مسخره‌ترین کار معلم یا اساتیدت...

بهشون گفتیم یه کم مارو درک کنید تا حالا مجازی درس نخوندیم، خیلی فشار رومونه
گفتن بجای پیام دادن برین درس بخونین-_-

آخرین ویرایش توسط مدیر:
صبح اول وقت ویدیوکال گرفتن و پرسیدن :straight_face:
از یه بدبخت که هنوز آب دهنش اویزونه چی میخوای ببینی عاخه؟ :|

آخرین ویرایش توسط مدیر:
معلم دینی برای پرسیدن زنگ میزنه:private:
یکی از معلما چون درس نخوندیم قهر کردو سرکلاس نیومد/:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
معلم گریممون پاهای پرانتزی داشت و نمی‌دونم چه اصراری داشت که همیشه کفش پاشنه بلند بپوشه! فکر کنم حدس زدید چی می‌خوام بگم? اقا ایشون اومدن از سکونی نمایشگاه بیان پایین جلوی هزار نفر آدم که داشتن تئاتر می‌دیدن? پاشون چپ شد و بخش زیمن شدن? از شانس بدش من فیلم بردار بودم و این صحنه ثبت شد?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
یبارم کار تئاتر داشتم انجام می‌دادم منولوگ بود( یعنی تک نفره) و کلا در مورد یه زن روستایی یود که شوهرش سرش هوو اورده??من داشتم با جدیت نقش بازی می‌کردم رسید به اونجا که روی زمین نشستم و گفتم( دیگه خودمو آتیش نمی‌زدن به جاش نی می‌زدم) و گوشیمو قبل تئاتر داده بودم دست معلم بازیگریمون بهش گفتم که وقتی رو زمین نشستم و گفتم نی می‌زدم این آهنگ رو بزار? اهنگ نی زدن رو بزار. به اونجا که رسید اشتباه دستش خورد رو اهنگ پاینی که اهنگ بندری بود?? می‌خواستم بلند شم قر بدم بگم ( من نی نمی‌زدم بندری می‌رقصیدم) خلاصه که سالن رفت رو هوا.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بسمه تعالی

مسخره‌ترین کاری که یکی از معلم‌ها یا اساتیدت انجام دادن چی بوده؟
دعوت میکنم از:
دبیر هنرم داره به منی که از انجام هیچ هنری دریغ نکردم نمره ۱۶ میده/: حق دارم بکشمش؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
یه معلم دینی داشتیم هرچیو می‌خواست توضیح بده تئاترشو اجرا می‌کرد.
مثلا می‌خواست یه خانم بی‌دین رو نشون بده دهنشو شل و ول می‌کرد و به طرز مسخره‌ای حرف می‌زد بعد خودش می‌رفت تو نقش طرف مقابلش و دستاشو باز می‌کرد به اون خانمه که خودش بود درواقع می‌گفت بیا بغلم!
معلم و دبیر معلوم‌الحال زیاد داشتم.
یه دونه هم بود اشتباهشو تصحیح می‌کردم می‌گفت نه اون‌که من میگم درسته و یه تنه تن سیمون دوبووار(درس جامعه شناسی بود، مربوط به فمنیسم) رو تو قبر می‌لرزوند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
2,461
پسندها
پسندها
9,139
امتیازها
امتیازها
453
سکه
1,694
یه چیز دیگه هم یادم اومد
یه دبیر ریاضی دیوونه داشتیم
هر جلسه یه جدول میکشید چهار تا ستون
نمرات هر ترمو جای گذاری میکرد
تهدید میکرد خب میان ترم نوبت اول ۱۳ شدی مثلا ترمشو ۵ ترمای بعدی فلان نمره رو نیاری پاس نمیشی😂 هر جلسه این کارو میکرد ولی هر بار به من میرسید میدید ترم بعد صفرم بیارم پاس میشم عصبی میشد😂

آخرین ویرایش توسط مدیر:
عقب
بالا پایین