درود بر شما بابت تأخیر عذرخواهم.سلام روز بخیر
دو پارت برای رمان خاطرههای ناپدید پست شد.
✒️ابتدا لطفاً در پست رمان هیچ متنی تایپ نکنید. میتونید برای تبلیغات به نمایهها سربزنید.سلاااااااااام، این هفته خیلی شلوغ بودم. ببخشید! حالتون چطوره؟؟
به جبران این چند روز که پست نداشتیم تا آخر این هفته هرروز دوتا پست میگذارم براتون!
راستی آخر این هفته میخوام رمان بخونم، از رمانهای در حال تایپ انجمن بهم معرفی کنید. مرسی بوس![]()
✅بودهاستنمیدانستم نیتش از این کار چه ❌بوده است اما در نظرم باید در اولین فرصت تکلیف رابطهام را با او مشخص کنم. این رابطه ما بیش از اندازه پیش رفته بود و باید کمرنگ ❌میشد.
این پاراگراف دارای اضافهگویی شده خلاصهتر کنید. مثلا:
نمیدانستم نیتش چه بوده، اما لازم بود هر چه زودتر تکلیف رابطهمان را مشخص کنم. این رابطه بیش از حد پیش رفته بود و باید کمرنگتر میشد.
✅میشه و میشد هم استثناً بدون نیمفاصله نوشته میشن.
اعداد به سال، هفته، ماه و هر کلمهٔ بعد از خودشون با نیمفاصله متصل میشن.خاطرات ❌سه سال پیش بیرون آورد
✅سهسال
همچنان باید از «ۀ» به جای «هی» استفاده کنید. مواردی رو براتون بُلد کردم. لطفاً پس از اصلاح به حالت قبل برگردونید.وجود ❌همهی این اتفاقات
✅پنجمهر❌پنج مهر بود و
✅میشهچهقدر دیدنی میشه!»
زیاد از نقطه ویرگول استفاده نکنید. استفاده از نقطه ویرگول (؛) پشت سر هم، حس پیوستگی متن رو کاهش میده. لطفاً اصلاح کنید.مثال:❌پدرم بود؛ چهقدر دلم برایش تنگ شده بود؛ همیشه وقتی این طور وارد خانه❌ می شد و در را به هم می کوبید؛ به حیاط میدویدم و خودم را در آغوشش میانداختم.
✅پدرم بود، چقدر دلم برایش تنگ شده بود!
✅ اینقدر یا آنقدر❌انقدر شلوغ بود
✅هیچکدامشان یا هیچکدومشوندیگر حتی با ❌هیچکدامشون همکلام بشوم؛
شما در جمله یهبار از رو و یهبار از را استفاده کردید. تفاوت لحن گفتاری در مونولوگ صحیح نمیباشد.گوشی رو خاموش کردم و پشت پنجره ایستادم. هوا تاریک شده بود.
از این گیومه استفاده کنید: «»"سلام ممنونم بابت هدیهی زیبات؛ موفق باشی و به سلامت!"
اگه پیامی از گذشته یا یادآوری خاطرهای و حتی پیامکی هست از ایتالیک استفاده کنید.
موفقباشید!