اخبار اتهام تجاوز و آدم‌ربایی؛ ماجرای جنجالی پژمان جمشیدی

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع امین141
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

دوسش داری

• بله

رای: 5 100.0%
  • خیر

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    5

امین141

کاربر خودمانی
کاربر انجمن
209
پسندها
پسندها
573
امتیازها
امتیازها
93
سکه
256
به گزارش مستقل آنلاین، منابع مختلف خبری از جمله روزنامه‌های «شرق» و «هفت صبح» گزارش داده‌اند که این بازیگر در ارتباط با شکایت یکی از شهروندان، با دستور مقام قضایی در محل دادگاه احضار و سپس بازداشت شده است.

بر اساس گزارش روزنامه شرق، پژمان جمشیدی پس از بازداشت برای طی مراحل قانونی به بخش قرنطینه زندان قزلحصار منتقل شده است. جزئیات این پرونده هنوز به‌صورت رسمی از سوی مقام‌های قضایی اعلام نشده و رسانه‌ها تنها به نقل از منابع آگاه، از تشکیل پرونده‌ای با موضوع شکایت شخصی خبر داده‌اند.

جزئیات شوکه‌کننده پرونده بازیگر معروف​

دختر جوانی ۲۰ ساله که هنرجوی بازیگری است، با حضور در پلیس آگاهی تهران، از یکی از چهره‌های شناخته‌شده سینما و تلویزیون شکایت کرده است. او در اظهارات خود مدعی شده این بازیگر معروف با وعده همکاری در یک پروژه هنری، وی را فریب داده، سپس او را سوار خودرو خود کرده و به اجبار به منزل شخصی‌اش برده است. به گفته شاکی، این بازیگر در خانه او را حبس کرده و مورد آزار و تجاوز قرار داده است.

به دنبال ثبت شکایت، پرونده با دو عنوان اتهامی «آدم‌ربایی» و «تجاوز به عنف» تشکیل و روند رسیدگی آن در مراجع قضایی آغاز شد. با توجه به شهرت متهم و حساسیت افکار عمومی، بخش مرتبط با اتهام آدم‌ربایی نیز در دادگاه فرهنگ و رسانه پیگیری می‌شود. روز گذشته، نخستین جلسه غیرعلنی رسیدگی با حضور شاکی و متهم برگزار شد.

دستگیری پژمان جمشیدی در تهران؛ اتهام سنگین علیه ستاره سینما و تلویزیون​

در پی انتشار اخبار مربوط به بازداشت پژمان جمشیدی، رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس تهران بزرگ در واکنش به شایعات مطرح‌شده اعلام کرد: «از صبح امروز برخی رسانه‌ها و کاربران شبکه‌های اجتماعی خبر بازداشت یکی از بازیگران مشهور را منتشر کرده‌اند، اما باید تأکید کنم که پلیس در دستگیری پژمان جمشیدی یا هرگونه عملیات مشابه، نقشی نداشته است.»

به گفته او، روند پیگیری پرونده از شکایت شخصی یک زن با هویت مشخص آغاز شده و وی مستقیماً به دادگاه کیفری یک تهران مراجعه کرده است. پس از طرح شکایت، پرونده‌ای رسمی در مرجع قضایی تشکیل شد و مقام قضایی برای فرد مورد اتهام احضاریه صادر کرد. در ادامه، این فرد برای ارائه توضیحات به شعبه نهم بازپرسی دادگاه کیفری احضار شد و پس از انجام تحقیقات مقدماتی و تفهیم اتهام، قرار قانونی برای او صادر گردید. در حال حاضر نیز متهم در اختیار دستگاه قضایی قرار دارد.

بنابر اظهارات رسمی پلیس، بازداشت پژمان جمشیدی در محل مرجع قضایی انجام شده و هیچ عملیات اجرایی از سوی پلیس آگاهی یا سایر واحدهای انتظامی در این زمینه صورت نگرفته است.

آخرین جزئیات از اتهام تجاوز بازیگر معروف​

صبح سه‌شنبه ۲۹ مهر، روزنامه شرق در گزارشی اختصاصی خبر دستگیری پژمان جمشیدی، بازیکن سابق پرسپولیس و بازیگر شناخته‌شده سینما و تلویزیون، را منتشر کرد. بر اساس این گزارش، وی پس از بازداشت با اتهامی سنگین به بخش قرنطینه واحد ۳ زندان قزلحصار منتقل شده است.

به‌طور هم‌زمان، روزنامه «هفت صبح» نیز از بازداشت یک «سوپراستار سینما و تلویزیون» به اتهام تجاوز جن*سی خبر داد. در گزارش این رسانه آمده است که متهم – که نامش در گزارش اعلام نشده – به دختری حدوداً ۲۰ ساله تجاوز کرده است. هفت صبح به نقل از شاکی نوشته است:

«من یک بازیگر تازه‌کار هستم و از مدت‌ها قبل در کلاس‌های بازیگری شرکت می‌کردم. آرزوی بازی در سینما را داشتم تا اینکه در یکی از پروژه‌های هنری با آقای بازیگر آشنا شدم. او وعده داد که می‌تواند مرا وارد پروژه بعدی کند. چند شب بعد، به بهانه رساندنم تا مقصدی، سوار خودرویش شدم اما بعد از مدتی مسیر را تغییر داد. هرچه از او خواستم توقف کند، بی‌نتیجه بود. سپس مرا با اجبار به خانه‌اش برد، در آنجا دست و پایم را بست و به من تجاوز کرد.»

پس از این ادعا، گزارش‌هایی از تشکیل پرونده قضایی منتشر شد و رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس تهران بزرگ نیز در گفت‌وگویی با خبرگزاری تسنیم، ضمن تأیید بازداشت یکی از بازیگران شناخته‌شده، گفت: «پرونده از شکایت شخصی یک خانم آغاز شده است. مقام قضایی پس از بررسی مستندات، احضاریه صادر کرده و فرد مورد نظر برای تفهیم اتهام به دادگاه احضار شده است. پس از تحقیقات لازم، قرار قانونی برای او صادر و اکنون تحت نظر مرجع قضایی قرار دارد.»

به این ترتیب، بازداشت پژمان جمشیدی به یکی از خبرهای داغ روز در فضای رسانه‌ای کشور تبدیل شده و جزئیات مربوط به اتهامات مطرح‌شده، همچنان در حال بررسی قضایی است.

بهنام باز هم به پژمان جمشیدی رسید (عکس)​

به گزارش “ورزش سه”، بهنام ابوالقاسمپور مهاجم اسبق پرسپوليس که دوران درخشانی را در سایپا و با همراهی پژمان جمشیدی دنبال کرده بود و رفاقتی ویژه با ستاره چند وقت اخیر دنیای هنر داشت تا به عنوان دوقلوهای پرسپوليس معروف شوند، چند وقت اخیر را تمام قد در برابر شایعات علیه پژمان ایستاد.

2252059

ابوالقاسمپور که اکنون با پایان دوران فوتبالی در بخش مدیریت فعالیت خود را دنبال کرده و اکنون نیز در استقلال خوزستان کار می‌کند، در مجتمعی که پژمان جمشیدی در آن اسکان دارد نیز واحد دارد و تقریبا همسایه محسوب می‌شوند.

بهنام دقایقی بعد از آزادی پژمان تصویری سلفی و ویژه با وی منتشر کرد تا به این شکل خوشحالی خود را بابت پایان دوران پر استرس ساعات اخیر نشان دهد.

پژمان جمشیدی، بازیگر و فوتبالیست سابق، این روزها در مرکز یک پرونده جنجالی قضایی قرار دارد. رسانه‌های ایران از بازداشت وی به اتهام «آدم‌ربایی» و «تجاوز» خبر داده‌اند؛ اتهاماتی که در گزارش‌ها آمده یکی از شاکیان، دختر جوانی حدود ۲۰ ساله است.

بر پایه گزارش‌ها، شکایت حدود پنج ماه پیش در دادسرای جنایی تهران ثبت شده و پروسه تحقیقاتی در جریان است. در مرحله ابتدایی، قرار وثیقه‌ای برای جمشیدی تعیین شده بود که بعداً به بازداشت موقت تبدیل شد.

تا این لحظه هنوز حکم قطعی صادر نشده و اتهامات رسمی و نهایی از سوی مراجع قضایی به صورت کامل منتشر نشده‌اند. بنابراین، وی در حد «متهم» قرار دارد نه «محکوم».

این پرونده واکنش‌های گسترده‌ای در فضای رسانه‌ای و اجتماعی ایجاد کرده؛ از بازتاب در رسانه‌های بین‌المللی گرفته تا بحث درباره حفظ حقوق متهم و مقتول، و نیز مسأله «قربانی‌نکوهی» و انتشار زودهنگام نام متهم قبل از صدور حکم.

در مجموع، ماجرا هنوز در حال بررسی است و برای روشن شدن نتیجه نهایی باید منتظر اعلام رسمی مراجع قضایی بمانیم.

اختصاصی:پژمان جمشیدی به ترکیه رفت​

ه گزارش ورزش سه، در پی انتشار اخباری مبنی بر سفر پژمان جمشیدی به ترکیه که در بحبوحه اخبار جنجالی پیرامون این بازیگر سرشناس سینمای ایران و فوتبالیست سابق تیم ملی و پرسپولیس منتشر شده، با خبر شدیم که جمشیدی برای رتق و فتق برخی امور راهی ترکیه شده است.

این سفر مربوط به کارهای شخصی این بازیگر است و به گفته نزدیکان وی، مسئله خاص دیگری در این میان وجود ندارد.
جمشیدی در دو، سه ماه گذشته چندین بار به ترکیه سفر کرده است.

به نظر می‌رسد با توجه به شایعات و اتفاقات دو هفته گذشته، جمشیدی به زودی اطلاع‌رسانی کاملی پیرامون شایعات و اتفاقات مربوط به خود انجام بدهد.

گروه اجتماعی روزنامه هم‌میهن: این زن جوان و مادرش می‌گویند همان شب با شکایت و گرفتن دستور قاضی، آزمایش پزشکی قانونی انجام داده و در گزارش این سازمان، تجاوز تایید شده است. به گفته آنها بعد از اینکه از او شکایت کردند، دوباره دادگاه از پزشکی قانونی استعلام خواست و این‌بار از جمشیدی هم تست دی‌ان‌ای گرفتند و وقتی با آزمایش قبلی تطابق دادند، باز هم تجاوز را تایید کردند.

🔴این زن جوان که نمی‌خواهد نام‌اش فاش شود، می‌گوید در سال‌ های اخیر برای حضور در سینما تلاش کرده، چند نقش کوتاه هم بازی کرده و رزومه‌اش را برای کارگردانان و بازیگران شناخته ‌شده می‌فرستاده است: برای آقای جمشیدی هم رزومه‌ام را فرستاده بودم. یک‌روز با من تماس گرفت و دعوتم کرد که بروم سر صحنه سریال محکوم. من هم رفتم و آنجا کلی از من تعریف کرد و گفت که خیلی بااستعدادم. گفت کمکت می‌کنم که بازیگر بزرگی بشوی. من از اینکه رزومه‌ام مورد توجه قرار گرفته بود، خوشحال بودم. بعد از چند روز دوباره تماس گرفت و گفت، بیا سر یک فیلمنامه حرف بزنیم و قرارداد ببندیم. من هم رفتم سر صحنه سریال.

🔴متهم این پرونده به این زن جوان می‌گوید، قرارداد در جای دیگری است و باید با او به آنجا برود: «من هم اعتماد کردم و با او رفتم. وارد خانه که شدیم، در را قفل و شروع به کشیدن مواد کرد و دود آن را روی صورتم فوت می‌کرد. دست‌وپایم را بست و بعد به‌زور با من رابطه جن*سی برقرار کرد. من میخکوب شده بودم و از پس‌اش برنمی‌آمدم. بعد نشئه شد و به کناری افتاد. من هم دنبال کلید گشتم و پیدایش کردم. آرام در را باز کردم و به کوچه رفتم، شروع کردم به داد و بیداد و گریه، حالم خیلی بد بود.»

🔴بعد از داد و بیداد او، چند نفر از اهالی آنجا نزد او می‌روند و از ماجرا می‌پرسند: «دو نفرشان گفتند، باید به پزشکی قانونی برویم و سریع من را به آنجا بردند. همان شب، پزشکی قانونی تجاوز را تایید کرد. بعد از اینکه شکایت کردیم دوباره دادگاه از پزشکی قانونی استعلام خواست. این‌بار از جمشیدی هم تست دی‌ان‌ای گرفتند و وقتی با آزمایش قبلی تطابق دادند، باز هم تجاوز را تایید کردند. تا همین جواب بیاید، دو ماه طول کشید و چقدر مادرم دوندگی کرد. همه این مستندات در پرونده موجود است.»

🔴روند شکایت این شاکی شش‌ ماه طول کشیده و آنطور که شاکی و مادرش می‌گویند در تمام این‌مدت، تحت فشار بوده‌اند؛ پیشنهادهایی برای سکوت، تماس‌ های مکرر و تلاش‌هایی برای متوقف‌کردن روند پرونده: در تمام این‌مدت، بارها دوستانش خواستند ساکتم کنند؛ همین هفته پیش در روزی که او را بازداشت کردند پیشنهادهای میلیاردی به ما دادند و ما قبول نکردیم. خودش چند بار گفته چقدر بدهم تا رضایت بدهید و از شکایت صرفنظر کنید؟

🔴این زن جوان می‌گوید: سه‌شنبه هفته پیش، می‌خواستم فقط یک لحظه کوتاه آن لحظه را که به او دستنبد می‌زنند، ببینم تا شاید کمی آرام شوم. اما اجازه ندادند. همان روز کلی سند آورده بودند که او بازداشت نشود، اما قاضی قبول نکرد. قاضی تلاش کرد عدالت را اجرا کند، گفت که ممکن است او از کشور خارج شود و باید در بازداشت بماند تا تحقیقات کامل شود.

🔴به گفته مادر شاکی، بعد از چندروز برای دخترش ابلاغیه می‌آید که پژمان جمشیدی از او به‌جرم اخاذی شکایت کرده: «دست پیش را گرفته بود؛ خیلی عصبانی شدم، خودم به او زنگ زدم و گفتم به‌ جای اینکه بگویی غلط کردم چنین کاری کردم، از دخترم شکایت کردی؟! حالا که این کار را کردی ما هم از تو شکایت می‌کنیم. شکایت کردیم و بعد از ٢٠ روز دستور بازبینی صحنه جرم داده شد.»

🔴مادر شاکی از جلسه سه‌ شنبه هفته پیش دادگاه می‌گوید که در آن جمشیدی به قاضی و مستشارانش گفته با دخترش صیغه محرمیت خوانده: «قاضی همان لحظه به او گفته، خودت خواندی؟ گفته بله. قاضی گفته الان خطبه را بخوان ببینم بلدی؟ و او نتوانسته بخواند. دروغ گفته بود و دروغ‌اش معلوم شد. آن روز از دخترم هم خیلی سوال پرسیدند. طبق جواب پزشکی قانونی و اظهارات دخترم، دادگاه تشخیص اولیه داد که این جرم اتفاق افتاده و به‌ همین‌ دلیل قرار بازداشت صادر شد. قاضی‌ها آدم‌ های خوبی بودند و حرف‌ های دخترم را شنیدند و قانع شدند.»

منطقی نیست
به نظرم میخواستن خرابش کنن
این بازیگرها کلی آدم دورشونه
نیازی ندارن ب این کار

سکوت پژمان جمشیدی شکست: قسم به خاک مادرم که این تهمت کثیف و دروغ است؛ خروجم از کشور قانونی بود​

طرفداری | در پی جنجال‌های اخیر پیرامون پرونده قضایی پژمان جمشیدی، این بازیگر و فوتبالیست سابق سرانجام سکوت خود را شکست و مستقیماً به ادعاهای مطرح شده از سوی شاکی و مادر وی در رسانه‌ها واکنش نشان داد.

پژمان جمشیدی با تأیید اظهارات وکیل خود، علی محمدزاده، تأکید کرد که بخش قابل توجهی از صحبت‌های مطرح‌شده توسط شاکی و مادر وی با حقیقت پرونده و واقعیت جلسه دادگاه مغایرت دارد.

وی قویاً ادعاهای مربوط به تأیید اتهام «تجاوز به عنف» از سوی سازمان پزشکی قانونی را تکذیب کرد و اعلام داشت که هیچ‌گونه مستندی در این خصوص در پرونده وجود ندارد و این ادعاها کاملاً خلاف واقعیت است.

استوری پژمان جمشیدی
استوری پژمان جمشیدی

باید از چند زاویه به قضیه نگاه کرد اگر هدف فراموش کردن عروسی معروف باشه یک گزینه قوی میخواستن مثل پژمان..و اینکه بعد از چند سال این قضیه رو شده کمی عجیب..از زاویه دیگه پژمان چه تو دوران فوتبالش چه تو دوران بازیش اینقدر گزینه و اپشن داره که سراخ دختر20ساله نره

باید از چند زاویه به قضیه نگاه کرد اگر هدف فراموش کردن عروسی معروف باشه یک گزینه قوی میخواستن مثل پژمان..و اینکه بعد از چند سال این قضیه رو شده کمی عجیب..از زاویه دیگه پژمان چه تو دوران فوتبالش چه تو دوران بازیش اینقدر گزینه و اپشن داره که سراخ دختر20ساله نره
قضیه عروسی دکتر چیز؟

عقب
بالا پایین