اختصاصی آشپزخونه عمه نازنین

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Tufan
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • برچسب‌ها برچسب‌ها
    آشپزخونه

Tufan

کاربر حــامی
کاربر انجمن
1,638
پسندها
پسندها
15,049
امتیازها
امتیازها
598
سکه
124
« به نام یگانه خالق آدمیان »
به آشپزخونه من خوش اومدید.
(آشپزخونه‌م بوی هل میده.)
همه ما یه سری تجربه‌های خاص و بامزه داخل آشپزخونه داریم که
یا تهش غذا سوخته، یا بدمزه شده یا برعکس...
یه ترکیب فوق‌العاده شده.
یاد بگیرید.:yakh neshini:

چای هل و گل محمدی
اولین چیزی که می‌خوام بگم برای چاییه.
(ایرانیه و چاییش.)
معمولا هرکسی چای رو با یه چیزی دم می‌کنه. حالا یکی دارچین، یکی هل، یکی گل محمدی میریزه داخلش.
من خودم چای دارچین‌و بیشتر دوست دارم ولی ترکیب چای هل و گل محمدی یه چیزه دیگه‌س.
یه راهی که خیلی کاربردیه برای اینکه بوی هل و گل بهتر بشه و در آخر مجبور نباشید هل و گل رو دور بریزید اینه که
این دوتارو داخل آسیاب بریزید و آسیاب کنید. (هم‌زمان با هم.)
بعد داخل یه شیشه نگه‌ دارید و هر وقت خواستید استفاده کنید.
این شکلی هم هل و گل‌و دور نمی‌ریزید (چون داخل چای به شکل پودر میریزیدش با چای خورده میشه و خواصش حفظ میشه.)
هم چای خوش‌عطرتر میشه نسبت به زمانی که هل و گل رو سالم میریزید داخل چای.

کیک کنجد و کشمش
یه کیک عادیه که مواد داخلش شبیه کیکای دیگه‌س و خیلیا حتی داخل قابلمه هم درستش میکنن.
چیزی که زیاد دیده میشه اینه که کشمش و کنجد رو روی کیک میریزن.
باید بگم اصلش اینه کنجد روی کیک باشه و کشمش داخلش.
چون این شکلی مزه شیرین کشمش همه‌جای کیک حس میشه و کیک از یک نواختی در میاد.Dandoon

آویشن
اگه داخل سالاد ماکارونی یا حتی خود ماکارونی یه کمی آویشن اضافه کنید،
مزه ش از این رو به اون رو میشه.

پیازچه
اگه پیتزا خونگی درست میکنید توی مواد داخلش پیازچه خورد کنید و بریزید.
همراه همه مواد تفت بدید و در آخر روی نون پخته شده بریزید و دوباره بزارید داخل فر.
+ معمولا از روشای مختلفی برای پخت پیتزا استفاده میکنن ولی یکی از راه هاش برای اینکه مواد داخلش آب نندازن اینه که تفتشون بدیم.
یعنی اول خمیر رو میزاریم جدا میپزه و همزمان گوجه و قارچ و مرغ یا سوسیس، پیازچه ای که گفتم و پیاز و... یه جورایی سرخشون میکنیم دیگه. بعد بهش رب اضافه میکنیم و یه ترکیب به دست میاد.
نون پخته شده رو در میارید، (اگه قبل اضافه کردن مواد روی نون یه کمی سس قرمز بزنید و پخش کنید، خیلی خوشمزه میشه.) و مواد و بهش اضافه میکنید و پنیر پیتزا روش میریزید.UTetz

در آخرم برای پخت نهایی داخل فر میزارید.
تمام. Tea

سالاد شیرازی
اگه علاوه بر گوجه و خیار و پیازی که داخل سالاد شیرازی میریزید، فلفل دلمۀ سبز هم بهش اضافه کنید واقعا خوشمزه میشه.
+به عنوان طمع دهند‌ه‌ام که معمولا آبغوره و آب لیمو میریزن.
(نمک فراموش نشه.)
دوستان محض رضای خدا ام که شده همه چییو باهم نریزید داخل ظرف بعد هم بزنید. مخصوصا آب لیمو و آبغوره. +37>}
کم کم بریزید و بچشید. هرجا کم شد دوباره اضافه کنید.

عقب
بالا پایین