البته من با فیلم عروسیش هم مشکل داشتمدکترداییم میگه قبل جنگ چاقو کش بودن تو اهواز
چون مجلس جدا بود و خصوصی
کلا معروف شدن این داستانها رو داره مخصوصا اگ س.ی.ا.س.ی باشه
البته من با فیلم عروسیش هم مشکل داشتمدکترداییم میگه قبل جنگ چاقو کش بودن تو اهواز
کسی با فیلم مشکل نداره.میدونی هزینه هتل اسپیناس چقدر؟؟؟حجاب معترضین که کشتن در چه حد بود؟؟؟بزرگترین بازیگرهای هالیوود نگاه کن تو مجلس عروسی چطور بودنالبته من با فیلم عروسیش هم مشکل داشتم
چون مجلس جدا بود و خصوصی
کلا معروف شدن این داستانها رو داره مخصوصا اگ س.ی.ا.س.ی باشه
چقدره؟کسی با فیلم مشکل نداره.میدونی هزینه هتل اسپیناس چقدر؟؟؟حجاب معترضین که کشتن در چه حد بود؟؟؟بزرگترین بازیگرهای هالیوود نگاه کن تو مجلس عروسی چطور بودن
دوگانگی رفتاری،،،.تو ایتالیا چند وقت پیش یکی از وزرا پارلمان عروسی مشابه گرفت مردم پدرش دراوردن.و ریز شدن .از دادگاه خواستن تا بررسی بشه این پول چطور بدست اومده..چقدره؟
پول داشته خب
حقوقهاشون بالاست
مسئله اینجاست مردم اینجا حرف آخردوگانگی رفتاری،،،.تو ایتالیا چند وقت پیش یکی از وزرا پارلمان عروسی مشابه گرفت مردم پدرش دراوردن.و ریز شدن .از دادگاه خواستن تا بررسی بشه این پول چطور بدست اومده..
این یکی از کسایی بود که دستور کشتن معترضین میداد
باد وزیدن دست و پاشو باز کرد اینجا؟ یا اونی که نشئه بود حواسش بود دست و پاشو باز کنه؟بعد نشئه شد و به کناری افتاد. من هم دنبال کلید گشتم و پیدایش کردم. آرام در را باز کردم و به کوچه رفتم، شروع کردم به داد و بیداد و گریه، حالم خیلی بد بود.»

این دختره هم یکی از اونهمه گزینه هاستاز زاویه دیگه پژمان چه تو دوران فوتبالش چه تو دوران بازیش اینقدر گزینه و اپشن داره که سراخ دختر20ساله نره

قطعا پژمان اگر بخواد تجاوز کنه جایی خارج از ایران با همین دختر میره...ببینید ما نمیتونیم قضاوت کنیم ولی هم دخترهای الان مثل قبل ساده نیستن همم شرایط جامعه فرق کردهاین دختره هم یکی از اونهمه گزینه هاست![]()