parvanehㅍ کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 130 پسندها پسندها 310 امتیازها امتیازها 63 سکه 80 امروز در 12:46 #21 Mah.sa گفت: خوب از اول همون رو میفرستادی گلم. بفرست تا روش چیکار کنیم. کلیک کنید تا گسترش یابد... میخواستم بیشتر متوجه بشم مشکلم از کجاست بله حتما هر وقت نوشتم براتون ارسال میکنم
Mah.sa گفت: خوب از اول همون رو میفرستادی گلم. بفرست تا روش چیکار کنیم. کلیک کنید تا گسترش یابد... میخواستم بیشتر متوجه بشم مشکلم از کجاست بله حتما هر وقت نوشتم براتون ارسال میکنم
Mah.sa مدیر مشاوره+مدیر گرافیک پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار گرافیست مترجم مشاور بررسی مدیریتی از تالار پشتکار خوب مترجم رتبه سوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 273 پسندها پسندها 1,189 امتیازها امتیازها 134 سکه 1,113 امروز در 12:48 #22 parvanehㅍ گفت: میخواستم بیشتر متوجه بشم مشکلم از کجاست بله حتما هر وقت نوشتم براتون ارسال میکنم کلیک کنید تا گسترش یابد... لطفاً تا ۴۸ ساعت آینده اثرت رو ارسال کن
parvanehㅍ گفت: میخواستم بیشتر متوجه بشم مشکلم از کجاست بله حتما هر وقت نوشتم براتون ارسال میکنم کلیک کنید تا گسترش یابد... لطفاً تا ۴۸ ساعت آینده اثرت رو ارسال کن
parvanehㅍ کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 130 پسندها پسندها 310 امتیازها امتیازها 63 سکه 80 امروز در 12:56 #23 Mah.sa گفت: لطفاً تا ۴۸ ساعت آینده اثرت رو ارسال کن کلیک کنید تا گسترش یابد... چشم حتما