☆فال روزانه حافظ☆

??نیمه دوم فال روزانه حافظ??

?فال حافظ امروز مهری ها?
?جهان بر ابروی عید از هلال وسمه کشید
?هلال عید در ابروی یار باید دید
?شکسته گشت چو پشت هلال قامت من
?کمان ابروی یارم چو وسمه بازکشید
?تعبیر:
? یارتان حاضر به هر گونه فداکاری برای شما می باشد. هر ملامتی را به خاطر شما تحمل می کند و برای رسیدن به تو بهای سنگینی پرداخت کرده است. بدون شما زندگی برایش چون شب است. تو هم طلب او را برآورده ساز تا خوبی های او را جبران کرده باشی.

?فال حافظ امروز آبانی ها?
?من نه آن رندم که ترک شاهد و ساغر کنم
?محتسب داند که من این کارها کمتر کنم
?من که عیب توبه کاران کرده باشم بارها
?توبه از می وقت گل دیوانه باشم گر کنم
?تعبیر:
? سعی و تلاش خود را می کنید. بر این باورید که عیب هایتان را برطرف نمائید. هدف خود را مشخص کنید و بی گدار به آب نزنید. مشورت لازمه ی کار و گنج در کنار شماست ولی شما آن را نمی بینید، دقت کنید. کسانی که با شما قرارداد یا پیمان بسته اند به عهد خودشان پایبند نیستند.

?فال حافظ امروز آذری ها?
?به غیر از آن که بشد دین و دانش از دستم
?بیا بگو که ز عشقت چه طرف بربستم
?اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
?به خاک پای عزیزت که عهد نشکستم
?تعبیر:
? یارتان اگرچه از نظر مادی در مضیغه می باشد ولی بسیار مهربا و وفادار است. به او اعتماد کنید او تمام خوشی ها را بر خود حرام کرده تا بتواند شما را خوشبخت نماید. در رسیدن به حاجات شما هم کمکش کنید هر چند که او می گوید شرمنده است ولی شما باز هم یاری اش دهید.

?فال حافظ امروز دي ها?
?نت روائح رند الحمی و زاد غرامی
?فدای خاک در دوست باد جان گرامی
?پیام دوست شنیدن سعادت است و سلامت
?من المبلغ عنی الی سعاد سلامی
?تعبیر:
?خبری را که برایش انتظار کشیده اید بزود می رسد که سرشار از سعادت و سلامت و خوشبختی می باشد. انتظار به سر رسید و الان وقت سلام و خیر مقدم است نه گریه کردن. قدوم یار برای شما بسیار پر خیر و برکت است. دلتان شاد می شود. امیدتان که به یار می نشیند دولت به سراغتان می آید.

?فال حافظ امروز بهمنی ها?
?به تیغم گر کشد دستش نگیرم
?وگر تیرم زند منت پذیرم
?کمان ابرویت را گو بزن تیر
?که پیش دست و بازویت بمیرم
?تعبیر:
? خودتان را مستحق زجر و عذاب می دانید چون خود شما به دنبال این کار رفته اید. امیدوارید دوباره همه چیز درست شود و دست غیبی شما را نجات بخشد. حاجتتان برآوردهمی شود و اطرافیانتان به یاریتان می شتابند. تقوی و ایمان خودتان را حفظ نمایید تا این زجر را کمتر حس کنید.

?فال حافظ امروز اسفندی ها?
?یا رب این نوگل خندان که سپردی به منش
?می‌سپارم به تو از چشم حسود چمنش
?گر چه از کوی وفا گشت به صد مرحله دور
?دور باد آفت دور فلک از جان و تنش
?تعبیر:
? فکر می کنید رسیدن به حاجت محال است ولی به زودی خبری بسیار خوش به شما می دهند. بی قرار و بی تاب شده اید. به هر کس که می رسید می خواهید خبری از او بگیرید اما بدانید انتظار امروز تلخ و وصال فردا بسیار شیرین است. خودتان را به دست سرنوشت سپرده اید و مطمئن هستید هر چه پیش آید رضای حق در اوست.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
? ?فال روزانه حافظ??

?مورخ : جمعه ۱۶ آبان ۱۳۹۹

?فال حافظ امروز فروردینی ها?
?بی مهر رخت روز مرا نور نماندست
?وز عمر مرا جز شب دیجور نماندست
?هنگام وداع تو ز بس گریه که کردم
?دور از رخ تو چشم مرا نور نماندست
?تعبیر:
?زندگی بدون او برایت میسر نیست. غم دوری و هجران را نمی توان تحمل کنی ولی فعلا" چاره ای جز این نداریو با گریه و زاری کردن کاری درست نمی شود. شاید در آینده وصال یار میسر شود. با امید رسیدن به مقصود با مرگ دست و پنجه نرم کن.

?فال حافظ امروز اردیبهشتی ها?
?چل سال بیش رفت که من لاف می‌زنم
?کز چاکران پیر مغان کمترین منم
?هرگز به یمن عاطفت پیر می فروش
?ساغر تهی نشد ز می صاف روشنم
?تعبیر:
?عمر گرانقیمت خویش را صرف کردی بدون آنکه چیزی عایدت شود چه مادی و چه معنوی. فقط زنده بوده ای. آرزویی کرده ای بدون اینکه برای رسیدن به آن تلاش کنی. اعتقاد داری که انسان بدشانسی هستی ولی اینطور نیست شما خودت فرصت ها را از دست داده ای. باز هم وقت هست طوق بندگی خداوند را به گردن بینداز و یا علی بگو.

?فال حافظ امروز خردادی ها?
?سحرم هاتف میخانه به دولتخواهی
?گفت بازآی که دیرینه این درگاهی
?همچو جم جرعه ما کش که ز سر دو جهان
?پرتو جام جهان بین دهدت آگاهی
?تعبیر:
? باز هم راه برگشت برایت باز است و خداوند توبه ی تو را می پذیرد. سرت را به درگاه حق پائین انداز و تقصیر کارهایت را به گردن روزگار نیانداز از خدا کمک بگیر، راهی را پیش گرفته ای که بسیار تاریک و پرخطر است. توقع خود را کم کن چه کاری کرده ای که حالا توقع بهشت داری.

?فال حافظ امروز تیری ها?
?سلیمی منذ حلت بالعراق
?الاقی من نواها ما الاقی
?الا ای ساروان منزل دوست
?الی رکبانکم طال اشتیاقی
?تعبیر:
? مطمئن باش هر خوبی که می کنی بدون اجر نمی ماند. هر غصه و دعایی که در دلت می کنی و هر اشکی که می ریزی تا عرش و هفت آمان می رسد. تدبیری برای چاره ی کار خود نداری، فقط از خدا خواسته ای که دل بیمارت را التیام بخشد. به آنچه که می خواهی می رسی و به هر چیزی که دست بزنی تبدیل به طلا می شود.

?فال حافظ امروز مردادی ها?
?دوش آگهی ز یار سفرکرده داد باد
?من نیز دل به باد دهم هر چه باد باد
?کارم بدان رسید که همراز خود کنم
?هر شام برق لامع و هر بامداد باد
?تعبیر:
? یاد ایام قدیم دلت را شاد می کند. به یاد روزهایی می افتی که صبح و شام آزاد بودی. درد دل زیادی داری و به دنبال یک هم راز و هم سخن می گردی. خود را ضعیف می پنداری اما دلت قوی است. حالا می فهمی که نصیحت بزرگان چقدر باعث موفقیتت شده. تمام خاطرات با قید تاریخ روی قلبت حک شده است و تو تا آخر عمرت به نیک نامی و کامروایی زندگی می کنی.

?فال حافظ امروز شهریوری ها?
?درآ که در دل خسته توان درآید باز
?بیا که در تن مرده روان درآید باز
?بیا که فرقت تو چشم من چنان در بست
?که فتح باب وصالت مگر گشاید باز
?تعبیر:
?دل تنگ هستی و روح و روان خسته ای داری مه همگی درمان می شود درهای وصال باز می شوند و شادی به رویت لبخند می زند خیالات را کنار بگذار و منتظر اتفاقات باش که همگی از خوبی و شادی می باشند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
??نیمه دوم فال روزانه حافظ??

?فال حافظ امروز مهری ها?
?بهار و گل طرب انگیز گشت و توبه شکن
?به شادی رخ گل بیخ غم ز دل برکن
?رسید باد صبا غنچه در هواداری
?ز خود برون شد و بر خود درید پیراهن
?تعبیر:
?همت داشته باش. دست از غم بردار و بهشادی بپرداز الان وقت پایکوبی است نه گوشه نشینی. طریق راستی و درستی را پیشه کن. آزاده باش و حرف دلت را بزن آنطور که می خواهی باش. طالع شما بسیار مبارک است خبر خوشی به شما می دهند که تمام حزن ها و غم ها یادتان می رود.

?فال حافظ امروز آبانی ها?
?نسیم صبح سعادت بدان نشان که تو دانی
?گذر به کوی فلان کن در آن زمان که تو دانی
?تو پیک خلوت رازی و دیده بر سر راهت
?به مردمی نه به فرمان چنان بران که تو دانی
?تعبیر:
?شما همچون زمین تشنه ای هستید که با قطره قطره ی باران سراب می شود و همچون پرنده ایی که آرزوی پرواز دارد. این امیدواری است که نجات بخش شماست. سرگشتگی تان از فرمانبرداری از نادانان است. پس زیرک باشید معامله ای انجام خواهید داد که بسیار سودمند و ناجی شما از بند گرفتاری است.

?فال حافظ امروز آذری ها?
?هواخواه توام جانا و می‌دانم که می‌دانی
?که هم نادیده می‌بینی و هم ننوشته می‌خوانی
?ملامتگو چه دریابد میان عاشق و معشوق
?نبیند چشم نابینا خصوص اسرار پنهانی
?تعبیر:
?بزرگان درست گفته ان که دل به دل راه دارد و شما مطمئن باشید که او هم به شما فکر می کند. گره از ابروانتان باز کنید که کارها بر وفق مرادتان پیش می رود. ذات خوبی دارید و ایمانتان قوی است پس فرشتگاه به شما کمک می کنند. شب را به خواب نگذران که وقط خوبی برای عبادت است همراهانتان بیشتر کارها را دشوار می کنند حلقه ی اقبال به سوی شما می آید.

?فال حافظ امروز دي ها?
?در همه دیر مغان نیست چو من شیدایی
?خرقه جایی گرو باده و دفتر جایی
?دل که آیینه شاهیست غباری دارد
?از خدا می‌طلبم صحبت روشن رایی
?تعبیر:
?بسیار دلتنگ هستید و به دنبال کسی می گردید که درد دلتان را به او بگوئید ولی کسی را پیدا نمی کنید از غصه مثل شمع اب می شوید بدون اینکه پروانه ای پیش رویتان باشد. شاید یار از شما دور باشد ولی خدا با شماست و ندایی در دلتان می گوید که فردایتان حتما" از امروزتان می باشد.

?فال حافظ امروز بهمنی ها?
?قسم به حشمت و جاه و جلال شاه شجاع
?که نیست با کسم از بهر مال و جاه نزاع
?** خانگیم بس می مغانه بیار
?حریف باده رسید ای رفیق توبه وداع
?تعبیر:
?کاری از دست کسی برنمی آید فقط به خدا توکل کن. کاری کرده ای که نتیجه ای منفی دارد. فقط خداست که می تواند تو را از ورطه ی خطر نجات بخشد. دست به دعا بردار و مطیع درگاه حق باش به مرحمت خدا همه چیز روبراه می شود.

?فال حافظ امروز اسفندی ها?
?گر من از سرزنش مدعیان اندیشم
?شیوه مستی و رندی نرود از پیشم
?زهد رندان نوآموخته راهی بدهیست
?من که بدنام جهانم چه صلاح اندیشم
?تعبیر:
?از راهی که می روی می خواهند منصرفت کنند. سرزنشت می کنند و می گویند آخر کار جز بدنامی چیز دیگری نیست. خدت هم بر سر دو راهی مانده ای و بی سر و سامان هستی. فکرت کار نمی کند. همه چیز را به خدا بسپار. او همه چیز را درست می کند و بر همه چیز واقف است و التیام دهنده ی دل پر خون توست.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
??فال روزانه حافظ??

? تاريخ : شنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۹

?فال حافظ امروز #فروردینى ها?
?به کوی میکده هر سالکی که ره دانست
?دری دگر زدن اندیشه تبه دانست
?زمانه افسر رندی نداد جز به کسی
?که سرفرازی عالم در این کله دانست
?تعبیر:
?پل های پشت سر خود را خراب نکن. سرت را بالا بگیر. همنوز رموز زندگی را نمی دانی. ستاره ی دولت و اقبال تو چون ناهید درخشان است. پیشنهاد خود را مطرح کن و دل به دریا بزن. زمانی پیروز می شوی که خودت مشکلاتت را حل کنی و به امید دیگران ننشینی.

?فال حافظ امروز اردیبهشتى ها?
?عمریست تا من در طلب هر روز گامی می‌زنم
?دست شفاعت هر زمان در نیک نامی می‌زنم
?بی ماه مهرافروز خود تا بگذرانم روز خود
?دامی به راهی می‌نهم مرغی به دامی می‌زنم
?تعبیر:
?زمان طولانی را گذرانده اید تا بتوانید نامی نیک و جایی خوب در دل مردم برای خود باز کنید. ولی دشمنان مدام برای بدنامی تان دام پهن می کنند و به آنچه می خواهید می رسید و به تمام کسانی که خوبی کرده اید به خوبی نتیجه می بینید و کام دلتان شیرین می شود.

?فال حافظ امروز خردادى ها?
?سال‌ها دفتر ما در گرو صهبا بود
?رونق میکده از درس و دعای ما بود
?نیکی پیر مغان بین که چو ما بدمستان
?هر چه کردیم به چشم کرمش زیبا بود
?تعبیر:
?به خودت شک داری. آنچه را که در دست داری ارضائت نمی کند. فکر می کنی همگان می خواهند به تو لطف کنند و از روی ترحم جواب سلامت را می دهند. از سرگردانی خسته شده ای. آرزوهای زیادی داری این قدر خود را کوچک نشمار. خدا از نیات قلبی تو آگاه است و باز هم یاریت می کند.

?فال حافظ امروز تیرى ها?
?برنیامد از تمنای لبت کامم هنوز
?بر امید جام لعلت دردی آشامم هنوز
?روز اول رفت دینم در سر زلفین تو
?تا چه خواهد شد در این سودا سرانجامم هنوز
?تعبیر:
?به عاقبت کاری که می کنی بیاندیش. عده ای می خواهند از شما سوء استفاده کنند. تو هنوز تجربه کافی نداری برای همین ممکن است راه خطا بروی و ظاهربین هستی و همه چیز را بر مبنای ظاهر آن می سنجی. از خدا بخواه تا سلامتی به تو بدهد و تو هم عبادت خدا را به جا آوری.

?فال حافظ امروز مردادى ها?
?جز آستان توام در جهان پناهی نیست
?سر مرا بجز این در حواله گاهی نیست
?عدو چو تیغ کشد من سپر بیندازم
?که تیغ ما بجز از ناله‌ای و آهی نیست
?تعبیر:
?از شر شیطان به خدا پناه ببر، جز خدا کسی با تو نیست. فعلا جور و ستم بر روی سرت سایه انداخته و با گوشه نشینی و آه کشیدن کار درست نمی شود. در راهی که قدم می گذاری کسی حمایتت نمی کند. با آرزوی مرگکردن هم کاری از پیش نمی بری. نه خود را آزار بده و نه دیگران را. پایان شب سیه سپید است. انشاالله.

?فال حافظ امروز شهریورى ها?
?گر تیغ بارد در کوی آن ماه
?گردن نهادیم الحکم لله
?آیین تقوا ما نیز دانیم
?لیکن چه چاره با بخت گمراه
?تعبیر:
?بسیار انسان مصممی هستید حتی اگر سنگ هم از آسمان ببارد کاری را که اراده کرده اید به پایان می رسانید. در برابر حکم الهی تسلیممحض هستید. روش تان راه درستی است برای همین خیلی زود به تیجه می رسید. در برابر گناه می ایستید و شیطان را لعنت می کنید. برای رسیدن به حاجت باید راهی سخت و دشوار را تحمل کنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
??نيمه دوم فال روزانه حافظ??

?فال حافظ امروز مهرى ها?
?این خرقه که من دارم در رهن ** اولی
?وین دفتر بی‌معنی غرق می ناب اولی
?چون عمر تبه کردم چندان که نگه کردم
?در کنج خراباتی افتاده خراب اولی
?تعبیر:
?مرحبا بر شما هر آنچه دارید از حق تعالی می دانید حتی نعمت سلامتی را. وقتی به گذشته تان فکر می کنید می بینید چندان کار مفیدی انجام نداده اید. در حال حاضر مصلحت در این است که خاموش باشید. رازتان را با خدایتان در میان بگذارید وگرنه اگر فاش کنید دشمنانتان شکست سختی به شما می دهند، تحمل کنید، خداوند با صابران است.

?فال حافظ امروز آبانى ها?
?معاشران ز حریف شبانه یاد آرید
?حقوق بندگی مخلصانه یاد آرید
?به وقت سرخوشی از آه و ناله عشاق
?به صوت و نغمه چنگ و چغانه یاد آرید
?تعبیر:
?شما فراموش نشده اید. باز هم عدا هی هستند که قدرتان را بدانند و جواب زحمتتان را بدهند. شما کسی هستید که در عین خوشی و رسیدن به مراد دیگران را هم در شادی و خوشی خود سهیم کرده اید، اما دیگران در حق تان کم لطفی کرده اند ولی باز هم مرحمت خدا نصیب شما شده و خواهد شد.

?فال حافظ امروز آذرى ها?
?صوفی بیا که خرقه سالوس برکشیم
?وین نقش زرق را خط بطلان به سر کشیم
?نذر و فتوح صومعه در وجه می‌نهیم
?دلق ریا به آب خرابات برکشیم
?تعبیر:
?بیشتر با خدا باشید. از کارهای ناشایست پرهیز کنید همه ی کارها با پول حل نمی شود. روزی می رسد که می بینید برای آخرت توشه ای غیر از گناه ندارید. عجله کنید و دست از گناه بردارید. خوشگذرانی گناه نیست به شرط اینکه معصیت در ان نباشد. این گوی و این میدان بسم الله بگوئید و طمع هم نکنید و پایتان را از گلیمتان درازتر نکنید.

?فال حافظ امروز دى ماهى ها?
?خوش خبر باشی ای نسیم شمال
?که به ما می‌رسد زمان وصال
?قصه العشق لا انفصام لها
?فصمت‌ها هنا لسان القال
?تعبیر:
?خبری را که مدت ها در اتظارش بودی رسیده است. زما وصال نزدیک است. قصه عشق شروع شده و زمان جدایی پایان یافته است. تو هم به کمال و جمال می رسی. میدان برای نشان دادن هنرهایت خالی است پس مرد میدان باش.

?فال حافظ امروز بهمنى ها?
?حسب حالی ننوشتی و شد ایامی چند
?محرمی کو که فرستم به تو پیغامی چند
?ما بدان مقصد عالی نتوانیم رسید
?هم مگر پیش نهد لطف شما گامی چند
?تعبیر:
?به مقصود خودت نمی رسی.مگر با خدا باشی. حاجات تو زمانی برآورده می شوند که نماز حاجات بخوانی. تو باید خوبی خودت را به همگان ثابت کنی. حس خودت را نشان بده اگر در عین نداری به مستمندان کمک کنی مردی.

?فال حافظ امروز اسفندى ها?
?دوش رفتم به در میکده خواب آلوده
?خرقه تردامن و سجاده ** آلوده
?آمد افسوس کنان مغبچه باده فروش
?گفت بیدار شو ای ره رو خواب آلوده
?تعبیر:
?از خواب غفلت بیدار شو که بسیار دیر شده و عقب مانده ای رخوت و کسالت را کنار بگذار و جوهر خویش را که همانا همت و مردانگی است نشان بده. توبه را برای زمان پیری نگذار در جوانی پاک بودن هنر است. هیچ کس بی عیب نیست و خرده نگیر.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
??فال روزانه حافظ??

? تاريخ : یکشنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۹

?فال حافظ امروز فروردینى ها?
?صوفی بیا که آینه صافیست جام را
?تا بنگری صفای می لعل فام را
?راز درون پرده ز رندان مس*ت پرس
?کاین حال نیست زاهد عالی مقام را
?تعبیر:
?دلت را مثل آیینه صاف کن. پرده های تاریک را از رویت کنار بزن تا حقیقت را ببینی آن موقع است که به مقام عالی می رسی. طمع نداشته باش تا عمرت طولانی باشد. بهشت تو آنجاست که حق مردم را به جا آوری. این همان راهیست که تو را به هدف می رساند.

?فال حافظ امروز اردیبهشتى ها?
?ترسم که اشک در غم ما پرده در شود
?وین راز سر به مهر به عالم سمر شود
?گویند سنگ لعل شود در مقام صبر
?آری شود ولیک به خون جگر شود
?تعبیر:
?صبر داشته باش هر چند که دلت خون می شود راز خود را به کسی نگو خداوند داد تو را از ستمگران می گیرد. کاری از دستت برنمی آید، فقط دعا کن شاید بالاخره مورد قبول خداوند واقع شود. نکند اگر به حاجت رسیدی و معتبر شدی خدا را فراموش کنی بلکه باید بیشتر رو به خدا آوری.

?فال حافظ امروز خردادى ها?
?من و انکار ** این چه حکایت باشد
?غالبا این قدرم عقل و کفایت باشد
?تا به غایت ره میخانه نمی‌دانستم
?ور نه مستوری ما تا به چه غایت باشد
?تعبیر:
?به عقل خودتان اعتماد ندارید و درایتتان را منکر می شوید. کارهای خودتان را که بسیار خوب هم هستند پنهان می کنید. لطف خدا همیشه با شماست. در هر کاری از هدایت بزرگان استفاده می کنید تا از نادانی رهایی یابید. غصه هایتان برطرف می شود به شرط آنکه دست از شکایت بردارید.

?فال حافظ امروز تیرى ها?
?ای پیک راستان خبر یار ما بگو
?احوال گل به بلبل دستان سرا بگو
?ما محرمان خلوت انسیم غم مخور
?با یار آشنا سخن آشنا بگو
?تعبیر:
?خوش به حال شما که دوستان و اطرافیانتان واقعا همراه و محرم رازتان می باشند. پس چرا ناراحتید و همه را نگران کرده اید. کسی از شما عنایت و یاری دارد در حق او کوتاهی نکنید که چند برابر بخشش تان در جایی دیگر جبران می شود.

?فال حافظ امروز مردادى ها?
?اگر به باده مشکین دلم کشد شاید
?که بوی خیر ز زهد ریا نمی‌آید
?جهانیان همه گر منع من کنند از عشق
?من آن کنم که خداوندگار فرماید
?تعبیر:
?اگر از دستور خدا عتاب کنی و به بندگان خدا ریا کنی همه کس و همه چیز از تو دور می شوند. طمع به مال مردم نکن که اگر مردم تو را ببخشند خدا تو را نمی بخشد پس با خدا باش. حلقه ی در خانه ی خدا را بگیر تا خدا تو را به حلقه ی یار برساند و از بلاها رهایی یابی و دل خسته ات آرام گیرد.

?فال حافظ امروز شهریورى ها?
?هزار دشمنم ار می‌کنند قصد هلاک
?گرم تو دوستی از دشمنان ندارم باک
?مرا امید وصال تو زنده می‌دارد
?و گر نه هر دمم از هجر توست بیم هلاک
?تعبیر:
?از دوست شفیق خود به خاطر هم پا بودن با شما تشکر کنید. این امیداست که شما را زنده نگه داشته ولی گاهی طاقت از کف داده و خواب و خوراکتان را می گیرد. زخم زبان به کسی نزن تا خودت همیشه از زخم زبان در امان باشی. ا دانش خود برای رسیدن به مقصود استفاده کن تا به منظوری که می خواهی برسی.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
??نيمه دوم فال روزانه حافظ??

?فال حافظ امروز مهرى ها?
?آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند
?آیا بود که گوشه چشمی به ما کنند
?دردم نهفته به ز طبیبان مدعی
?باشد که از خزانه غیبم دوا کنند
?تعبیر:
?ناامید نباش. دست روی دست گذاشته ای در صورتی که باید خودت همت کنی و خداوند هم به تو کمک می کند. جفا پیشه نباش. کسی که فتنه ها را به پا کره به زودی رسوا می شود. حسودان نمی گذارند تو به مراد دلت برسی. گاهی هم وقت خود را صرف عبادت کن تا رضای خداوند شامل حالت شود.

?فال حافظ امروز آبانى ها?
?من ترک عشق شاهد و ساغر نمی‌کنم
?صد بار توبه کردم و دیگر نمی‌کنم
?باغ بهشت و سایه طوبی و قصر و حور
?با خاک کوی دوست برابر نمی‌کنم
?تعبیر:
?در کاری که می خواهید انجام دهید بسیار پافشاری می کنید و از خود نیز شجاعت و شهامت به خرج می دهید. خودتان می توانید بدون کمک، همه ی کارها را سر و سامان ببخشید و کارهای بزرگ انجام دهید از چیزی نترسید. در همه حال خداوند به شما کمک می کند و شما بر همه ی دشمنانتان غلبه می کنید.

?فال حافظ امروز آذرى ها?
?به کوی میکده هر سالکی که ره دانست
?دری دگر زدن اندیشه تبه دانست
?زمانه افسر رندی نداد جز به کسی
?که سرفرازی عالم در این کله دانست
?تعبیر:
?پل های پشت سر خود را خراب نکن. سرت را بالا بگیر. همنوز رموز زندگی را نمی دانی. ستاره ی دولت و اقبال تو چون ناهید درخشان است. پیشنهاد خود را مطرح کن و دل به دریا بزن. زمانی پیروز می شوی که خودت مشکلاتت را حل کنی و به امید دیگران ننشینی

?فال حافظ امروز دى ماهى ها?
?می‌سوزم از فراقت روی از جفا بگردان
?هجران بلای ما شد یا رب بلا بگردان
?مه جلوه می‌نماید بر سبز خنگ گردون
?تا او به سر درآید بر رخش پا بگردان
?تعبیر:
?از جفای روزگار شکایت می کنید کارهایتان آن طور که می خواهید پیش نمی رود. خیلی تلاش می کنید تا خواسته هایتان بر وفق مرادتان باشد اما باید ساخت. فعلا" تقدیر برای شما اینچنین رقم زده است. همیشه باید رضایتان به رضای خدا باشد، اینطور آرامش روحی و روانیتان زیاد می شود.

?فال حافظ امروز بهمنى ها?
?سال‌ها دل طلب جام جم از ما می‌کرد
?وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا می‌کرد
?گوهری کز صدف کون و مکان بیرون است
?طلب از گمشدگان ل*ب دریا می‌کرد
?تعبیر:
?دست نیاز کسی را رد نکنید. اگر مشکلی دارید فقط رو به سوی خدا کنید که او حلال مشکلات است. در همه حال با خدا باشید کسانی هستند که شما را بازیچه قرار می دهند، به آنان اطمینان ننید زیرا اسرار شما را فاش می کنند و باعث ناراحتی تان می شوند.

?فال حافظ امروز اسفندى ها?
?برنیامد از تمنای لبت کامم هنوز
?بر امید جام لعلت دردی آشامم هنوز
?روز اول رفت دینم در سر زلفین تو
?تا چه خواهد شد در این سودا سرانجامم هنوز
?تعبیر:
?به عاقبت کاری که می کنی بیاندیش. عده ای می خواهند از شما سوء استفاده کنند. تو هنوز تجربه کافی نداری برای همین ممکن است راه خطا بروی و ظاهربین هستی و همه چیز را بر مبنای ظاهر آن می سنجی. از خدا بخواه تا سلامتی به تو بدهد و تو هم عبادت خدا را به جا آوری.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
? فال حافظ روزانه ?
?پنجشنبه 27 آذر 1399

??فال حافظ امروز متولدین‌ #فروردین :

لعل سیراب به خون تشنه ل*ب یار من است
وز پی دیدن او دادن جان کار من است
شرم از آن چشم سیه بادش و مژگان دراز
هر که دل بردن او دید و در انکار من است

?تعبیر:

به درگاه خداوند دست نیاز بلند کرده ای و عاجزانه طلب مراد می کنی. دنبال طبیبی برای درمان دل بیمار خود هستی. حاضری برای رسیدن به مقصود جان خود را هم فدا کنی. بالاخره فیض رحمت خداوندی شامل حالت می شود. روزگار تلخ برایت شیرین شده، نسیم بهاری هم دل سرد و بی روح تو را به گلزاری مصفا مبدل خواهد ساخت.

?فال حافظ امروز متولدین #اردیبهشت :

صبحدم مرغ چمن با گل نوخاسته گفت
ناز کم کن که در این باغ بسی چون تو شکفت
گل بخندید که از راست نرنجیم ولی
هیچ عاشق سخن سخت به معشوق نگفت

?تعبیر:

از حرف سنجیده و درست ناراحت نشو. بدان که مصلحت تورا می خواهند هر چند که فکر کنی کسی درکت نمی کند. کاری را که اصرار به انجام آن داری عاقبت خوشی ندارد. در افکارت تجدید نظر کن. مشورت با اهل فن به تو کمک می کند، خرد در کنار صبرنیازهای تو را نیز برطرف می سازد.

??فال حافظ امروز متولدین #خرداد :

الا یا ایها الساقی ادر کاسا و ناولها
که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها
همه کارم ز خود کامی به بدنامی کشید آخر
نهان کی ماند آن رازی کز او سازند محفلها

?تعبیر:

کارهایی که ساده می نمود یکباره دشوار گشت ،تلاش و زحمت شما کمتر نتیجه بخشید ،اشتباهات شما هم مزید آن شده حالا فقط با صبرو تلاش و بردباری و دقت می توانی کارهایت را سامان بخشی.

??فال حافظ امروز متولدین #تیر :

باغبان گر پنج روزی صحبت گل بایدش
بر جفای خار هجران صبر بلبل بایدش
ای دل اندربند زلفش از پریشانی منال
مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش

?تعبیر:

اگر به دنبال خوشی و رسیدن به مراد دلت هستی باید سختی ها را تحمل کنی اگر کمی صبر داشته باشی به خواسته هایت می رسی ولی با عجله همه چیز را خراب خواهی کرد.

??فال حافظ امروز متولدین #مرداد :

مردم دیده ما جز به رخت ناظر نیست
دل سرگشته ما غیر تو را ذاکر نیست
من که در آتش سودای تو آهی نزنم
کی توان گفت که بر داغ دلم صابر نیست

?تعبیر:

در کارهایت موفق خواهی شد و مورد تحسین قرار خواهی گرفت. اما مغرور نشو وبه مردم کم اعتنایی نکن تا بیشتر مورد توجه قرار بگیری.

?? فال حافظ امروز متولدین #شهریور :

اگر آن طایر قدسی ز درم بازآید
عمر بگذشته به پیرانه سرم بازآید
دارم امید بر این اشک چو باران که دگر
برق دولت که برفت از نظرم بازآید

?تعبیر:

کسی را دوست داری که از تو دور است ، نگران نباش که به زودی و سلامت باز می گردد فقط باید کمی صبرو تحمل داشته باشی.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین