معرفی معرفی سریال فردا سر کار می‌بینمت See You at Work Tomorrow

سلامممم بر همه نانازهای انجمن. t-icon12

بریم برای معرفی سریال جدیدی که تازه دیدم و بنظرم خیلی سافت و اروم بود و جون میده برای وقت هایی که در به در دنبال ارامشی.

اگه دیدینش نظراتتون رو تو همین تایپک بگید.

سریال فردا سر کار می‌بینمت See You at Work Tomorrow
با بازی: سو این گوک، پارک جی هیون، کانگ مینا، پارک یه یونگ، چوی کیونگ هون، وون گیو بین
ژانر: کمدی، عاشقانه
کارگردان: جو اون سول (اولین تجربه در ساخت سریال. قبلا یک درام ویژه تک قسمتی ساخته بود)
خلاصه: داستان درباره چا جی یون (با بازی پارک جی هیون)، یک کارمند هفت ساله است که در یک رکود شغلی گیر افتاده و برای فرار از بدترین وضعیت، رئیس سخت‌گیرش، کانگ شی یو (با بازی سو این گوک)، را به عنوان “شر کمتر” انتخاب می‌کند. با گذشت زمان، آنها پیوندی منحصر به فرد ایجاد می‌کنند و برای یکدیگر فرد غیرقابل‌جایگزینی می‌شوند.
کانگ شی یو، سرپرست مستقیم چا جی یون و مردی خوش‌چهره است که همه چیز دارد به جز شخصیت خوشایند. او ظاهری جذاب، بدنی ورزیده و سبک زندگی‌ای دارد که به کتاب‌های مراقبت از خود می‌خورد، اما رفتار سرد و رک‌گویش باعث شده تا لقب “بدخلق‌ترین فرد شرکت” را بگیرد. او به طرز عجیبی با جی یون درگیر می‌شود.
چا جی یون، یک حرفه‌ای سخت‌کوش است که از شغل و زندگی‌اش خسته شده است. او به خاطر دستان ماهر و غریزه‌های کاری استثنایی‌اش شناخته می‌شود و کارها را به راحتی انجام می‌دهد و اعتماد همکارانش را جلب کرده است. اما او در هر دو زمینه کار و عشق با رکود مواجه است. ناگهان رئیس سخت‌گیرش، کانگ سی یو، وارد زندگی عادی‌اش می‌شود.

تعداد قسمت ها: 12 قسمت
قسمت های پخش شده: 12
تایم هر قسمت: 1ساعت

img_802f1c17_1786538635.jpg

سریال به شدت خوش ریتم
شیمی عالی
بلوغ توی روابطشون خیلی قشنگه
در کل ماچ بهشون

حقیقتاااا من دراپش کردم. ۶ قسمت رو بزور دیدم. از یارو هم خوشم نیومد خیلی مسخره بازی می‌کرد. smilies فکر نکنم تو ۶ قسمتی که ندیدم معجزه‌ای رخ داده باشه. البته این کاملاً سلیقه‌ای

حقیقتاااا من دراپش کردم. ۶ قسمت رو بزور دیدم. از یارو هم خوشم نیومد خیلی مسخره بازی می‌کرد. smilies فکر نکنم تو ۶ قسمتی که ندیدم معجزه‌ای رخ داده باشه. البته این کاملاً سلیقه‌ای
بچم سئوووووو دلت میاددد
اره واقعا ریتم خیلی ارومی داشت و معجزه خاصی نبود اما رابطه قشنگ و پخته ای داشت
برای منی که تو جو وحشی امتحانات بودم واقعا دیدنش ارامش بخش بود.

بچم سئوووووو دلت میاددد
اره واقعا ریتم خیلی ارومی داشت و معجزه خاصی نبود اما رابطه قشنگ و پخته ای داشت
برای منی که تو جو وحشی امتحانات بودم واقعا دیدنش ارامش بخش بود.
من به‌جاش آقای پلانکتون رو دیدم.
ببین لیتر لیتر اشک ریختم از فیلم دختر قرن بیستم دردناک‌تر بود.

من به‌جاش آقای پلانکتون رو دیدم.
ببین لیتر لیتر اشک ریختم از فیلم دختر قرن بیستم دردناک‌تر بود.
واییی اقای پلانکتون تا ابد میتونه منو به گریه بندازه:)
رویایی برای تو رو دیدی؟

عقب
بالا پایین