عالی من شدم ۲۰ ولی واقعا از وسط له شدم و برای سقراط فاتحه خوندم جدی 🤣من واقعا ترم اول افتادمش و بعدا از سر سرگرمی و چونکه باید پاس میکردم؛ برش داشتم بعد چونکه نمیفهمیدم و مجازی بود دادم مامانم امتحان داد ۱۹ شدم![]()
عالی من شدم ۲۰ ولی واقعا از وسط له شدم و برای سقراط فاتحه خوندم جدی 🤣من واقعا ترم اول افتادمش و بعدا از سر سرگرمی و چونکه باید پاس میکردم؛ برش داشتم بعد چونکه نمیفهمیدم و مجازی بود دادم مامانم امتحان داد ۱۹ شدم![]()
خیلی حوصله میخواد خداییخب چونکه بهمون یاد میدن حرف روی حرف بیاریم تا بتونیم به یک نتیجهی واحد برسیم
ما به هرجلسهای که در دادگاه برگزار میشه میگیم دعوای حقوقی![]()
خدارحمتش کنه، ولی واقعیتش اینه که من واقعا حصرت خوردم که چرا سال دومی که کنکور دادم همون انسانی رو انتخاب نکردم بخونمعالی من شدم ۲۰ ولی واقعا از وسط له شدم و برای سقراط فاتحه خوندم جدی 🤣

فدات شمخیلی حوصله میخواد خدایی
صبر برات ارزومندم

خدانکنهفدات شم![]()
همهی رشتهها سختیهای خودشون رو دارنولی کاش یک همایشی راه بندازید همونجا گفتگو با رشته های انسانی و تجربی. ریاضی ها خدا وکیلی فکر نکنم سخت باشه.
اره حالا همه رشته های نظری اون ها که دلشون خون حرف بزنن منم مجلس گرم کن میشم 🤣همهی رشتهها سختیهای خودشون رو دارن
من میتونم سه روز سخنرانی «اشتباهاتی که من تو دانشگاه کردم ولی شما نکنید» راه بندازمولی کاش یک همایشی راه بندازید همین جا گفتگو با رشته های انسانی و تجربی. ریاضی ها خدا وکیلی فکر نکنم سخت باشه.
خوب پس یک همگانی بزارم میآید ؟من میتونم سه روز سخنرانی «اشتباهاتی که من تو دانشگاه کردم ولی شما نکنید» راه بندازم