبم دیگه نمیکشهههههههههه?آخه چقدر شماعا خوبینننننننننننن
خفن لنتی منم اندازهی همهی ساعتا و دقیقه ها و ثانیههای دنیا دوست دارم و از داشتن همزادی به خفنی تو خیلی خوشحالم و خیلی خیلی از ساعتای ست ممنونم که باعث شد رفاقت ما شکل بگیره و الان قشنگ ترین همزاد دنیارو داشته باشم??
ساعت: ۸:۴٠ دقیقه
خیلی خیلی دوست دارم همزاد من??
قلبِ سبز من??
رفیقی که برام هیچ وقت کم نذاشت
از ته قلبش برام وقت گذاشت و هر وقت نیازش داشتم بخاطرم همه چی رو کنار گذاشت و نشست پای درد و دل من
برای موفقیتم تلاش کرد و همیشه کمکم کرد
نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم قلب سبزم نمیدونم ولی از ته دلم دوست دارم و خوشحالم که رفیقمی??
?کریمممممم
پاشو بریم پی وی نمیشه جلو ملت اونجوری که باید ازت تشکر کنم لنتیییی?????
ببین دقیقا واکنشامووو??
رفیق سمِ من کسی که واقعا از ته دلم به خودم میبالم از داشتنش رفیق خاصم دختری که همیشه دلیل لبخند رو لبای دوستاشه، لبخندمون نمیدونم واقعا نمیدونم چجوری تشکر کنم ازت??برعکس سم بودنت تبریکات و متنهایی که مینویسی خیلی خیلی دلبرن چجوری که آدم دلش میخواد باتو گم بشه تو شهر?ولی تو رو خدا تو آدم باش منم حوات نمیخوام بدمت دست کسی دیگه ای??
داشتم میگفتم برعکس سم بودنت، اصلا سم چیه؟ تو دلیل حال خوب مایی دلیل لبخند و قوت قلب مونی منظورم از کلمه سم این بود که برعکس وقتایی که میخندونی مون تا حالمون خوب باشه وقتی میشینی پای درد و دلام پای غرغرام و حرفام جوری راهنماییم میکنی و بهم قوت قلب میدی که اصلا یک حالی میشم یک حال کفاسدی ک دیگه دومی نداره??خلاصش کنم ببین چه بخوای چه نخوای باید بمونی برام، من و قلبم و روحم بهت احتیاج داریم تو نیاز مایی افتادددد؟(با لحن حشمت فردوس بوخون) ??
??دخمل مهربون ننش
مرسیییی دورت بگردم من یکی یه دونهی ننه
دخمل خلاق و هنرمندم بمونی که برام ???
بی صبرانه منتظر م که همه چی اوکی بشه و برگردی دوباره به تیم جای خالیت بدجور حس میشه مهربون من??
عااقااااااا من باورم نمیشه ? آرزوی کوچولوی من انقدر بزرگ شده باشه و یه همچین متن قشنگی نوشته باشه برااااام الهی که من دور دختر داییم بگردم، مرسی مهربون من
ایشالا یکی بیاد تو زندگیت که همه ی غصههات یادت بره لاو من....جوری خوشبخت بشی که هیچی از گذشته یادت نمونه
اینارو گفتم که بدونی همچین روزی ام میاد پس امیدتو از دست نده
میدونی که از بین همه ی بچهای دایی هام تنها تو را می پوستم و تنها از تو یاری می جویم؟ ??اهم نه یعنی چیز شد فرکانسا قاطی پاتی شد داشتم میگفتم بین همه فقد تو رو دوست دارم و تو رفیق منی??
??عرررررررررررر
آرشاممممممممممممم منننننننننننننننننننن
بگردم دورت که یه سال دیگه ام کنارن موندی و تنهام نذاشتی و دومین تاپیک تولدمو زدی و کلی حال خوب مهمون قلبم کردی مرسی عزیزدلم
خیلی خوشحالم که مکملِ به این خفنی دارم میدونی که من بدون تو هیچ وقت کامل نیستم تویی که منو کامل میکنی پس تا ابد و یک روز بمون برام ??وگرنه من بدون تو ناقصم
هرکاری میکنم نه سوگل نه آسو رو زبونم نمیچرخه
با نام کاربری نیاز شناختمت
و همون شده ورد زبونم
نیاز قشنگم چه خوب که خدا انقدر ما رو دوست داشت
که تو رو بفرسته برامون
تو رو که انگار سرشتت از خاک نیست
بلکه از ابریشمه
همونقدر لطیف و نرم و مهربون
امیدوارم که شروع سن جدیدت
پر باشه از خیر و خوبی و برکت واست
رسیدن به آرزوهاتو شاهد باشیم
کلی لاو یو ما*چ به کلهت:aiwan_light_heart:
مشاهده فایلپیوست 115036
انقدر این چند روز با خوندن تبریکای دلبرونتون ذووق کردم که اصلا نمیدونم چجوری باید توضیح بدم و انقدر فکر کردم که چجوری لطف و محبت تون رو جبران کنم که هیچ راهی به ذهنم ترسید جز پرستیدن تک تک تون به عنوان دوست رفیق خانواده تو قلبم انقدر دوستون دارم که نمیدونم و نمیتونم توضیح و توصیفش کنم فقط میتونم خدامو شکر کنم که همچین خانواده و دوستای گلی خدا بهم داده مرسی رفیق مهربونم دورت بگردم من ??مشاهده فایلپیوست 115035
بپر بغلم اصلا ???