مشاوره‌ پایان‌یافته مشاور رمان | Z A H R A

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع -Taraneh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
سلام چطوری؟
ببین یه مشکلی پیدا کردم من که دنبال یه شروع جذابم و این حرفا باید اسم رمانمم جذاب و فاقد هر گونه کلیشه باشه
اسم خاصی تو ذهنت هست البته من چندتا تو ذهنم دارم
مثلا متانویا
سلام ممنونم🌿.
بله و اون شروع به نظرت جذاب نبود پس؟
درسته و اسمِ رمان در نگاه اول برای جذبِ مخاطب واقعا تاثیر داره؛
شما بگین دوست دارین اون اسم چطور باشه؟
اول که باید عمقِ معناش به داستان مربوط باشه و ارتباطش با داستان حفظ بشه، و ضمنِ این نکته دارای خلاقیت و عدمِ کلیشه باشه.
امکانش هست این چندتا اسمی که تو ذهنتون هست رو بگین؟ به همراه اینکه چطور ربط پیدا میکنه به داستانتون و معناشون چیه؟

نویسنده محترم در‌صورت پاسخگو نبودن به مدت بیش از ۴۸ ساعت تاپیک مشاوره شما غیرفعال خواهد شد!

باتشکر، مدیریت تالار مشاوره

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Z A H R A
سلام ممنونم🌿.
بله و اون شروع به نظرت جذاب نبود پس؟
درسته و اسمِ رمان در نگاه اول برای جذبِ مخاطب واقعا تاثیر داره؛
شما بگین دوست دارین اون اسم چطور باشه؟
اول که باید عمقِ معناش به داستان مربوط باشه و ارتباطش با داستان حفظ بشه، و ضمنِ این نکته دارای خلاقیت و عدمِ کلیشه باشه.
امکانش هست این چندتا اسمی که تو ذهنتون هست رو بگین؟ به همراه اینکه چطور ربط پیدا میکنه به داستانتون و معناشون چیه؟
شروعی که نوشتم خوب بود ولی اسم رمان هم توی رمان تاثیر داره باید مخاطب رو جذب خودش کنه

• Like
برای اسم چه چیزایی رو باید در نظر گرفت بانو؟

• Like
درسته
برای اسم...
مهم ترین چیز اینه که به داستان مربوط باشه حتما؛ یعنی وقتی در نگاهِ اول اون اسم توجه مخاطب رو جلب کرد؛ بعدش وقتی داستان رو خوند متوجه ارتباطش بشه و این اسم ارتباطِ خاصی با داستانتون داشته باشه.
با این حساب...
ضمن اینکه سعی کنین عنوان کاملا مناسب باشه، نه خیلی بلند، نه خیلی کوتاه، نه خیلی کلیشه ای، نه خیلی عجیب غریب، یک چیزی باشه تو نگاه اول جذب کننده و کاملا متعادل باشه.
حالا باید با خلاقیت خودتون یک اسمِ جذاب بسازین؛ حالا مثلا توی زبانِ خاصی کلمه ی خاصی مربوط به داستان باشه، یا اینکه با ترکیب دو تا کلمه یک اسم خلاقانه و جدید و ترکیب نو بسازین.
بیشتر به داستانتون و حسی که ازش دریافت میشه نگاه کنین
نگفتین چه اسم هایی توی ذهنتونه؟

درسته
برای اسم...
مهم ترین چیز اینه که به داستان مربوط باشه حتما؛ یعنی وقتی در نگاهِ اول اون اسم توجه مخاطب رو جلب کرد؛ بعدش وقتی داستان رو خوند متوجه ارتباطش بشه و این اسم ارتباطِ خاصی با داستانتون داشته باشه.
با این حساب...
ضمن اینکه سعی کنین عنوان کاملا مناسب باشه، نه خیلی بلند، نه خیلی کوتاه، نه خیلی کلیشه ای، نه خیلی عجیب غریب، یک چیزی باشه تو نگاه اول جذب کننده و کاملا متعادل باشه.
حالا باید با خلاقیت خودتون یک اسمِ جذاب بسازین؛ حالا مثلا توی زبانِ خاصی کلمه ی خاصی مربوط به داستان باشه، یا اینکه با ترکیب دو تا کلمه یک اسم خلاقانه و جدید و ترکیب نو بسازین.
بیشتر به داستانتون و حسی که ازش دریافت میشه نگاه کنین
نگفتین چه اسم هایی توی ذهنتونه؟
متانویا

• Like
برای ارتقای سطحِ قلم در اینجا و غیر اینجا نداره؛
با نوشتن و تمرین سطحتون میره بالا.
هر بار که بیشتر بنویسید، هر بار ک بیشتر پیاده سازی ایده داشته باشین بیشتر دستتون میاد و قوی تر میشین.
اینطور که یاد میگیرین چطور توصیف کنین همه چی و که قشنگ توی ذهن مخاطب نقش ببنده، چطور حس آمیزی کنین توی فضای داستان که مخاطب حس کنه حسِ غالب داستان و اتفاقات و.
چطور ادبی بنویسین و چطور هر بار متنتون حرفه تر بشه، انتخاب کلمات مناسب تر بشن و ایده هاتون جالب تر و نو تر بشن و کلا پیشرفت پشت پیشرفت فقط با تمرین و نوشتن.

جدای از این فکر کنم رنک هارم باید بگم؛
اینجا وقتی قلمتون پیشرفت کنه رنکِ نوقلم، نویسنده رسمی میدن بهتون.
کسی که تازه شروع کرده و رمانش منظم باشه و در سطح خوب باشه رنک نویسنده نوقلم.
بعدش که یکی از رمان ها و نوشته هاتون تگ حرفه و.. اینها گرفت نویسنده ی رسمی؛
بعدش که کتابتون چاپ شد، اینجا میشین نویسنده ی افتخاری.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا پایین