الان می خونمشایهاالناس نظر بدیییییییین![]()
عه آره این جمله برا منم عجیب بود.دلم برا جهانگیر و عایشه سوخت
دختر بیچاره....
ولی خب واقعنم راهی جز بهزیستی نیستش
وای چقد این دختره سفتههه
مغرورههههه
به انبار کم مانده بودیم حس می کنم این جمله یه جوریه. بهتر از اینم میشد
آره باید تصحیحش کنمدلم برا جهانگیر و عایشه سوخت
دختر بیچاره....
ولی خب واقعنم راهی جز بهزیستی نیستش
وای چقد این دختره سفتههه
مغرورههههه
به انبار کم مانده بودیم حس می کنم این جمله یه جوریه. بهتر از اینم میشد
میبینم که بالاخره یکی توی رمانم خاطرخواه پیدا کردعه آره این جمله برا منم عجیب بود.
اتفاقا خوبه یه تغییر تحولات روحی روی یاسکا ایجاد کرده.
جهانگیر برام کم کم داره تبدیل به کراش میشه![]()
بچه خوبی به نظر میاد خببببمیبینم که بالاخره یکی توی رمانم خاطرخواه پیدا کرد![]()
دروددرود به شما توصیفات خوب و پر جزئیات هست.
چه برای فاز گرفتن واسه نوشتن خوبه لینکش برام بفرستتتوقتی داشتم پارت جدید رو مینوشتم این آهنگو گوش میدادم
dl.musicgeek.ir/online/SG1/Secret%20Garden%20-%20Evensong%20-%20musicgeek.ir.mp3چه برای فاز گرفتن واسه نوشتن خوبه لینکش برام بفرستتت
عشق منی که توخیلی خفنه دختر.
با اینکه خیلی وقت بود نخونده بودمش، میترسیدم ازش زده شده باشم ولی دیدم نه اتفاقا کنجکاو تر و منتظر تر شدم.
وابستگی به شخصیت ها قشنگ درونم شکل گرفته. ( مخصوصا جهانگیر)
و اینکه خیلی توصیفاتت حرفهای و راحت بودند. دوست دارم بهم بگی چطوری دربارهی موضوعات یا فضاهایی که هیچ تجربهای از مواجه شدن باهاشون ندارم، مثل تو طوری بنویسم که طبیعی به نظر برسه؟
تو در اینباره تحقیق میکنی یا کتابای ژانر مشابه میخونی؟ به نظرت فیلم دیدن میتونه کمک کننده باشه؟
خیلی ممنونم بابت وقتی که گذاشتی :)خب خب من اومدم یه نقد خیلی کوبنده بنویسم و نویسنده رو نابود کنم
هویار حقیقتا با اینکه خودم رو یه رمان خون حرفه ای میدونم ولی سبک داستانت برام تازگی داشت و به عنوان کسی که بهزیستی رو تجربه کرده حسشون رو با پوست و گوشت لم*س می کنم . امیدوارم در ادامه یه نوشته با کشک عاشقانه کمتر ببینیم چون معمولا نویسنده های جوان معمولا وقتی نوشته هاشون یه خورده کیفیتش پایین میاد یه صحنه عاشقانه اضافه می کنن ولی خب تا اینجا که من خوندم خودش به تنهایی عالی بود و با جهانگیر همزاد پنداری می کنم بی شعور کراش دخترا میشه (عمرا فکر کنی حسودم) خب فکر کنم به اندازه کافی نابودت کردم دختر دایی ولی واقعا خوبه
![]()