نظارت همراه رمان خاطره‌های ناپدید |ناظر: malihe

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع serena
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام روز بخیر
دو پارت برای رمان خاطره‌های ناپدید پست شد.
درود بر شما بابت تأخیر عذرخواهم.
سلاااااااااام، این هفته خیلی شلوغ بودم. ببخشید! حالتون چطوره؟؟
به جبران این چند روز که پست نداشتیم تا آخر این هفته هرروز دوتا پست می‌گذارم براتون!
راستی آخر این هفته می‌خوام رمان بخونم، از رمان‌های در حال تایپ انجمن بهم معرفی کنید. مرسی بوس-8-{}\"
✒️ابتدا لطفاً در پست رمان هیچ متنی تایپ نکنید. می‌تونید برای تبلیغات به نمایه‌ها سربزنید.
نمی‌دانستم نیتش از این کار چه ❌بوده است اما در نظرم باید در اولین فرصت تکلیف رابطه‌ام را با او مشخص کنم. این رابطه ما بیش از اندازه پیش رفته بود و باید کم‌رنگ ❌می‌شد.
بوده‌است
این پاراگ‌راف دارای اضافه‌گویی شده خلاصه‌تر کنید. مثلا:
نمی‌دانستم نیتش چه بوده، اما لازم بود هر چه زودتر تکلیف رابطه‌مان را مشخص کنم. این رابطه بیش از حد پیش رفته بود و باید کم‌رنگ‌تر میشد.
✅میشه و میشد هم استثناً بدون نیم‌فاصله نوشته میشن.

خاطرات ❌سه سال پیش بیرون آورد
اعداد به سال، هفته، ماه و هر کلمهٔ بعد از خودشون با نیم‌فاصله متصل میشن.
سه‌سال
وجود ❌همه‌ی این اتفاقات
هم‌چنان باید از «ۀ» به جای «ه‌ی» استفاده کنید. مواردی رو براتون بُلد کردم. لطفاً پس از اصلاح به حالت قبل برگردونید.
پنج‌مهر
چه‌قدر دیدنی می‌شه
میشه
❌پدرم بود؛ چه‌قدر دلم برایش تنگ شده بود؛ همیشه وقتی این طور وارد خانه❌ می شد و در را به هم می کوبید؛ به حیاط می‌دویدم و خودم را در آغوشش می‌انداختم.
زیاد از نقطه ویرگول استفاده نکنید. استفاده از نقطه ویرگول (؛) پشت سر هم، حس پیوستگی متن رو کاهش می‌ده. لطفاً اصلاح کنید.مثال:
✅پدرم بود، چقدر دلم برایش تنگ شده بود!
❌انقدر شلوغ بود
اینقدر یا آن‌قدر
دیگر حتی با ❌هیچ‌کدامشون هم‌کلام بشوم؛
هیچ‌کدامشان یا هیچ‌کدومشون
گوشی رو خاموش کردم و پشت پنجره ایستادم. هوا تاریک شده بود.
شما در جمله یه‌بار از رو و یه‌بار از را استفاده کردید. تفاوت لحن گفتاری در مونولوگ صحیح نمی‌باشد.
"سلام ممنونم بابت هدیه‌ی زیبات؛ موفق باشی و به سلامت!"
از این گیومه استفاده کنید: «»
اگه پیامی از گذشته یا یادآوری خاطره‌ای و حتی پیامکی هست از ایتالیک استفاده کنید.

موفق‌باشید!

سلام ممنون از زحمتتون، همۀ مواردی که گفتید و یا بولد شده بود رو درست کردم.
من صحبت قبل از متن رمان رو پاک کردم اما هدف از اون صحبت با مخاطبین بود و نه تبلیغ. حالا سوالی که دارم، برای پایبندی خودم به قوانین می‌پرسم، حالا سوءتفاهم نشه کلا هیچوقت با خواننده ها صحبت نکنم توی پست ها؟؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: malihe
سلام ممنون از زحمتتون، همۀ مواردی که گفتید و یا بولد شده بود رو درست کردم.
من صحبت قبل از متن رمان رو پاک کردم اما هدف از اون صحبت با مخاطبین بود و نه تبلیغ. حالا سوالی که دارم، برای پایبندی خودم به قوانین می‌پرسم، حالا سوءتفاهم نشه کلا هیچوقت با خواننده ها صحبت نکنم توی پست ها؟؟
درود بر شما.
بله کلا خلاف قوانین.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Desdemona
سلام وقت بخیر
رمان خاطره‌های ناپدید سه پارت پست کردم
درود، تموم ایراداتی که دارید رو قبلا براتون توضیح دادم. مثل نیم‌فاصله بین کلمات همسان و یا اینقدر نه انقدر و... لطفاً دقت بیشتری داشته باشید. براتون دو‌پارت رو ویرایش زدم. پارت سوم رو دوباره مطالعه و ویرایش کنید. سپس تگ کنید تا بررسی کنم. موفق باشید.

الان ویرایش شد پارت سوم. من سعی خودمو میکنم ولی خب از دستم در می‌ره

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: malihe
لحظه‌ای مکث کرد و ادامه داد.
«آهان! داشتم می‌گفتم؛ منظور من تکالیف زبان و درست نبود. تا حالا که همه ❌را به بهترین نحو انجام دادی. این چند جلسه رو می‌تونم زیر سبیلی رد کنم. چیزی که هست؛ اینه که توی کلاس شرکت نداری. منظورم اینه که چی خنده ✅رو از روی لبت برده؟»
مگه دیالوگ‌هاتون محاوره نبود، چرا دوباره اینجا از را استفاده کردید؟

از این به بعد من خودم ویرایش می‌زنم چون موارد ذکر شده تکرارین ولی خب سعی کنین خطاها رو به حداقل برسونین.
اگه نکتهٔ جدیدی باشه دوباره براتون بلد می‌کنم.
توی نوشتن «را» و «رو» دقت کنین.

عقب
بالا پایین