تو بودی کدوم رو انتخاب میکردی؟

1) سه ماه هر روز قیمه بخوری و اخرش بهت ۱۰۰ میلیون بدن یا اینکه سه سال پیتزا نخوری ولی بعد از سه سال هر وقت پیتزا خواستی بهت رایگان بدن؟

2) معروف باشی ولی عشقت بهت خیانت کنه یا اینکه معروف نباشی ولی به هر کی دوست داری برسی؟

3) بتونی زمان رو نگه داری ولی هیچوقت نتونی بخوابی یا اینکه بتونی غیب بشی ولی با هر بار غیب شدن یه سال از عمرت کم بشه؟

4) راز بهترین دوستت رو لو بدی و اون فکر کنه که تو لو ندادی یا اینکه رازشو لو ندی و اون فکر کنه که تو لو دادی؟

همه‌‌ی حالت ها رو جواب بدین

آخرین ویرایش:
۱ خیلی سخته ولی پیتزا
۲ صددرصد معروف نباشم(اصلا معروف شدن به چه دردی می‌خوره)
۳بتونم زمانو نگه دارم
۴رازشو لو نداده باشم. در حالت اول از عذاب وجدان می‌ترکم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
1) سه ماه هر روز قیمه بخوری و اخرش بهت ۱۰۰ میلیون بدن یا اینکه سه سال پیتزا نخوری ولی بعد از سه سال هر وقت پیتزا خواستی بهت رایگان بدن؟

2) معروف باشی ولی عشقت بهت خیا*نت کنه یا اینکه معروف نباشی ولی به هر کی دوست داری برسی؟

3) بتونی زمان رو نگه داری ولی هیچوقت نتونی بخوابی یا اینکه بتونی غیب بشی ولی با هر بار غیب شدن یه سال از عمرت کم بشه؟

4) راز بهترین دوستت رو لو بدی و اون فکر کنه که تو لو ندادی یا اینکه رازشو لو ندی و اون فکر کنه که تو لو دادی؟

1. قیمه
2. معروف نباشم
3. زمان رو نگه دارم
5. رازشو لو ندم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
۱. قیمه!
من بدون پیتزا نمیتونم زندگی کنم?
۲.معروف نباشم
۳.زمان رو نگه دارم
۴.رازش رو لو ندم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
[BGCOLOR=rgb(255, 255, 255)]سه ماه هر روز قیمه بخوری و اخرش بهت ۱۰۰ میلیون بدن یا اینکه سه سال پیتزا نخوری ولی بعد از سه سال هر وقت پیتزا خواستی بهت رایگان بدن؟[/BGCOLOR]

[BGCOLOR=rgb(255, 255, 255)]2) معروف باشی ولی عشقت بهت خیا*نت کنه یا اینکه معروف نباشی ولی به هر کی دوست داری برسی؟[/BGCOLOR]

[BGCOLOR=rgb(255, 255, 255)]3) بتونی زمان رو نگه داری ولی هیچوقت نتونی بخوابی یا اینکه بتونی غیب بشی ولی با هر بار غیب شدن یه سال از عمرت کم بشه؟[/BGCOLOR]

[BGCOLOR=rgb(255, 255, 255)]4) راز بهترین دوستت رو لو بدی و اون فکر کنه که تو لو ندادی یا اینکه رازشو لو ندی و اون فکر کنه که تو لو دادی؟[/BGCOLOR]

آخرین ویرایش توسط مدیر:
شاید عجیب باشه ولی دلم میخواد از کسی که دوستش دارم، خیانت ببینم و دگر عاشق نشم... معروف بودن هم خوبه اما محبوب باشی بهتره..(گرچه خیانت ترسناکه..)

آخرین ویرایش توسط مدیر:

2) معروف باشی ولی عشقت بهت خیا*نت کنه یا اینکه معروف نباشی ولی به هر کی دوست داری برسی؟

معروف نباشم ولی بش برسم?
بتونم زمان رو نگه دارم هیچوقتم نتونم بخوابم همین الانشم نمیتونم??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
1) سه ماه هر روز قیمه بخوری و اخرش بهت ۱۰۰ میلیون بدن یا اینکه سه سال پیتزا نخوری ولی بعد از سه سال هر وقت پیتزا خواستی بهت رایگان بدن؟ قیمه

2) معروف باشی ولی عشقت بهت خیا*نت کنه یا اینکه معروف نباشی ولی به هر کی دوست داری برسی؟معروف نباشم

3) بتونی زمان رو نگه داری ولی هیچوقت نتونی بخوابی یا اینکه بتونی غیب بشی ولی با هر بار غیب شدن یه سال از عمرت کم بشه؟غیب شم نمیشه از خاب گذشت

4) راز بهترین دوستت رو لو بدی و اون فکر کنه که تو لو ندادی یا اینکه رازشو لو ندی و اون فکر کنه که تو لو دادی؟ دومی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohamad_h
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین