سنجاقک مدیر آزمایشی نوبل کافه نویسندگان مدیر آزمایـشی تالار داور آکادمی نوشتهها نوشتهها 79 پسندها پسندها 685 امتیازها امتیازها 83 سکه 448 شنبه ساعت 00:56 #31 پیشنهاد میکنم انتخاب کتاب بعدی رو شروع کنیم.
سارا مرتضوی نویسنده افتخاری تیم تگ رمانخـور نویسنده افتخاری فرشته زمینی حمایت خلاقیت فعال محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 2,356 پسندها پسندها 9,542 امتیازها امتیازها 453 سکه 8,018 شنبه ساعت 08:48 #32 سنجاقک گفت: پیشنهاد میکنم انتخاب کتاب بعدی رو شروع کنیم. کلیک کنید تا گسترش یابد... منم
حدیثه خانم نویسنده نوقلم ادبیات منتقد ویراستار رمانخـور نویسنده نوقلـم پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 567 پسندها پسندها 3,496 امتیازها امتیازها 258 سکه 2,317 شنبه ساعت 11:21 #33 سلامم من تاپیک رو گم کرده بودم یه اوچولو صبر کنید تموم کنمم
AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر تالار نویسندگان + مدیر آزمایشی تالار موسیقی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 671 پسندها پسندها 2,944 امتیازها امتیازها 203 سکه 4,047 شنبه ساعت 15:00 #34 سنجاقک گفت: پیشنهاد میکنم انتخاب کتاب بعدی رو شروع کنیم. کلیک کنید تا گسترش یابد... سارا مرتضوی گفت: منم کلیک کنید تا گسترش یابد... حتما اگر نظری در مورد این کتاب دارید حتما تو تاپیک گفتگو بفرستید حدیثه خانم گفت: سلامم من تاپیک رو گم کرده بودم یه اوچولو صبر کنید تموم کنمم کلیک کنید تا گسترش یابد... تا آخرش بخونید
سنجاقک گفت: پیشنهاد میکنم انتخاب کتاب بعدی رو شروع کنیم. کلیک کنید تا گسترش یابد... سارا مرتضوی گفت: منم کلیک کنید تا گسترش یابد... حتما اگر نظری در مورد این کتاب دارید حتما تو تاپیک گفتگو بفرستید حدیثه خانم گفت: سلامم من تاپیک رو گم کرده بودم یه اوچولو صبر کنید تموم کنمم کلیک کنید تا گسترش یابد... تا آخرش بخونید
سارا مرتضوی نویسنده افتخاری تیم تگ رمانخـور نویسنده افتخاری فرشته زمینی حمایت خلاقیت فعال محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 2,356 پسندها پسندها 9,542 امتیازها امتیازها 453 سکه 8,018 شنبه ساعت 15:00 #35 من فکر کنم گذاشتم