نقد رمان افسون شرقی |Marilyn Monroe کاربر انجمن کافه نویسندگان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
الان واقعا داره چه اتفاقی برای آیرال میوفته!
یعنی ماهگل از خواهره دزدی کرده و پولیو که برای اجازه خونه داده بوده برای خودش برداشته؟
یعنی واقعا خواهره این قدر قصی القلب که این جوری کرده؟
هر چه قدر که ادم بدی باشه یعنی تا این حد دلش میاد که خواهرشو تو یه کشور غریب این جوری اذیت کنه!
این اصلا برای من باور کردنی نیس.
نمیدونم هیچین چیزی هست یا نه اما واقعا نمیتونم باور کنم چون خیلی سخته ?
گزینه های زیادی وجود داره که علل بد بودن خواهر آیرال رو نشون بده و این یکی از این گزینه هاس و اصلا به دور از عقل نیست.
من تو یکی از کتابایی که چند روز پیش داشتم مطالعه می کردم به یه متنی برخورد که کردم دقیقا همین معنی رو می داد البته شاید برای من این جوری باشه
تو این کتاب نوشته بود: « اعضای خانواده همیشه پشت هم دیگرو می‌گیرن! فرقی نداره چی بشه اما در میون استثنائی هم وجود داره، مثل این میمونه که قتلی رخ بده و هیچ کس به روی خودش نیاره که قتل کار کیه ولی قتل میتونه از همین خانواده ریشه بگیره»
حکایت ماهگل و آیرال هم به نظر من دقیقا مثل همین میمونه. نمیدونم متوجه منظور من میشی یا نه؟
فرقی نمیکنه، قاتل باشی ...دزدی کنی...نیش زبون بزنی ...این که زندگی یکی رو خراب کنی حتی اگر اون شخص از اعضای خانوادت باشه دیگه چیزی برات نمیمونه

آخرین ویرایش توسط مدیر:
گزینه های زیادی وجود داره که علل بد بودن خواهر آیرال رو نشون بده و این یکی از این گزینه هاس و اصلا به دور از عقل نیست.
من تو یکی از کتابایی که چند روز پیش داشتم مطالعه می کردم به یه متنی برخورد که کردم دقیقا همین معنی رو می داد البته شاید برای من این جوری باشه
تو این کتاب نوشته بود: « اعضای خانواده همیشه پشت هم دیگرو می‌گیرن! فرقی نداره چی بشه اما در میون استثنائی هم وجود داره، مثل این میمونه که قتلی رخ بده و هیچ کس به روی خودش نیاره که قتل کار کیه ولی قتل میتونه از همین خانواده ریشه بگیره»
حکایت ماهگل و آیرال هم به نظر من دقیقا مثل همین میمونه. نمیدونم متوجه منظور من میشی یا نه؟
فرقی نمیکنه، قاتل باشی ...دزدی کنی...نیش زبون بزنی ...این که زندگی یکی رو خر*اب کنی حتی اگر اون شخص از اعضای خانوادت باشه دیگه چیزی برات نمیمونه
چه قدر جالب!
اصلا تا حالا به همچین نکته ای توجه نکرده بودم.
من به این باور دارم که هر آدمی فقط به فکر خودشه. تنها افرادی که نه به آدم حسودی میکنن و نه طاقت دیدن اذیت شدن کسی رو دارن پدر و مادرن وگرنه حتی خواهر و برادر هم بعد از یه مدت که درگیر زندکی خودشون میشن جز خودشون چیزی دیگه براشون مهم نیست!
اما چیزی که نمی فهمم اینه که چرا آیرال بیشتر پیگیری نمیکنه ؟
چرا دنبال ماهگل نمیره تا ببینه جریان از چه قرارع؟
خب پس خانواده ی آيرال چیشدن؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
چه قدر جالب!
من به این باور دارم که هر آدمی فقط به فکر خودشه. تنها افرادی که نه به آدم حسودی میکنن و نه طاقت دیدن اذیت شدن کسی رو دارن پدر و مادرن وگرنه حتی خواهر و برادر هم بعد از یه مدت که درگیر زندکی خودشون میشن جز خودشون چیزی دیگه براشون مهم نیست!
به نظر من یه سری چیزا هست که هر چه قدر هم پیگیری کنی نمیتونی متوجهش بشی. ندونستن عیب نیست نپرسیدن عیبه! حالا چرا اینو گفتم شاید داری با خودت میگی این اصلا چه ربطی داره اما به نظر من داره! میدونی چرا؟
شاید آیرال اگر از خواهرش می پرسید « ابجی تو چیزی لازم نداری؟» یا هر زمانی که وقت داره بره خواهرشو ب*غل کنو بگه که چه قدر دوسش داره یا خیلی راحت ازش بپرسه که خواهر من اصلا چه مرگته؟
شاید اگر این سوالا رو می پرسید! شاید اگر خواهرشو کمی درک می کرد و باهاش هم صحبت میشد شاید... شاید...
کلی از این شایدا وجود داره
به نظر من آیرال نمیتونه پیگیری کنه چون می ترسه! می ترسه که مبادا خواهرش کاری کرده باشه خردش کنه
هر چب باشه پای روابط خانوادگی وسطه.
اما هر چه قدرم پای روابط وسط باشه زمانی که ببینی که رویاها و آرزوهات دارن به خطر میوفتن هر کاری میکنی تا از اونا و خودت محافظت کنی
این دقیقا مصداق آیراله.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
چه قدر جالب!
آخه چرا پیگیری کنه بدبخت! وقتی میدونه همین جوری داره زخمش باز میشه برای چی پیگیری کنه.
ولی این خیلی بده وقتی این همه زحمت بکشی ، سختی بکشی و وقتتو برای تامین و مراقبت از کسی بزاری که خیلی دوسش داری اما این جوری باهات بازی کنه
این خیلی زجر آوره! من نمیدونم قراره چی بشه
اما خیلی دوس دارم بدونم آيرال چه اتفاقی براش میوفته
این که تو خارج چندجا کار کنی تا بتونی خرجتو در بیاری خودش کلیه! حالا بدهی هم روش اضافه بشه که دیگه هیچی
به نظرم یکی از اشتباهات آيرال این بوده که خیلی ساده بوده و خیلی اعتماد می‌کرده.
البته بنده خدا نمیدونسته قراره این جوری بشه
هیچ کس نمیدونه اما به نظرم این همه واقعا بی انصافیه!
( نویسنده ... خواهشا انصاف از خودت نشون بده :ROFLMAO::ROFLMAO:)

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Manila
به نظر من یه سری چیزا هست که هر چه قدر هم پیگیری کنی نمیتونی متوجهش بشی. ندونستن عیب نیست نپرسیدن عیبه! حالا چرا اینو گفتم شاید داری با خودت میگی این اصلا چه ربطی داره اما به نظر من داره! میدونی چرا؟
شاید آیرال اگر از خواهرش می پرسید « ابجی تو چیزی لازم نداری؟» یا هر زمانی که وقت داره بره خواهرشو ب*غل کنو بگه که چه قدر دوسش داره یا خیلی راحت ازش بپرسه که خواهر من اصلا چه مرگته؟
شاید اگر این سوالا رو می پرسید! شاید اگر خواهرشو کمی درک می کرد و باهاش هم صحبت میشد شاید... شاید...
کلی از این شایدا وجود داره
به نظر من آیرال نمیتونه پیگیری کنه چون می ترسه! می ترسه که مبادا خواهرش کاری کرده باشه خردش کنه
هر چب باشه پای روابط خانوادگی وسطه.
اما هر چه قدرم پای روابط وسط باشه زمانی که ببینی که رویاها و آرزوهات دارن به خطر میوفتن هر کاری میکنی تا از اونا و خودت محافظت کنی
این دقیقا مصداق آیراله.
چرا پیگیری نکنه؟
باید این کارو بکنه تا بفهمه اوضاع از چه قراره.
باید بفهمه که تو این موضوع با خودش چند چنده؟
اگر قرار باشه همش سرشو بکنه زیر برف که نمیتونه بفهمه اطرافیانش چه فکری می کنن

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Manila

کاربر فعال
کاربر انجمن
514
پسندها
پسندها
322
امتیازها
امتیازها
83
سکه
0
آخه چرا پیگیری کنه بدبخت! وقتی میدونه همین جوری داره زخمش باز میشه برای چی پیگیری کنه.
ولی این خیلی بده وقتی این همه زحمت بکشی ، سختی بکشی و وقتتو برای تامین و مراقبت از کسی بزاری که خیلی دوسش داری اما این جوری باهات بازی کنه
این خیلی زجر آوره! من نمیدونم قراره چی بشه
اما خیلی دوس دارم بدونم آيرال چه اتفاقی براش میوفته
این که تو خارج چندجا کار کنی تا بتونی خرجتو در بیاری خودش کلیه! حالا بدهی هم روش اضافه بشه که دیگه هیچی
به نظرم یکی از اشتباهات آيرال این بوده که خیلی ساده بوده و خیلی اعتماد می‌کرده.
البته بنده خدا نمیدونسته قراره این جوری بشه
هیچ کس نمیدونه اما به نظرم این همه واقعا بی انصافیه!
( نویسنده ... خواهشا انصاف از خودت نشون بده :ROFLMAO::ROFLMAO:)
ساده بودن و مهربون بودن کار اشتباه نیست!
این یه صفته که تو ذات ادمی هستش. شاید ادم واقعی نباشه ولی نویسنده خلقش کرده
پس ساده بودن جرم نیست
اتفاقا الان کسی که ساده و بی شیله و پیله باشه کم پیدا میشه

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین