ای جان دلم تو چه تاپیک بزنی چه نزنی عشق دل منی مهم اینکه تو به یادم بودی عزیزم یه دنیا عشق برات میخوامجــــــییییغ من میخواستم بزنم که?
تولدت مبارک عزیزدلم به هرچی میخوای برسی نازنینم ارزوی موفقیت????

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ای جان دلم تو چه تاپیک بزنی چه نزنی عشق دل منی مهم اینکه تو به یادم بودی عزیزم یه دنیا عشق برات میخوامجــــــییییغ من میخواستم بزنم که?
تولدت مبارک عزیزدلم به هرچی میخوای برسی نازنینم ارزوی موفقیت????
یجوری گفتی کت یاد کت و شلوار افتادم???? ممنونم سارای عزیزم ? ? ? خیلی گلیکت جونم تولدت مبارککک باشههه??
( کتی تکراری کت خوشگل تر)???
اهوم اهوم داشتم میگفتم تولدتتتتتتتتت مبارککککککککک ایشالا ۱۲۳۴ ساله شی و به تکتک آرزوهات برسیییی??:dev14:resent::ura:
بله عاشق اون قاشقی هستی که تو چت باکس هی میپره بین حرفا ??? عزیز دلی آرمیتا بیشتر از چیزی که فکر کنی مرسی که با وجود تموم این نفرت های غیر قابل شمارشت ???? اومدی و تبريک گفتی انشالله جبران کنمتولد دختر حرص در آرررررررررررررر لجبازززززززززززززز کلکییییییییییییییییییییییییییییییی مبارک باشهههههههههههههههههههههههههههههههههه با اینکه از دستت حرص میخورم کلی عصبانیم میشم کلییییییییییییی ولی عاشقتم به مولا تولدت مبارک باشه بهترینممشاهده فایلپیوست 23783مشاهده فایلپیوست 23784
تو خودت قشنگ ترین کادویی هستی که میتونه باشه چی بهتر از یه رفیق خون گرم و مهربون مثل تو
ممنونم از آرزوی قشنگت گیسو جان ?دوست عزیز صمیمانه تولدتون رو تبریک میگم
امیدوارم به تمام آرزو های قشنگتون برسید کنار کسایی که دوستشون دارید ...
:rose: