همگانی چالش هر روز یک سوال

کره ای ؛ اسکویید گیم و قطار بوسان و انگل و اعلام وضعیت اضطراری و قانون شکنان و تبهکاران و شکارچیان ویران شهر
هندی؛ اول از همه طرفدار
دوازدهم ردی ، دانگل و سطان و بادیگارد و ستاره های رو زمین
خدایا بنازم به عظمتت
تیمار خان و اوه خدای من و وکیل مدافع ۳
آمریکایی؛ فرار از زندان
خشم و جنگ جهانی زد ‌و از گور برخواسته و تایتانیک و گتسبی بزرگ و سه تیغ هکسا و الماس خونین و تلقین و جزیره شاتر و جنگجوی زنجیر گسیخته و بالا رو نگاه نکن
و رفتگان و فورد در برابر فراری و سریع و خشن ها و دیوار بزرگ و میان ستاره ایی و فارست گامپ و مسیر سبز و اگه میتونی منو بگیر و فینچ و
زنبور دار و پناهگاه و یک مرد کارگر و مگ ۱ و خشم مردانه
و مکانیک .

سر کودوم فیلم کلی گریه کردی؟

من سر شکارچی شیاطین کیپاپ
و انیمه نقاب میوتارو
این انیمه اصلا خیلی تراژدی بودد

دوست داری با کودوم شخصیت تو فیلم و سریال و.. ای که دیدی ازدواج کنی یا با کودوم دوست شی یا کودوم اعضای خانوادت مثل خواهر و برادرت بشه؟

دوست داری با کودوم شخصیت تو فیلم و سریال و.. ای که دیدی ازدواج کنی یا با کودوم دوست شی یا کودوم اعضای خانوادت مثل خواهر و برادرت بشه؟
دوست دارم با آقای راچستر توی جین ایر دوست باشم، خیلی جذابه ولی گنداخلاقه برای ازدواج
ژان باپتیست توی دزیره برادرم باشه
دزیره هم دوستم باشه
با آقای دارسی هم ازدواج می‌کنم

دوست دارم با آقای راچستر توی جین ایر دوست باشم، خیلی جذابه ولی گنداخلاقه برای ازدواج
ژان باپتیست توی دزیره برادرم باشه
دزیره هم دوستم باشه
با آقای دارسی هم ازدواج می‌کنم
من خودم، تو فیلم و سریال کراش خاصی ندارم اماا
با لوکاس تو انیمه شاهزاده مقدر شده ازدواج کنمم
سیلفی تو انیمه تناسخ یک بیکار خواهرم باشه

• blush
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mansi
دوست دارم با دیمن در سریال خاطرات یک خون اشام دوست بشم
و سریال ترکی شهر دور کارکتر جهان برادرم باشه و استفن در سریال خاطرات یک خون اشام هم برادرم بشه
و سریال گودال با یماچ ازدواج کنم
خواهر نمیخامPopcornDandoon

عقب
بالا پایین